Pureology

Pureology er et nyt og moderne brand. Det blev grundlagt i 2001 i Californien i USA med den enkle-men kraftfulde-idé om at skabe de bedste hårplejeprodukter til farve-behandlede hår. Pureology ønskede at skabe produkter, der er karakteriseret ved naturlighed, sundhed og renhed. Deres produkter er helt fri for sulfat og er lavet af 100% veganske ingredienser.

Klik her for at læse mere

Sulfater anvendes ofte i shampoo, sæbe og andre rengøringsmidler, fordi det er fedt-mindre og dermed kan opløse fedt i håret effektivt, men det flænger på håret, især på allerede tørt og stresset hår. Sulfat trænger ind i håret og tørrer det indefra. Den pureology giver hårpleje helt fri for sulfater er revolutionerende og deres produkter er meget populære.

Pureologys produkter er også inspireret af aromaterapi (en form for terapi, hvor æteriske olier bruges til at styrke immunresponset). Pureologys hårplejeprodukter har derfor en underskrift af æteriske olier og aromaterapi. Når du bruger Pureologys produkter, kunder nyde en dejlig oplevelse af Aromaterapidofterna og samtidig beskytte deres hår og hårfarve. Pureologys blev hurtigt et populært mærke blandt både kunder og professionelle brugere som frisører og stylister.

Farvet hår har brug for en ekstra dosis af kærlighed. Håret ændres, så snart malingen er påført, og det bliver mere sårbart. Hårets naturlige hydrering og glans bliver kedelig og hårets tekstur bliver grovere. Alt dette påvirker også hårets evne til at fastholde hårfarve. Pureologys produkter, dog sørge for, at dette ikke sker, og at håret er beskyttet og bygger op som farve-behandlede hår behov!.

Pureologys produkter er helt fri for sulfater. Deres ZeroSulfate ® shampoo i stedet indeholder majs, kokos og sukker til forsigtigt at rense håret uden at ødelægge farvning eller rive på håret. Da Pureologys produkter er baseret på meget koncentreret formulor, behøver kunderne ikke at bruge så meget shampoo, men en lille mængde, som gør shampoo varer meget længere.

Pureology er også meget omhyggelig med, at farvebehandling ikke bør falme og deres anti fade Complex ® indeholder antioxidanter for at beskytte håret mod skadelige frie radikaler. Antiudton Complex ® indeholder også et fuldt spektrum af solcreme for at beskytte håret mod skadelige UVA og UVB stråler til at bevare hårfarve så godt som muligt.

Pureologys produkter er 100% veganer og de har været siden starten af virksomheden i 2001. Pureologys hårplejeprodukter er lavet med bæredygtige og naturlige urteekstrakter og uden animalske produkter eller biprodukter.

Pureologys produkter er virkelig helt fantastisk til farvet hår, men pureology har ikke tilfreds sig med det. deres formulor ikke kun beskytter farvebehandling, men Formulorna er designet til at give håret med alt andet det behov, såsom hydrering, volumen, Styrke, glathed og blødhed. Pureologys produkter også lugter dejligt af aromaterapi og æteriske olier, som ikke kun giver håret en fantastisk duft, men lindrer håret så godt.

Pureology giver shampoo og balsam, men også andre typer af hårplejeprodukter. For eksempel har de sådanne balsam, at du skal lade forblive i håret og ikke skylles ud, såkaldte "leave-in balsam". Disse leave-in condiitioners er den perfekte modgift til tørt og slidt hår. De er perfekte til farvet hår, men også for farveløs hår, der er en smule slidt og har brug for næring.

Pureology også har hår wraps og sådan. Disse er stærke produkter, der virkelig genskaber og beskytter håret og hjælper det slidte hår bliver frisk og fugtet igen.

Pureology føler et stort ansvar for miljø og bæredygtighed. De tænker på alt fra ingredienserne i deres formulor til råvaren, at de gør emballage, og hvordan deres produkter påvirker miljøet både under og efter brug. Pureology mener, at det er vigtigt at minimere miljøpåvirkningen i hele livscyklussen for deres produkter. De mener også, at det er vigtigt ikke at teste produkter på dyr, de har aldrig gjort, og vil aldrig gøre.

Hidtil har pureology opnået en masse i form af miljø og bæredygtighed. Det kan nævnes, at det reducerede vand, der er behov for i fremstillingsprocessen. De flasker, der pureology anvendelser er lavet af 50% genbrugsmaterialer og flaskerne er 100% genanvendelige.

Filters
Produktsammenligning (0)
Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner 250ml

Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner 250ml

Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner nærer og styrker blondt og farvebehandlet hår. Denne farvebeskyttende balsam reparerer og glatter håret og forbedrer dets styrke og glans. Indeholder Keravi..

230,30 DKK
Pureology Hydrate Shampoo 250ml

Pureology Hydrate Shampoo 250ml

Pureology Hydrate Shampoo er en luksuriøs shampoo, der renser effektivt og samtidig plejer tørt og farvebehandlet hår. Indeholder salvie, grøn te og jojoba, der tilfører intens fugt og næring til håre..

230,30 DKK
Pureology Perfect 4 Platinum Shampoo 250ml

Pureology Perfect 4 Platinum Shampoo 250ml

Pureology Perfect 4 Platinum Shampoo nærer og styrker blondt og farvebehandlet hår. Denne shampoo renser håret effektivt, tilfører fugt og forbedrer styrke og glans. Indeholder proteiner og Pureolo..

279,30 DKK
Pureology Pure Volume Shampoo 250ml

Pureology Pure Volume Shampoo 250ml

Pureology Pure Volume Shampoo giver nyt liv til fladt og tyndt hår! En nærende og volumengivende shampoo, der genopretter og styrker håret, samtidig med at den renser effektivt. Indeholder hvedepro..

139,30 DKK
Pureology Hydrate Hydra Whip Masque 150g

Pureology Hydrate Hydra Whip Masque 150g

Pureology Hydrate Hydra Whip Masque er en plejende og intenst fugtgivende hårindpakning. Tilfører fugt, blødhed og glans uden at tynge håret. Hydrate Hydra Whip Masque er farvebevarende, undersøgende,..

209,30 DKK 287 DKK