O.R.G Skincare

Korea er drømmen om enhver skønheds elsker. Med en lang historie som et verdens førende land inden for hudpleje og skønhed, er Sydkorea hjemsted for flere af de bedste, sikreste og mest naturlige produkter på markedet i dag. Men hvordan får man dem uden at flyve til Seoul?

Johannesburg G hudpleje har skabt en perfekt samling af banebrydende produkter, der sætter den allernyeste i koreanske Skin Science til at arbejde for dig. I århundreder har badet ritual været dybt vævet ind i den lokale skønheds kultur. Upåklageligt renset hud, fri for urenheder er utvivlsomt Koreas mest værdsatte skønhed aktiv.

Denne skønheds tradition fortsætter for den næste generation. Johannesburg G hudpleje blander den antikke kunst af skønhed med revolutionerende hudpleje teknologi. Johannesburg G hudpleje har bevidst skabt sine formler ved hjælp af natur, mineral-baserede og økologiske, hvor det er muligt. Det er den slags hudpleje, at du og din hud føler sig godt af.

Filters
Produktsammenligning (0)
O.R.G Skincare Mineral Peel Face 59ml

O.R.G Skincare Mineral Peel Face 59ml

: Mineral skræl Face er den første helt naturlige enzymexfolianten, der renser i dybden og fjerner døde hudceller inden for sekunder efter ansøgning om øjeblikkelig glattere, blødere og strålende h..

132,67 DKK