Beyoncé

Beyoncé, Knowles Carter er en amerikansk sanger, danser, skuespiller og iværksætter. Det er svært at finde en person i dag, der aldrig har hørt hendes sange eller i det mindste hørt om hende. Den succes, som Beyoncé har nået i dag, er svær at måle, med tøj og parfume, der bærer hendes navn og med Coachella 2018 i folkemunde omdøbt til Beychella. Sangerens karriere begyndte i slutningen af 90-tallet som en del af Trio destiny's Child og har kun vokset siden da. Noget, der adskiller hendes karriere i de seneste år er den måde, hun fejrer hendes hudfarve og som en sort kvinde bruger sin indflydelse til at fejre hendes kultur.

I 2010, lancerer hun sin første duft opkaldt Heat, og har siden udgivet snesevis af parfumer. Ligesom sangeren selv, de parfumer er levende, luksuriøse, varmt og sexet. De kan beskrives i ét ord: forførende. Iført en af Beyoncé parfumer inspirerer en selvtillid og flirtende uden sin lignende. Heat dufte af fersken, mandel og rav, puls fra 2011 lugter af Curaçao, vanille og kalk, mens stige fra 2014 lugter af abrikos, cashmere og orkidé. Den parfumeflasker er altid så smuk, med dynamiske former og strålende, iøjne fangende farver.

Filters
Produktsammenligning (0)
Beyonce Pulse edp 100ml

Beyonce Pulse edp 100ml

Beyonce Pulse eau de parfum 100ml er en duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne unikke parfume er fyldt med blomster- og frugtagtige noter, der skaber en forfriskende og berusende oplevelse...

266 DKK 326,67 DKK
Beyonce Rise edp 100ml
226 DKK 326,67 DKK
Beyonce Rise edp 30ml

Beyonce Rise edp 30ml

Beyonce Rise eau de parfum 30ml er en ekstraordinær duft, der vil forføre dine sanser og efterlade dig med en uforglemmelig følelse. Denne vidunderlige duft er skabt til at fremhæve din naturlige sk..

132,67 DKK 166,67 DKK
Beyonce Heat Seduction edt 30ml

Beyonce Heat Seduction edt 30ml

Beyonce Heat Seduction eau de toilette 30ml er en fristende og sensuel duft, der vil forføre dine sanser. Denne unikke duft er skabt med en blanding af eksotiske frugter, varme krydderier og sensu..

199,33 DKK
Beyonce Rise Deo Spray 75ml

Beyonce Rise Deo Spray 75ml

Lad Beyoncé Rise Deo Spray 75ml tage dig til nye højder af friskhed og selvtillid. Denne unikke deodorant er formuleret med en blanding af forfriskende dufte, der efterlade..

79,33 DKK
Beyonce Heat Wild Orchid Deo Spray 75ml

Beyonce Heat Wild Orchid Deo Spray 75ml

Beyonce Heat Wild Orchid Deo Spray 75ml er den ideelle deodorant til kvinder, der ønsker en frisk og sensuel duft hele dagen. Med sin unikke blanding af vilde orkideer og eksotiske trænoter efterlad..

59,33 DKK
Beyonce Pulse Deo Spray 75ml

Beyonce Pulse Deo Spray 75ml

Beyonce Pulse Deo Spray 75ml er en luksuriøs og forførende deodorant spray, der giver dig en frisk og langvarig duft hele dagen. Med dens unikke formel holder den sved og ubehagelig lugt væk, mens d..

92,67 DKK
Beyonce Midnight Heat Deo Spray 75ml

Beyonce Midnight Heat Deo Spray 75ml

Lad Beyonce Midnight Heat Deo Spray 75ml føre dig ind i en verden af sensuel duft og friskhed. Denne unikke deodorant er perfekt til kvinder, der ønsker at føle sig selvsikre og velplejede hele dage..

59,33 DKK
Beyonce Heat Rush Deo Spray 75ml

Beyonce Heat Rush Deo Spray 75ml

Beyonce Heat Rush Deo Spray 75ml er den ultimative duft til den moderne kvinde. Med en forførende og frisk duft, vil denne deodorant spray holde dig frisk og ren hele dagen..

99,33 DKK
Beyonce Heat Kissed Deo Spray 75ml

Beyonce Heat Kissed Deo Spray 75ml

Beyonce Heat Kissed Deo Spray 75ml er en forførende og sensuel deodorant, der vil efterlade dig med en uimodståelig duft hele dagen. Den unikke formel kombinerer blomsterno..

99,33 DKK
Beyonce Heat Deo Spray 75ml

Beyonce Heat Deo Spray 75ml

Beyonce Heat Deo Spray 75ml er en uimodståelig og forførende deodorant, der vil holde dig frisk hele dagen. Denne spray har en unik formel, der giver en varm og sensuel duft, som vil efterlade dig m..

99,33 DKK