Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

4711 Original edc 800ml

Vores pris: 346 DKK

Antal:
  • Producent: 4711
  • På lager: 3
Yderligere varianter
Duftnoter

Lemon Lemon Bergamot Bergamot Orange Orange Basil Basil Oakmoss Oakmoss Jasmine Jasmine Vetiver Vetiver Cedar Cedar Lily Lily Patchouli Patchouli Rose Rose Cyclamen Cyclamen Sandalwood Sandalwood Musk Musk Melon Melon Peach Peach

4711 Original edc 800ml

4711 Original eau de cologne er en klassisk og tidløs duft, der har været elsket af mænd og kvinder i generationer. Med sin friske og lette citrusduft får du en følelse af renhed og velvære, der varer hele dagen. Denne 800 ml flaske er perfekt til både personlig brug og til at dele med venner og familie. Med sin unikke formel, der er skabt af naturlige ingredienser, kan du være sikker på at få en autentisk og kvalitetsrig oplevelse hver gang

4711 Original Eau de Cologne 800 ml er en af de mest populære og ikoniske dufte på markedet. Denne duft har eksisteret i over 220 år og har stadig formået at forblive relevant og elsket af millioner af mennesker verden over. Med sin unikke sammensætning af ingredienser leverer denne Eau de Cologne en frisk, beroligende og opmuntrende oplevelse, der vil efterlade dig med følelsen af renhed og velvære.

Fordelene ved at bruge 4711 Original Eau de Cologne 800ml

  • Opfrisker øjeblikkeligt
  • Bekæmper dårlig lugt
  • Holder huden hydreret
  • Forbedrer humøret
  • Giver en følelse af renhed og velvære

Denne Eau de Cologne er kendt for dens alsidighed og kan bruges i en lang række forskellige situationer - lige fra at give dig et boost om morgenen til at hjælpe med at slappe af om aftenen. Det kan også bruges som et parfumealternativ eller som en måde at holde sig frisk hele dagen.

Hvad gør 4711 Original Eau de Cologne så populær?

En del af det, der gør denne duft så unik, er dens historie. Den blev skabt i Köln, Tyskland i år 1792, og har siden da været et symbol på kvalitet og håndværk. Selvom duften har ændret sig lidt igennem årene for at tilpasse sig nutidens krav, har den stadig bevaret sin autentiske essens.

En anden grund til dens popularitet er dens alsidighed. Du kan bruge den når som helst på dagen eller ugen for at give dig selv et øjeblikkeligt boost eller bare for at nyde dens beroligende egenskaber.

Hvilke typer personer passer godt til 4711 Original Eau de Cologne?

Mennesker, der ønsker en klassisk duft med høj kvalitet vil sætte pris på denne Eau de Cologne. Det passer også perfekt til dem, der ønsker noget alsidigt til at opfriske dem i løbet af dagen.

Sådan bruger du 4711 Original Eau de Cologne

  1. Anvendes direkte på huden eller tøj.
  2. Påføres let med sprayeren.
  3. Kan gentages flere gange om dagen efter behov.
  4. Kan kombineres med andre dufte eller parfumer for en mere personlig aroma.
  5. Kan bruges som en del af din morgen- eller aftenrutine for optimal effekt.

Nogle tips til hvordan man kan få mest ud af produktet:

  • Anvend ikke produktet direkte efter barbering da det kan irritere huden .
  • Vælg varierende steder på hudoverfladen hvor produktet skal anvendes .
  • Du skal altid teste produktet først ved anvendelse .
  • Anvend kun lille mængde ad gangen .

Awards & Certificeringer:

I øjeblikket ejer vi ikke nogen information om nogen awards eller certificeringer netop nu - men dette betyder ikke nødvendigvis noget dårligt!

Som reseller ønsker vi kun det bedste for vores kunder - dette inkluderer sikkerhed og tillid når det kommer til produkterne vi sælger. Derfor garanterer vi fuld overholdelse af alle danske standardkrav indenfor kosmetikbranchen samt EU-standardiseringskravene angivet for kosmetikprodukter herunder kosmetikforordningen (EC) nr:1223/2009 , REACH reglerne samt ISO-certificeringerne. Dette sikrer både vores troværdighed som virksomhed samt vores kunders sikkerhed ved køb hos os. Således kan du være sikker på produktets kvalitet og originalitet når du køber hos os!

Kort sagt giver den fantastiske sammensætning bag hver flaske 4711 Original Eau de Cologne dig muligheden for at opdatere dit look uden anstrengelse mens den holder dig opdateret med tidsløs stil OG god hygiejne! Bestil din flaske allerede i dag!

Anmeldelser (2)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Lignende produkter
Andre kunder købte også