Gloria Vanderbilt

Gloria Vanderbilt er en amerikansk kunstner, forfatter, skuespiller og modedesigner, blandt andre. Hun kommer fra en traditionel familie, og blev kendt fra starten, at familien i 1930-tallet var inde i et offentligt slagsmål. Vanderbilt mor og tante var i en juridisk strid om forældremyndighed og kontrol over hendes arvede penge. Tvisten blev kaldt retssagen mod århundredet og blev rapporteret i den amerikanske news feed. Som voksen stod Vanderbilt på sine egne fødder og blev kendt ved sit arbejde inden for mode, parfume og interiør produkter. Hun var en tidlig producent af jeans.

Den første parfume blev lanceret i 1982 og blev opkaldt Vanderbilt for Women. Parfumen lugtede af aldehyd, kryddernellike og tuberose. Den mandlige version blev lanceret i 2000, med navnet Vanderbilt for mænd og duftende af stjerneanis, vanille og violet. I 1996, bryllupsrejse til kvinder blev lanceret med duften af Tonka Bean, moskus og kryddernellike. I 2010 blev Miss Vanderbilt lanceret med duften af vanille, Rose og Heliotrope og 2004, den parfume Eau de Luxe blev lanceret med duften af vand, Lily af havet og moskus. Alle Vanderbilts parfume er sensuel, feminin og romantisk med mange blomstrende noter og forførende navne. Et eksempel er drømmende fra 1999 med duften af orkidé, vanille og Tonka Bean.

Filters
Produktsammenligning (0)
Vanderbilt Gloria Vanderbilt edt 100ml

Vanderbilt Gloria Vanderbilt edt 100ml

Vanderbilt Gloria Vanderbilt eau de toilette 100ml er en vidunderlig duft, der vil tage dine sanser på en rejse til det uventede. Denne duft er fyldt med blomster- og frugtagtige noter, der vil efte..

112,67 DKK 330 DKK
Gloria Vanderbilt Jardin A New York edp 100ml

Gloria Vanderbilt Jardin A New York edp 100ml

Gloria Vanderbilt Jardin A New York eau de parfum 100ml er en uimodståelig duft, der vil tage dine sanser på en uforglemmelig rejse til den pulserende by New York. Denne du..

112,67 DKK
Gloria Vanderbilt edt 30ml

Gloria Vanderbilt edt 30ml

Gloria Vanderbilt eau de toilette 30ml er en duft, der vil fortrylle dine sanser. Denne eksklusive parfume har en unik blanding af frugtagtige og blomsteragtige noter, der ..

106 DKK
Gloria Vanderbilt edt 15ml

Gloria Vanderbilt edt 15ml

Gloria Vanderbilt eau de toilette 15ml er en uimodståelig duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne unikke duft er skabt til den moderne kvinde, der ønsker at udstrål..

79,33 DKK