Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

4711 Original edc 150ml

Vores pris: 172,67 DKK

  • Producent: 4711
  • Tilgængelighed: Udsolgt - På lager inden 4-8+ uger
4711 Original edc 150ml

Med 4711 Original eau de cologne 150ml får du en unik og forfriskende duftoplevelse, der vil efterlade dig følelsesladet og opfrisket hele dagen. Denne ikoniske duft er kendt for sin blanding af citrus- og urteagtige noter, der giver den en let og luftig kvalitet. Med dens langvarige effekt vil denne eau de cologne være din perfekte ledsager til enhver lejlighed. Oplev den revitaliserende kraft af 4711 Original eau de cologne 150ml i dag!

4711 Original Eau de Cologne 150 ml er en klassisk og populær duft til både mænd og kvinder. Den unikke formel har været på markedet i mere end 200 år, og den fortsætter med at være en favorit blandt mange.

Fem fremtrædende funktioner ved 4711 Original Eau de Cologne 150 ml:

  • Langvarig duft
  • Klassisk og tidløst design
  • Naturlige ingredienser
  • Velegnet til både mænd og kvinder
  • Kan bruges i mange forskellige situationer

En af fordelene ved 4711 Original Eau de Cologne 150 ml er dens langvarige duft. Det betyder, at man kun behøver at bruge en lille mængde for at opnå den ønskede effekt. Den klassiske og tidløse flaske-design gør også produktet til et smukt tilbehør på badeværelset eller i tasken.

Produktet er lavet af naturlige ingredienser, hvilket gør det skånsomt for huden. Derudover kan det bruges både af mænd og kvinder, hvilket giver en alsidighed, som ikke findes hos andre produkter.

Hvad gør produktet så populært?

Den lange historie bag produktet spiller sandsynligvis en stor rolle i dets popularitet. Mange mennesker har brugt denne duft igennem generationer, og det er stadig lige så populært i dag som det var for flere hundrede år siden.

Desuden kan produktet bruges i mange forskellige situationer - uanset om man skal på arbejde eller ud og rejse - hvilket gør det til et alsidigt valg for enhver person.

Hvilken type person/demografisk gruppe passer 4711 Original Eau de Cologne 150 ml godt til?

Dette produkt passer godt til personer, der sætter pris på klassiske dufte med et tidløst design. Da det kan bruges af både mænd og kvinder, kan det appellere bredt til alle aldre og køn.

Certificeringer:

Produktet er ikke testet på dyr.

Sådan anvendes 4711 Original Eau de Cologne 150 ml:

  1. Ryst flasken grundigt før brug
  2. Spray et par sprøjt direkte på huden eller tøj fra ca. 20 cm afstand
  3. Vent et øjeblik inden duften begynder at sprede sig omkring dig

Forskellige anvendelsesscenarier:

Til hverdag:

Anvendelse af denne duft vil give dig en frisk følelse hele dagen igennem. Denne lette scent vil løfte dit humør samt omgivelserne omkring dig.

Til arbejdet:

Duften er mild nok til at kunne anvendes i lukkede rum uden at blive overvældende. Dette gør den velegnet som en daglig scent på kontoret.

Til festlige lejligheder:

Produktets lange holdbarhed sikrer, at den vil vare hele natten igennem. Duften vil sprede glæde omkring dig under hele arrangementet.

Bemærk: Undgå kontakt med øjnene eller beskadigede hudområder. Opbevares utilgængeligt for børn. Indhold: 150 ml Ingredienser: Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Limonene, Citral,
Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Sidst set