Lancome

Lancôme er en international virksomhed, der skaber og producerer hudplejeprodukter, kosmetik og parfumer blandt andre ting. Virksomheden blev grundlagt i 1935 af Guillaume Ornano og hovedsageligt produceret parfume. Navnet blev valgt med inspiration fra en skov kaldet Lanscome i Frankrig, hvor en særlig Rose vokser. Baseret på dette anlæg, var selskabets logo også designet i form af en enkelt guld flimrende Rose. De parfumer lanceret siden grundlæggelsen er blevet skabt i samarbejde med forskellige fremtrædende parfumefabrikanter såsom Christian Biecher, Pauline Zanoni og Alain Astori. Lancôme er et brand med en høj status i verden af mode, med reklamer som Vogue og Harpers Bazaar. Dens produkter er innovative og meget populære.

De første parfumer er allerede lanceret på selskabets grundlæggelse i 1935, og er hurtigt ved at blive populære. Siden da er der hvert år blevet lanceret en lind strøm af dufte til både mænd og kvinder. De mest berømte parfumer blandt deres sortiment er climat, Magie Noire og Tresor. Alle tre lugter kraftigt af forskellige frugter og blomster. Climat dufte af Peach, Rose og rosmarin, Magie Noire er en smule sourer med mynte, hindbær og honning og Tresor har en let krydret undertone og lugte af lavendel og lilje af roser. De forskellige parfumeflasker har varierende design, men alle er elegant og glitre i gyldne farver. Parfumen Tresor er i et design inspireret af en ædelsten.

Filters
Produktsammenligning (0)
Lancome La Vie Est Belle edp 50ml

Lancome La Vie Est Belle edp 50ml

Lancome La Vie Est Belle eau de parfum 50ml er en duft, der vil fortrylle dine sanser og efterlade dig med en følelse af lykke og velvære. Denne unikke parfume har en blød og sød duft, som vil oms..

739,33 DKK
Lancome Hypnose edp 75ml

Lancome Hypnose edp 75ml

Lancome Hypnose eau de parfum 75ml er en unik og fortryllende duft, der vil efterlade dig med en følelse af elegance og femininitet. Denne forførende parfume har en blanding af noter fra vanilje, ..

912,67 DKK
Lancome Monsieur Big Mascara 01 Black

Lancome Monsieur Big Mascara 01 Black

Lancome Monsieur Big Mascara 01 Black er den ultimative mascara til dig, der ønsker fyldige og dramatiske vipper. Den unikke formel giver en intens sort farve og en voluminøs effekt, som holder hele..

319,33 DKK 343,33 DKK
Lancome Tresor La Nuit edp 50ml

Lancome Tresor La Nuit edp 50ml

Lancome Tresor La Nuit eau de parfum 50ml er en fortryllende duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne parfume har en unik blanding af noter, der skaber en varm og sensuel aura omkring dig. Me..

719,33 DKK
Lancome Hypnose Drama Mascara 01 Black

Lancome Hypnose Drama Mascara 01 Black

Lancome Hypnose Drama Mascara 01 Black er den ultimative mascara til at skabe drama og intensitet i dine øjne. Med dens unikke formel og børste, vil denne mascara give dig en fyldig og voluminøs vip..

339,33 DKK 343,33 DKK
Lancome Magie Noire edt 75ml

Lancome Magie Noire edt 75ml

Lancome Magie Noire eau de toilette 75ml er en magisk og fortryllende duft, der vil tage dine sanser på en rejse til det mystiske og sensuelle. Denne unikke parfume har en blanding af orientalske og..

786 DKK
Lancome Tresor Midnight Rose edp 50ml

Lancome Tresor Midnight Rose edp 50ml

Lancome Tresor Midnight Rose eau de parfum 50ml er en fortryllende og mystisk duft, der vil få dig til at føle dig som en ægte femme fatale. Denne unikke parfume kombinerer friske frugtnoter med sen..

539,33 DKK
Lancome La Vie Est Belle edp 75ml

Lancome La Vie Est Belle edp 75ml

Lancome La Vie Est Belle eau de parfum 75ml er en duft, der vil fortrylle dine sanser og efterlade et varigt indtryk. Denne luksuriøse parfume har en unik blanding af blomster- og frugtagtige no..

839,33 DKK
Lancome O De Lancome edt 125ml

Lancome O De Lancome edt 125ml

Lancome O De Lancome eau de toilette 125ml er en frisk og sprudlende duft, der vil tage dig med på en rejse til det sydlige Frankrig. Denne unikke parfume kombinerer citrusnoter med blomsterdu..

579,33 DKK 610 DKK
Lancome Tresor edp 100ml

Lancome Tresor edp 100ml

Lancome Tresor eau de parfum 100ml er en duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne eksklusive parfume har en unik blanding af frugtagtige og blomsteragtige noter, der vil efterlade dig med..

959,33 DKK
Lancome La Vie Est Belle edp 30ml

Lancome La Vie Est Belle edp 30ml

La Vie Est Belle er en ny Lancome duft, tilgængelige på markedet fra efteråret 2012. Begrebet denne duft er centreret om tanken om naturlige og enkle skønhed, frihed fra konventioner og valget a..

532,67 DKK
Lancome Tresor edp 30ml

Lancome Tresor edp 30ml

Lancome Tresor eau de parfum 30ml er en duft, der vil få dig til at føle dig som en ægte skat. Denne forførende og sensuelle duft er fyldt med blomster og frugtagtige noter, der vil efterlade et..

479,33 DKK
Lancome La Nuit Tresor A La Folie edp 75ml

Lancome La Nuit Tresor A La Folie edp 75ml

Lancome La Nuit Tresor A La Folie eau de parfum 75ml er en unik og fortryllende duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne blomsteragtige og orientalske duft er skabt til den moderne kvinde, ..

1.026 DKK
Lancome O d'Azur edt 75ml

Lancome O d'Azur edt 75ml

Lancome O d'Azur eau de toilette 75ml er en forfriskende og sensuel duft, der vil efterlade dig med en følelse af luksus og elegance. Denne unikke duft kombinerer friske no..

366 DKK
Lancome Miracle edp 100ml

Lancome Miracle edp 100ml

Lancome Miracle eau de parfum 100ml er en fortryllende duft, der vil efterlade dig med en følelse af ren lykke. Denne unikke parfume er skabt med en blanding af friske blomster og frugtagtige note..

827,33 DKK 972,67 DKK
Lancome O De Lancome edt 75ml

Lancome O De Lancome edt 75ml

Lancome O De Lancome eau de toilette 75ml er en forfriskende og elegant duft, der vil transportere dig til en verden af ​​luksus og skønhed. Denne unikke parfume har en let og sprudlende citrusduf..

551,33 DKK 619,33 DKK
Lancome Tresor Midnight Rose edp 30ml

Lancome Tresor Midnight Rose edp 30ml

Lancome Tresor Midnight Rose eau de parfum 30ml er en fortryllende duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne duft er en unik blanding af friske og blomsteragtige noter, der vil efterlade dig m..

306 DKK 376,67 DKK
Lancome Miracle edp 50ml

Lancome Miracle edp 50ml

Lancome Miracle eau de parfum 50ml er en fortryllende duft, der vil efterlade dig med en følelse af ren lykke og optimisme. Denne unikke parfume indeholder noter af fresia, ingefær og jasmin, som ..

603,33 DKK 772,67 DKK
Lancome Miracle Blossom edp 100ml

Lancome Miracle Blossom edp 100ml

Lancome Miracle Blossom eau de parfum 100ml er en fortryllende duft, der vil efterlade dig med en følelse af ren lykke og glæde. Den unikke blomsterduft vil pirre dine sanser og bringe liv til din d..

759,33 DKK
Lancome La Vie Est Belle Intensement edp 100ml

Lancome La Vie Est Belle Intensement edp 100ml

Lancome La Vie Est Belle Intensement eau de parfum 100ml er en uforglemmelig og intens duft, der vil efterlade dig med en følelse af lykke og velvære. Denne unikke parfume har en blomstret og frug..

901,33 DKK 1.012,67 DKK
Lancome La Nuit Tresor edp 100ml

Lancome La Nuit Tresor edp 100ml

Lancome La Nuit Tresor eau de parfum 100ml er en eksklusiv og forførende duft, der vil efterlade dig i en tilstand af ren lykke. Med noter af vanilje, sort rose og orkidé e..

1.052,67 DKK
Lancome Tresor Lumineuse edp 50ml

Lancome Tresor Lumineuse edp 50ml

Lancome Tresor Lumineuse eau de parfum 50ml er en uimodståelig duft, der vil fortrylle dine sanser. Denne eksklusive parfume er skabt med en unik kombination af blomster- o..

726 DKK
Lancome Tresor La Nuit edp 75ml

Lancome Tresor La Nuit edp 75ml

Lancome Tresor La Nuit eau de parfum 75ml er en fortryllende duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne eksklusive parfume er skabt til den moderne kvinde, der ønsker ..

919,33 DKK
Lancome Miracle edp 30ml

Lancome Miracle edp 30ml

Lancome Miracle eau de parfum 30ml er en fortryllende duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne eksklusive og sofistikerede parfume er skabt til den moderne kvinde, der ønsker at fremhæve si..

466 DKK
Lancome Tresor La Nuit edp 30ml

Lancome Tresor La Nuit edp 30ml

Lancome Tresor La Nuit eau de parfum 30ml er en fortryllende og sensuel duft, der vil efterlade dig med en følelse af mystik og elegance. Denne unikke parfume er sammensat ..

619,33 DKK
Lancome Idole edp 75ml

Lancome Idole edp 75ml

Lancome Idole eau de parfum 75ml er en luksuriøs duft, der vil forføre dine sanser og efterlade dig med en uforglemmelig oplevelse. Denne unikke parfume er skabt med en blanding af friske og blo..

846 DKK
Lancome La Vie Est Belle Body Lotion 200ml

Lancome La Vie Est Belle Body Lotion 200ml

Lancome La Vie Est Belle Body Lotion 200ml er den ultimative løsning til at opnå en silkeblød og strålende hud. Denne unikke lotion er beriget med naturlige ingredienser, der nærer og fugter huden..

379,33 DKK 446 DKK
Lancome La Nuit Tresor Intense edp 50ml

Lancome La Nuit Tresor Intense edp 50ml

Lancome La Nuit Tresor Intense eau de parfum 50ml er en luksuriøs og intens duft, der vil forføre dine sanser. Denne eksklusive parfume har en unik sammensætning af friske noter af hindbær, vanilj..

694 DKK 779,33 DKK
Lancome Idole Nectar edp 50ml

Lancome Idole Nectar edp 50ml

Lancome Idole Nectar er en strålende og dejlig duft med fremtrædende noter af pære, rose og popcorn. En duft, der føles både frisk, sensuel og feminin. Parfumen er sød og blomstret med en dejlig rose ..

686 DKK
Lancome Idole edp 50ml

Lancome Idole edp 50ml

Lancome Idole eau de parfum 50ml er en unik og forførende duft, der vil efterlade et varigt indtryk. Denne eksklusive parfume har en blanding af blomster og frugtagtige noter, som vil fortrylle ..

706 DKK
Lancome Idole edp 25ml

Lancome Idole edp 25ml

Lancome Idole eau de parfum 25ml er en duft, der vil forføre dine sanser og efterlade dig med en følelse af selvsikkerhed og elegance. Denne unikke duft har en blomstret og frugtagtig aroma, d..

486 DKK
Lancome La Vie Est Belle Intensement edp 30ml

Lancome La Vie Est Belle Intensement edp 30ml

Lancome La Vie Est Belle Intensement eau de parfum 30ml er en unik og fortryllende duft, der vil forføre dine sanser. Med dens intense og varme noter af vanilje, patchouli og iris vil denne parf..

606 DKK 616,67 DKK
Lancome Hypnose Volume-A-Porter Mascara 01 Black

Lancome Hypnose Volume-A-Porter Mascara 01 Black

Hypnose Volume-A-Porter Mascara giver dine øjenvipper en flot og ren volumen og en intens sort farve. Børsten giver høj præcision og påfører den helt rigtige mængde produkt på vipperne. ..

352,67 DKK
Lancome Rose Peonia edp 100ml
1.613,33 DKK 1.772,67 DKK
Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu edp 100ml

Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu edp 100ml

La Vie Est Belle Iris Absolu er en vanedannende fortolkning af den ikoniske La Vie Est Belle. En sofistikeret, sensuel og strålende blomsterduft med en høj koncentration af iris, så meget som 10 gange..

1.032,67 DKK 1.200 DKK
Lancome Idole Nectar edp 25ml

Lancome Idole Nectar edp 25ml

Lancome Idole Nectar er en strålende og dejlig duft med fremtrædende noter af pære, rose og popcorn. En duft, der føles både frisk, sensuel og feminin. Parfumen er sød og blomstret med en dejlig rose ..

446 DKK
Lancome L'Autre Oud edp 100ml
1.528 DKK 1.886 DKK
Lancome Idole Now edp 50ml

Lancome Idole Now edp 50ml

Idole Now er ren, sprudlende og sensuel fortolkning af den klassiske Idole Eau de Parfum. En blomsterduft med vanedannende noter af blandt andet rose, orkidé og vanilje. Idole Now symboliserer ..

772,67 DKK
Lancome Idole Now edp 100ml

Lancome Idole Now edp 100ml

Idole Now er ren, sprudlende og sensuel fortolkning af den klassiske Idole Eau de Parfum. En blomsterduft med vanedannende noter af blandt andet rose, orkidé og vanilje. Idole Now s..

1.072,67 DKK
Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu edp 50ml

Lancome La Vie Est Belle Iris Absolu edp 50ml

La Vie Est Belle Iris Absolu er en vanedannende fortolkning af den ikoniske La Vie Est Belle. En sofistikeret, sensuel og strålende blomsterduft med en høj koncentration af iris, så meget som 10 gange..

620,67 DKK 866,67 DKK
Lancome Idole Aura edp 50ml

Lancome Idole Aura edp 50ml

Lancome Idole Aura eau de parfum 50ml er en fortryllende duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne parfume er skabt til den moderne kvinde, der ønsker at udstråle selvtillid og styrke. Med..

555,33 DKK 792,67 DKK
Lancome Idole Aura edp 100ml

Lancome Idole Aura edp 100ml

Lancome Idole Aura eau de parfum 100ml er en duft, der vil tage dine sanser på en rejse. Denne unikke duft er skabt til den moderne kvinde, der ønsker at udstråle selvtillid og elegance. Med noter..

690,67 DKK 986 DKK
Lancome Magie Noire edt 75ml (Outlet / Demo)

Lancome Magie Noire edt 75ml (Outlet / Demo)

Outlet / Demo Lancome Magie Noire eau de toilette 75ml er en magisk og fortryllende duft, der vil tage dine sanser på en rejse til det mystiske og sensuelle. Denne unikke parfume har en blanding af..

606 DKK
Lancome Idole Now edp 25ml

Lancome Idole Now edp 25ml

Idole Now er ren, sprudlende og sensuel fortolkning af den klassiske Idole Eau de Parfum. En blomsterduft med vanedannende noter af blandt andet rose, orkidé og vanilje. ..

431,33 DKK 519,33 DKK
Lancome Poeme edp 100ml

Lancome Poeme edp 100ml

Lancome Poeme er en fortryllende eau de parfum, der omfavner din hud og efterlader en uimodståelig duft. Denne 100 ml flaske er fyldt med unikke noter af blomster og frugter, der skaber en intens og..

966 DKK
Lancome Hypnose Homme edt 50ml

Lancome Hypnose Homme edt 50ml

Lancome Hypnose Homme eau de toilette 50ml er en forførende og maskulin duft, der vil fange enhver kvindes opmærksomhed. Den unikke kombination af friske citrusnoter og varme krydderier skaber en in..

412,67 DKK 413,33 DKK
Lancome Hypnose edp 30ml

Lancome Hypnose edp 30ml

Lancome Hypnose eau de parfum 30ml er en duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne fortryllende parfume vil forføre dine sanser og efterlade dig med en uforglemmelig oplevelse. Med dens unik..

566 DKK
Lancome Tresor In Love edp 75ml

Lancome Tresor In Love edp 75ml

Lancome Tresor In Love eau de parfum 75ml er en fortryllende duft, der vil efterlade dig forelsket i dens unikke blanding af blomster- og frugtagtige noter. Denne luksuriøse parfume er skabt til den..

946 DKK
Lancome Hypnose edp 50ml

Lancome Hypnose edp 50ml

Lancome Hypnose er en fortryllende eau de parfum, der vil tage dine sanser med storm. Med en blanding af sensuel jasmin, mystisk passionsblomst og varm vanilje, efterlader denne duft et uforglemme..

719,33 DKK
Lancome Idole edp 100ml

Lancome Idole edp 100ml

Lancome Idole eau de parfum 100ml er en uimodståelig duft, der vil forføre dine sanser. Med dens blomsteragtige og frugtagtige noter vil denne parfume forvandle dit humør og give dig en følelse ..

892,67 DKK
Lancome La Vie Est Belle edp 100ml

Lancome La Vie Est Belle edp 100ml

Lancome La Vie Est Belle eau de parfum 100ml er en duft, der vil fortrylle dine sanser og efterlade dig med en følelse af lykke. Den blomsteragtige duft kombinerer søde noter af pære og solbær..

912,67 DKK
Lancome Tresor In Love edp 50ml

Lancome Tresor In Love edp 50ml

Lancome Tresor In Love eau de parfum 50ml er en duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne fortryllende parfume har en unik blanding af friske og blomsteragtige noter,..

739,33 DKK
Lancome Santal Kardamon edp 100ml

Lancome Santal Kardamon edp 100ml

Lancome Santal Kardamon eau de parfum 100ml er en eksklusiv og forførende duft, der vil efterlade et varigt indtryk. Med en unik kombination af sandeltræ og kardemomme skaber denne parfume en varm o..

1.452,67 DKK
Lancome Tresor In Love edp 30ml

Lancome Tresor In Love edp 30ml

Lancome Tresor In Love eau de parfum 30ml er en uimodståelig duft, der vil fortrylle dine sanser. Denne parfume har en unik blanding af friske og blomsteragtige noter, der ..

526 DKK