Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker er en amerikansk skuespiller, producent og designer. Hun begyndte sin karriere som skuespiller allerede som en ung mand, i en alder af 11, hendes scenedebut var som skuespiller i et Broadway-teater. Hun var bedst kendt for sin rolle som Carrie Bradshaw i serien Sex and the City, der gik på tv fra 1998 til 2004. I løbet af denne tid vandt hun to "Emmys" og fire "Golden Globes" for hendes fantastiske skue. Hun har også i løbet af sin karriere deltaget i en række berømte film, herunder Footloose fra 1984 og den første koner klub fra 1996.

Den første parfume, der blev lanceret i Parkers navn, var dejlig fra 2005. Den parfume blev hurtigt populær, til dels takket være den prisvindende kommercielle, der ledsagede produktet. Dejlige dufte af moskus, lavendel og patchouli. Flasken er yndig og elegant i en baby-lyserød farve. Efter succesen, har flere parfumer blevet lanceret i den dejlige kollektion, for eksempel dejlig vinter funkle fra 2008, der lugter af orkidé, moskus og kalk, med en flaske, der er dejligt frostklare. Parker har også udgivet en samling ved navn SJP NYC, hvor de vigtigste parfume af samme navn fra 2009 lugter af jordbær, vanille og Rom. flasken er i form af en spray maling flaske. SJP NYC vil repræsentere de mere bymæssige, verdens-kyndige og hård kvinde.

Filters
  • Manufacturer
    • Sarah Jessica Parker
  • Categories
    • Duft
    • Dame
Produktsammenligning (0)
Sarah Jessica Parker Lovely edp 100ml

Sarah Jessica Parker Lovely edp 100ml

Dejlig er den første duft af Sarah Jessica Parker (i partnerskab med Coty Inc.). Besat med stil og mode, Sarah altid ønsket at skabe en signatur duft, der ville være meget sexet og endnu unægtelig c..

201,75 DKK 495 DKK