Stella McCartney

Stella McCartney er en britisk designer, der dimitterede fra den centrale Saint Martins College of Art and Design School. Berømte alumner fra samme skole er John Galliano, der arbejdede for Givenchy og Dior, og Alexander McQueen, der ud over sit eget brand arbejdede for Givenchy og Gucci. Stella McCartney har udviklet et succesfuldt og velkendt mærke under eget navn. Desuden var hun 1997 chefdesigner for modehus Chloé, en position, hvor hun hurtigt gjort en succes. Desuden har hun lejlighedsvis designet kostumer og arbejdede som kostumer. McCartney har også gennemført samarbejder med H & M og Adidas.

Stella McCartneys dufte er trendy og feminine. I 2003, den første parfume, Stella , blev lanceret, der lugtede af Rose, Peony og rav. Siden da har hun lanceret en række lejlighedsvis parfumer. Alle flasker er smukke, sensuelle og feminine med farveskalaer i blandt andet pink og lilla. De er enten pænt fornemme eller klædt i slående mønstre. McCartney har også lanceret en række mindre samlinger, såsom pop kollektionen fra 2016 med to parfumer. Den parfume pop lugter af tuberose, Frangipani og tomatplante. En anden kollektion er Print Collection fra 2011, hvor en af de parfumer, Print Collection Stella 01 (2011), aroma af Rose, mandarin og rav og flasken er prydet med en smuk blomstermønster. Ideen bag print- samlingen handlede om at skabe mønstre og dufte, der var indbyrdes forbundne.

Filters
Produktsammenligning (0)
Stella McCartney Pop Bluebell edp 100ml

Stella McCartney Pop Bluebell edp 100ml

Stella McCartney Pop Bluebell eau de parfum 100ml er en duft, der vil fortrylle dine sanser og efterlade et varigt indtryk. Denne unikke duft er skabt med omhu og præcision for at give dig en opleve..

299,33 DKK
Stella McCartney Pop edp 50ml

Stella McCartney Pop edp 50ml

Stella McCartney Pop eau de parfum 50ml er en duft, der er skabt til den moderne kvinde, der ønsker at udstråle selvtillid og individualitet. Denne unikke og forførende duft kombinerer blomsteragtig..

352,67 DKK 400 DKK
Stella McCartney Pop Bluebell edp 50ml

Stella McCartney Pop Bluebell edp 50ml

Stella McCartney Pop Bluebell eau de parfum 50ml er en duft, der vil tage dine sanser på en uforglemmelig rejse. Med sin bløde og forfriskende duft af blåklokker, vil denne parfume efterlade dig m..

286 DKK 446 DKK
Stella McCartney Pop edp 30ml

Stella McCartney Pop edp 30ml

Stella McCartney Pop eau de parfum 30ml er en unik og forførende duft, der vil efterlade dig med en følelse af energi og glæde. Denne parfume har en frisk og blomsteragtig duft, der vil fange din op..

212,67 DKK
Stella McCartney Stella edt 50ml
412,67 DKK 432,67 DKK
Stella McCartney Pop Bluebell edp 30ml

Stella McCartney Pop Bluebell edp 30ml

Stella McCartney Pop Bluebell eau de parfum 30ml er en uimodståelig duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne skønne parfume er perfekt til kvinder, der ønsker at udstråle en følelse af elegan..

206 DKK 326 DKK