L'Oréal

L'Oréal Paris er en velkendt skønheds virksomhed, der kombinerer den nyeste teknologi med den bedste kvalitet for at give sine kunder det ultimative inden for luksus. L'Oréal Paris er et globalt skønheds mærke med mange internationalt anerkendte produkter. L'Oréal Paris har underskrift-mottoet "fordi du er det værd", og kunderne føler direkte, når de tænker på l'oréal Paris, at de fortjener at hengive sig til l'oréal Paris produkter.

Klik her for at læse mere

Mottoet "fordi du er det værd" er en legendarisk sætning, der er blevet efterfulgt af l'oréal Paris reklamekampagner siden starten af l'oréal Paris. Dette motto repræsenterer essensen af L'Oréal Paris som et skønheds mærke og deres søgen efter at hjælpe enhver kvinde til at omfavne sin unikke skønhed og se sin egen værdi.

L'Oréal Paris er verdens største skønheds brand, og de afsætter meget til teknologi, forskning og innovation med henblik på at præsentere revolutionerende skønhedsprodukter for mænd, kvinder og børn i alle aldre og etniske grupper.

L'Oréal Paris fokuserer på fire hovedkategorier af skønhedsprodukter; Color behandlinger for hår, kosmetik, hår pleje og hudpleje. De kendte mærker af hår farvning såsom Superior Preference ® og Excellence og Couleur experte ® er L'Oréal Paris brands. L'Oréal Paris har også mærkerne EverPure, EverStrong, EverSleek, EverCreme og EverStyle, som er styling-produkter. Med hensyn til hudpleje er de berømte mærker Revitalift ®, Ungdom kode, alder Perfect ®, mænds ekspert og sublime Sun også L'Oréal Paris mærker. Med hensyn til kosmetik, har L'Oréal Paris, blandt andre, kendte mærker som l'oréal Paris Cosmetics, Color Riche ®, true match ™, Studio Secrets ™, voluminøse ®, Double extend ® og teleskopisk ®.

Historie

L'Oréal Paris er oprindeligt et fransk selskab. Det er verdens største kosmetik virksomhed. Historien begynder i 1909, da Eugène Paul Louis Schueller, en fransk kemiker, udviklede en hårfarve kaldet Auréale. Hr. Schueller udviklede og producerede sine egne produkter, som han derefter solgte til frisører og frisørsaloner i Paris. I 1919 registrerede Mr. Schueller hans virksomhed og virksomhedens fokus var på forskning og innovation inden for skønhedsprodukter. Det var dette selskab, der så ville være L'Oréal Paris.

I 1920 var der ansat tre kemikere, og i år 1950 var virksomheden vokset betydeligt til over 100 medarbejdere. I 1984 havde virksomheden 1 000 medarbejdere, og i dag er der over 20 000 i samarbejde med L'Oréal Paris.

L'Oréal Paris fik sin start, når det kommer til hårfarver, men temmelig snart selskabet voksede til også at hengive sig til andre skønhedsprodukter. I dag L'Oréal Paris har over 500 mærker og tusindvis af individuelle produkter i alle segmenter af skønhed industrien såsom hårfarve, hårpleje, hårpermanent, Hairstyling, Kropspleje, hudpleje, makeup, kosmetik og dufte. L'Oréal Paris ' produkter distribueres gennem alt fra frisørsaloner til indkøbscentre og apoteker.

I årenes løb L'Oréal Paris har foretaget flere opkøb af andre virksomheder til at udvide sine fokusområder og til at vokse. Det kan nævnes, at i 2006, købte L'Oréal Paris The Body Shop.

L'Oréal Paris har seks forsknings-og udviklingscentre i hele verden; To i Frankrig, en i USA, en i Japan, en i Kina og en i Indien. I disse forsknings-og udviklingscentre l'oréal Paris har opnået en masse, blandt andet har de skabt den episke, som er en rekonstrueret Skin model, som l'oréal Paris kan teste sine produkter på, fordi de er imod dyreforsøg. Epos kan også produceres i flere forskellige typer samt farver, som gør det virkelig ligner normal hud og afprøvning af L'Oréal Paris produkter bliver bedre og mere pålidelige resultater. L'Oréal Paris dedikerer sig også til 3D-print af menneskelig hud og samarbejder med bioprint firmaet Organovo.

Historien bag L'Oréal Paris motto

"fordi du er det værd", "fordi jeg er det værd". Disse ord har vist sig at være tidløse, og de er blevet til L'Oréal Paris står for. Mottoet blev formuleret i 1973, da det var tider med social revolution og feminisme. Det var den unge kvinde Ilon Specht, der, da hun var kun 23 år gammel, formuleret denne signaturfras. Budskabet var, at det skulle være om kvindens selvværd, hendes valg og hendes stil.

Over tid, "fordi jeg er det værd" er blevet en social konstruktion, fordi 80% af alle kvinder kender og reagerer positivt på denne velkendte sætning. Denne sætning virkelig har en stærk følelse, og hvad der gør det virkelig smukt er, at det gennemsyrer hvert skridt L'Oréal Paris tager, når det kommer til filantropi, sine produkter og deres fejring af kvinder over hele verden.

Filters
Produktsammenligning (0)
L'Oreal Telescopic Mascara Black 9ml

L'Oreal Telescopic Mascara Black 9ml

Få fyldige vipper med L'Oreal Telescopic Mascara Black 9ml. Denne mascara er udviklet med en unik formel, der giver dig længere og mere definerede vipper. Med dens teleskopiske børste kan du nemt nå..

152,67 DKK
L'Oreal Volume Million Lashes Mascara 9ml

L'Oreal Volume Million Lashes Mascara 9ml

L'Oreal Volume Million Lashes Mascara 9ml er en af ​​de mest populære mascaraer på markedet, og det er ikke svært at forstå hvorfor. Denne mascara giver dig øjeblikkeligt fyldigere og længere vipper..

132,67 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 5N Sand 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 5N Sand 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 5N Sand 30ml er en vidunderlig foundation, der vil give dig et fejlfrit og naturligt look. Denne foundation er lavet med en unik formel, der matcher din hudfar..

139,33 DKK
L'Oreal False Lash Superstar X Fiber Mascara 14ml

L'Oreal False Lash Superstar X Fiber Mascara 14ml

Er du på udkig efter en mascara, der giver dig vipper med volumen og længde? Så er L'Oreal False Lash Superstar X Fiber Mascara 14ml måske lige noget for dig! Denne mascara har en unik formel, der k..

139,33 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 1C Rose Ivory 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 1C Rose Ivory 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 1C Rose Ivory 30ml er en makeup, der er designet til at give dig en fejlfri og naturlig hudtone. Den lette formel glider ubesværet på huden og giver en jævn dæ..

121,33 DKK 139,33 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 2N Vanille 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 2N Vanille 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 2N Vanille 30ml er en af de mest eftertragtede foundations på markedet. Denne foundation er perfekt til at skabe en fejlfri og naturlig look, der matcher din hud..

97,33 DKK 119,33 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 3W Golden Beige 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 3W Golden Beige 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 3W Golden Beige 30ml er den ultimative løsning til at opnå en fejlfri og naturlig teint. Den unikke formel matcher din hudtone perfekt og skaber en glat og jæv..

126 DKK
L'Oreal Volume Million Lashes So Couture Mascara 9ml

L'Oreal Volume Million Lashes So Couture Mascara 9ml

L'Oreal Volume Million Lashes So Couture Mascara 9ml er en vidunderlig mascara, der giver dig fyldige og intense vipper. Den unikke børste separerer hver enkelt vippe og giver et dramatisk volumen..

152,67 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 5W Golden Sand 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 5W Golden Sand 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 5W Golden Sand 30ml er den ultimative foundation til at skabe en fejlfri og naturlig hudtone. Med dens unikke formulering, der matcher ..

132,67 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 4N Beige 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 4N Beige 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 4N Beige 30ml er en fantastisk makeup, der giver dig en fejlfri og naturlig dækning hele dagen. Denne foundation har en unik formel, der matcher din hudtone og..

126 DKK 146 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 4W Natural Gold 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 4W Natural Gold 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 4W Natural Gold 30ml er en fantastisk makeup-produkt til kvinder, der ønsker at opnå en fejlfri og naturlig hudtone. Denne flydende fou..

86,67 DKK 119,33 DKK
L'Oreal Paradise Extatic Brow Pomade 104 Brunette 3g

L'Oreal Paradise Extatic Brow Pomade 104 Brunette 3g

L'Oreal Paradise Extatic Brow Pomade 104 Brunette 3g er den ultimative løsning til at skabe perfekte og fyldige bryn. Denne pomade er beriget med en cremet formel, der let ..

112,67 DKK
L'Oreal Serie Expert Inforcer Shampoo 500ml

L'Oreal Serie Expert Inforcer Shampoo 500ml

L'Oreal Serie Expert Inforcer Shampoo 500ml er en kraftfuld og effektiv shampoo, der vil give dig stærkere og mere modstandsdygtigt hår. Denne shampoo er specielt designet til at styrke håret og f..

232,67 DKK 252,67 DKK
L'Oreal Infallible 24H Foundation 140 Golden Beige 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 140 Golden Beige 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 140 Golden Beige 30ml er en sensationel makeup, der giver dig en fejlfri og naturlig finish hele dagen. Denne foundation er skabt med en unik formel, der sikrer, at..

186 DKK
L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo Eyebrow Definer 105 Brunette

L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo Eyebrow Definer 105 Brunette

L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo Eyebrow Definer 105 Brunette er den ultimative løsning til at opnå perfekte øjenbryn. Den ultra-præcise mikro-tatoveringspensel definerer og fylder brynene med natur..

139,33 DKK
L'Oreal Infallible 24H Foundation 125 Natural Rose 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 125 Natural Rose 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 125 Natural Rose 30ml er en makeup-elskers drøm, der giver en fejlfri og naturlig finish hele dagen. Denne foundation har en let formel, d..

91,33 DKK 119,33 DKK
L'Oreal True Match Concealer 4.N Beige 6,8 ml

L'Oreal True Match Concealer 4.N Beige 6,8 ml

L'Oreal True Match Concealer 4.N Beige er den perfekte løsning til at skjule mørke rande og ujævnheder i ansigtet. Denne concealer har en let og blød konsistens, som gør det nemt at påføre og blende..

80,67 DKK 92,67 DKK
L'Oreal True Match Concealer 3.D/W Golden Beige 6,8ml

L'Oreal True Match Concealer 3.D/W Golden Beige 6,8ml

L'Oreal True Match Concealer 3.D/W Golden Beige 6,8ml er den ultimative løsning til at skjule ujævn hudtone og mørke rande under øjnene. Denne concealer har en let formel, der glider ubesværet på hu..

139,33 DKK
L'Oreal Brow Artist Plumper 04 Medium/Dark 7ml

L'Oreal Brow Artist Plumper 04 Medium/Dark 7ml

Få perfekte øjenbryn med L'Oreal Brow Artist Plumper 04 Medium/Dark 7ml. Denne innovative brynplumper giver fyldige og veldefinerede bryn på nul komma fem. Med dens unikke formel, der indeholder fib..

132,67 DKK 159,33 DKK
L'Oreal True Match Concealer 3.N Creamy Beige 6.8ml

L'Oreal True Match Concealer 3.N Creamy Beige 6.8ml

L'Oreal True Match Concealer 3.N Creamy Beige 6.8ml er den ultimative skønhedspleje til at dække mørke rande og pletter i ansigtet. Den cremede beige farve matcher perfekt ..

92,67 DKK
L'Oreal True Match Concealer 2.N Vanilla 6,8ml

L'Oreal True Match Concealer 2.N Vanilla 6,8ml

L'Oreal True Match Concealer 2.N Vanilla 6,8ml er den ultimative løsning til at skjule mørke rande og ujævnheder i huden. Den cremede konsistens smelter perfekt ind i huden..

99,33 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 7C Rose Amber 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 7C Rose Amber 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 7C Rose Amber 30ml er en luksuriøs og alsidig makeup, der giver en naturlig og fejlfri finish. Den unikke formel tilpasser sig perfekt til din hudtone og tekstur..

88,67 DKK 126 DKK
L'Oreal Paradise Extatic Brow Pomade 103 Chatain 3g

L'Oreal Paradise Extatic Brow Pomade 103 Chatain 3g

Er du på udkig efter en øjenbryns-pomade, der giver dig den perfekte form og farve? Så er L'Oreal Paradise Extatic Brow Pomade 103 Chatain 3g lige noget for dig! Denne pomade er designet til at gi..

124,67 DKK 146 DKK
L'Oreal True Match Touche Magique Concealer C 1-2 Rose Porcelain

L'Oreal True Match Touche Magique Concealer C 1-2 Rose Porcelain

L'Oreal True Match Touche Magique Concealer C 1-2 Rose Porcelain er en unik concealer, der giver dig en fejlfri og naturlig dækning. Den er beriget med vitamin E og C, som ..

80 DKK 92,67 DKK
L'Oreal Serie Expert Inforcer Masque 250ml

L'Oreal Serie Expert Inforcer Masque 250ml

L'Oreal Serie Expert Inforcer Masque 250ml er den ultimative løsning til at styrke og pleje dit hår. Denne eksklusive maske er beriget med Biotin og Vitamin B6, som effektivt genopbygger og beskyt..

204,67 DKK 246 DKK
L'Oreal Infallible 24H Foundation 220 Sand 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 220 Sand 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 220 Sand 30ml er den ultimative foundation, der giver dig en fejlfri og strålende hud i op til 24 timer. Den unikke formel er vandfast og oliefri, hvilket gør den..

144 DKK 159,33 DKK
L'Oreal Paradise Extatic Brow Pomade 102 Warm Blonde 3g

L'Oreal Paradise Extatic Brow Pomade 102 Warm Blonde 3g

L'Oreal Paradise Extatic Brow Pomade 102 Warm Blonde 3g er den ultimative løsning til at skabe perfekte bryn. Den cremede konsistens giver mulighed for præcis påføring og langvarig holdbarhed, mens ..

113,33 DKK 132,67 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 2C Rose Vanilla 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 2C Rose Vanilla 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 2C Rose Vanilla 30ml er den ultimative løsning til en fejlfri og naturlig hudtone. Denne flydende foundation er beriget med unikke egenskaber, der giver en let o..

166 DKK
L'Oreal Lash Architect 4D Mascara

L'Oreal Lash Architect 4D Mascara

L'Oreal Lash Architect 4D Mascara er en revolutionerende mascara, der vil give dine vipper et løft, som du aldrig har set før. Den unikke formel giver ikke kun længde og volumen, men også en fantast..

146 DKK
L'Oreal Volume Million Lashes Excess Mascara Black 9ml

L'Oreal Volume Million Lashes Excess Mascara Black 9ml

Få fyldige og smukke vipper med L'Oreal Volume Million Lashes Excess Mascara Black 9ml. Denne mascara er beriget med en unik formel, der giver volumen og længde til dine vipper, samtidig med at den ..

126 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 3C Rose Beige 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 3C Rose Beige 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 3C Rose Beige 30ml er en makeup-elskers drøm. Denne foundation er skabt med en unik formel, der giver en let og naturlig dækning, samti..

132,67 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 3N Creamy Beige 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 3N Creamy Beige 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 3N Creamy Beige 30ml er en unik flydende foundation, der giver dig en fejlfri og naturlig hudtone. Den cremede beige farve passer perfekt til din hudfarve og giv..

159,33 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 5C Rose Sand 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 5C Rose Sand 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 5C Rose Sand 30ml er en fantastisk makeup, der giver dig en naturlig og fejlfri hud. Denne foundation har unikke egenskaber, der matcher din hudfarve og tekstur ..

146 DKK
L'Oreal Brow Artist Genius Kit Medium To Dark 3,5g

L'Oreal Brow Artist Genius Kit Medium To Dark 3,5g

Få øjenbrynene til at se naturligt fyldige og veldefinerede ud med L'Oreal Brow Artist Genius Kit Medium To Dark 3,5g. Dette kit er perfekt til at skabe et professionelt lo..

159,33 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 8W Golden Cappuccino 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 8W Golden Cappuccino 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 8W Golden Cappuccino 30ml er en fantastisk foundation, der giver dig en fejlfri og naturlig finish. Den unikke formel er udviklet med r..

159,33 DKK
L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Mascara 9ml

L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Mascara 9ml

Med L'Oreal Volume Million Lashes Extra Black Mascara 9ml, kan du skabe en dramatisk og intens look på ingen tid. Den unikke formel giver dig øjeblikkeligt fyldigere, længere og mere voluminøse vipp..

126 DKK
L'Oreal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Shampoo 300ml

L'Oreal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Shampoo 300ml

L'Oreal Serie Expert Absolut Repair Lipidium Shampoo 300ml er den ultimative løsning til tørt og beskadiget hår. Med dens unikke formel, der indeholder lipidium kompleks, genopbygger denne shampoo h..

226 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 1N Ivory 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 1N Ivory 30ml

Hvis du ønsker en foundation, der matcher din hudfarve perfekt og giver dig en fejlfri finish, så er L'Oreal True Match Liquid Foundation 1N Ivory 30ml det rette valg for dig. Denne foundation har e..

139,33 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 6N Honey 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 6N Honey 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 6N Honey 30ml er en af de mest populære foundations på markedet. Denne foundation er kendt for sin utrolige evne til at matche din hudtone perfekt, så du får e..

166 DKK
L'Oreal True Match Concealer 02 Vanilla 5ml

L'Oreal True Match Concealer 02 Vanilla 5ml

L'Oreal True Match Concealer 02 Vanilla 5ml er den ultimative løsning til at skjule mørke rande og ujævnheder i huden. Med dens lette konsistens, giver den en naturlig dækning, som holder hele dagen..

166 DKK
L'Oreal Telescopic Mascara Black 9ml 2-pack

L'Oreal Telescopic Mascara Black 9ml 2-pack

L'Oreal Telescopic Mascara Black 9ml 2-pack er den ultimative løsning for at opnå lange, fyldige vipper. Denne mascara har en unik formel, der giver en dyb sort farve, som definerer og forlænger hve..

146 DKK 220 DKK
L'Oreal Serie Expert Inforcer Masque 500ml

L'Oreal Serie Expert Inforcer Masque 500ml

L'Oreal Serie Expert Inforcer Masque 500ml er en hårmaske, der vil give dig stærkere og mere modstandsdygtigt hår. Denne maske indeholder Biotin og Vitamin B6, som vil styrke og pleje dit hår fra ..

239,33 DKK 439,33 DKK
L'Oreal True Match Liquid Foundation 7W Golden Amber 30ml

L'Oreal True Match Liquid Foundation 7W Golden Amber 30ml

Er du på udkig efter en foundation, der giver dig en fejlfri og naturlig dækning? Så er L'Oreal True Match Liquid Foundation 7W Golden Amber 30ml det perfekte valg til dig. Denne foundation har en u..

166 DKK
L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 11 Vanilla 35ml

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 11 Vanilla 35ml

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 11 Vanilla 35ml er den ultimative makeup-løsning til dem, der ønsker en fejlfri og mat finish hele dagen. Denne foundation har en let og luftig konsistens, de..

106 DKK 112,67 DKK
L'Oreal Telescopic Mascara Black 9ml 3-pack

L'Oreal Telescopic Mascara Black 9ml 3-pack

L'Oreal Telescopic Mascara Black 9ml 3-pack er den ultimative mascara til at skabe et dramatisk og forførende look. Den unikke formel giver øjenvipperne ekstra længde og volumen, mens den teleskopis..

199,33 DKK 330 DKK
L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo Eyebrow Definer 107 Cool Brunette

L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo Eyebrow Definer 107 Cool Brunette

Er du træt af at bruge tid på at tegne dine øjenbryn hver morgen? L'Oreal Brow Artist Micro Tattoo Eyebrow Definer 107 Cool Brunette kan hjælpe dig med at opnå perfekte øje..

106 DKK
L'Oreal Infallible 24H Foundation 200 Golden Sand 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 200 Golden Sand 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 200 Golden Sand 30ml er en uovertruffen foundation, der giver dig en fejlfri og naturlig dækning hele dagen. Med dens unikke egenskaber kan du forvente en let og lu..

106 DKK 119,33 DKK
L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 24 Golden Beige 35ml

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 24 Golden Beige 35ml

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 24 Golden Beige 35ml er en fantastisk foundation, der giver dig en fejlfri og mat finish i op til 24 timer. Denne foundation er spec..

92,67 DKK 112,67 DKK
L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 12 Natural Rose 35ml

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 12 Natural Rose 35ml

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 12 Natural Rose 35ml er en makeup-elskers drøm. Denne foundation giver en smuk, mat finish i op til 24 timer og dækker effektivt ujæ..

146 DKK
L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 22 Radiant Beige 35ml

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 22 Radiant Beige 35ml

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 22 Radiant Beige 35ml er en fantastisk makeup, der giver dig et fejlfrit og mat look i op til 24 timer. Den unikke formel sikrer, at..

146 DKK
L'Oreal True Match Touche Magique Concealer N 3-5 Natural Beige

L'Oreal True Match Touche Magique Concealer N 3-5 Natural Beige

L'Oreal True Match Touche Magique Concealer N 3-5 Natural Beige er den ultimative concealer, der dækker mørke rande og ujævnheder på huden. Den unikke formel kombinerer letvægts tekstur med en høj..

166 DKK
L'Oreal Infallible 24H Foundation 300 Amber 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 300 Amber 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 300 Amber 30ml er en makeup-elskers drøm. Denne foundation er designet til at give dig et fejlfrit look hele dagen, takket være dens unikke egenskaber. Den er let a..

106 DKK 119,33 DKK
L'Oreal Brow Artist Xpert Pencil 109 Ebony

L'Oreal Brow Artist Xpert Pencil 109 Ebony

Med L'Oreal Brow Artist Xpert bryn blyanten i farven 109 Ebony kan du nemt skabe et naturligt og fyldigt look til dine bryn. Den ultra-præcise spids gør det muligt at tegne hårstrå-lignende linjer, ..

112,67 DKK
L'Oreal Brow Artist Xpert Pencil 108 Warm Brunette

L'Oreal Brow Artist Xpert Pencil 108 Warm Brunette

L'Oreal Brow Artist Xpert Pencil 108 Warm Brunette er den ultimative løsning til at skabe perfekte bryn. Denne bryn blyant har en blød formel, der giver en naturlig og fyld..

106 DKK
L'Oreal Serie Expert Nutrifier Shampoo 500ml

L'Oreal Serie Expert Nutrifier Shampoo 500ml

L'Oreal Serie Expert Nutrifier Shampoo 500ml er en fantastisk hårplejeprodukt, der vil give dit hår en utrolig glans og blødhed. Den unikke formel er beriget med kokosolie ..

159,33 DKK 186 DKK
L'Oreal Infallible 24H Foundation 230 Radiant Honey 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 230 Radiant Honey 30ml

L'Oreal Infallible 24H Foundation 230 Radiant Honey 30ml er en af de mest eftertragtede foundation på markedet. Den har en unik formel, der giver en jævn og fejlfri dækning i op til 24 timer. Denne ..

106 DKK 119,33 DKK
L'Oreal True Match Concealer 01 Ivory 5ml

L'Oreal True Match Concealer 01 Ivory 5ml

L'Oreal True Match Concealer 01 Ivory 5ml er en fantastisk concealer, der dækker effektivt og skaber en naturlig glød. Med dens unikke formel, som matcher din hudtone perfe..

166 DKK
L'Oreal Serie Expert Nutrifier Masque 250ml

L'Oreal Serie Expert Nutrifier Masque 250ml

L'Oreal Serie Expert Nutrifier Masque 250ml er en intensiv hårmaske, der er specielt designet til at give dit hår den ultimative næring og pleje. Den unikke formel indeholder glycerin og kokosolie, ..

172,67 DKK 179,33 DKK
L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 13 Rose Beige 35ml

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 13 Rose Beige 35ml

L'Oreal Infallible 24H Matte Foundation 13 Rose Beige 35ml er den ultimative foundation til en fejlfri og mat finish hele dagen. Denne lette formel giver fuld dækning og er..

146 DKK
L'Oreal Serie Expert Nutrifier Conditioner 200ml

L'Oreal Serie Expert Nutrifier Conditioner 200ml

L'Oreal Serie Expert Nutrifier Conditioner 200ml er en uundværlig balsam til tørt og skadet hår. Den indeholder en unik sammensætning af glycerol og kokosolie, som giver håret intens næring og fugti..

152,67 DKK