Playboy

Playboy er en amerikansk magasin, der er blevet berømt for sin bemærkelsesværdige udbredelse af berømte amerikanske kvindelige profiler. Bladet blev grundlagt i 1953 af den amerikanske Hugh Hefner. Hvad gør opslaget så overraskende er, at de ofte enten helt eller delvist nøgne. Playboy har spillet en stor rolle i den seksuelle revolution og har i dag udviklet sig til en af verdens mest kendte mærker. Mærket omfatter produkter såsom tøj, parfume, tv og så videre. En del af den utroligt berømte mærke er den ikoniske logo, som er i form af en sort silhuet af en tegneserie kaninhuvud, der bærer en flue om halsen.

I 2008, en række parfumer blev frigivet, der dannede den første parfume foretaget under Playboy mærke. De parfumer blev inspireret af forskellige amerikanske byer og rettet til mænd. For eksempel, at Playboy Vegas lugter te blade, æble og lavendel eller Playboy Miami , der lugter kalk, cedertræ og Jasmin. I 2014 blev lanceret to parfumer opkaldt Playboy #generation, en rettet til mænd og en rettet mod kvinder. Playboy #generation for hendes lugte af hindbær, kirsebær og pink peber, mens Playboy #generation for ham lugter tonka bønne, vanille og ananas. De to dufte målrettet en generation af mennesker, der bor på sociale medier, og som elsker at nyde livet.

Filters
 • Manufacturer
  • Playboy
 • Categories
  • Duft
  • Herre
  • Dame
  • Deodorant - Mænd
Produktsammenligning (0)
Playboy Hollywood edt 100ml

Playboy Hollywood edt 100ml

"Nogle mennesker er født heldige..." er mottoet for den nye Playboy koncept og tryk på Play samling, som tæller fire duftstoffer opkaldt Hollywood, Malibu, Miami og Vegas. Duftstoffer legemliggøre s..

81,75 DKK 300 DKK
Playboy VIP Platinum Edition edt 100ml

Playboy VIP Platinum Edition edt 100ml

: Playboy VIP Platinum editiion er en orientalsk og træagtige duft, Playboy lanceret for mænd. PlayBoy VIP Platinum Edition er en udsøgt duft til Självsäkre og sexet mand. Denne duft indeholder ..

300 DKK
Playboy VIP for Him edt 100ml

Playboy VIP for Him edt 100ml

: Playboy VIP er en uimodståelig og elegant duft til mænd, der er moderne og helt lige i tide. Det er en unik og forførende duft til perfekt til karismatiske mænd. Denne duft åbner med friske to..

104,25 DKK 186,75 DKK
Playboy VIP Black Edition edt 100ml

Playboy VIP Black Edition edt 100ml

: Playboy VIP Black Edition er en aromatisk og frugtagtig duft fra Playboy til mænd. PlayBoy VIP Black Edition er en fantastisk duft til den mand, der ønsker at forføre og fange alles opmærksomhed...

186,75 DKK