Schwarzkopf

Schwarzkopf historie daterer sig tilbage til slutningen af 1800-skyskraberen, da kemikeren hans Schwarzkopf åbnede en lille farve og parfume handel. Schwarzkopf har vidst, at skønhed og nydelse kommer indefra. Schwarzkopf har altid været betragtet som en innovativ, ambitiøs og fremadskuende virksomhed, hvis visioner har haft stor indflydelse på markedet. Schwarzkopf har altid udfordret og deres innovative produkter er virkelig revolutionerende.

Klik her for at læse mere

Schwarzkopf går i Henkel gruppe, der har eksisteret siden 1876 og er meget vellykket, når det kommer til skønhedsprodukter. Schwarzkopf er et af de stærkeste mærker i Henkel-koncernen, og takket være Henkel har Schwarzkopf været i stand til at udvikle sig markant. Schwarzkopf har to produktlinjer; Schwarzkopf Professional og Schwarzkopf detailhandel. Schwarzkopf Professional er rettet mod professionelle brugere af hårplejeprodukter, såsom frisørsaloner, osv. Schwarzkopf Retail er en produktserie, der primært er beregnet til forbrugere.

Professionel hårpleje til dig

Schwarzkopf er et brand, der står for innovation, pålidelighed, tillid og kompetence. Disse er Schwarzkopf hjørnesten i deres aktiviteter. Schwarzkopf succes og forbrugertilfredshed er takket være Schwarzkopf altid lever op til sit motto "professionel hårpleje til dig".

Schwarzkopf er drevet af den passion hen til skabe smuk hår og indeværende er nå afspejlet i Schwarzkopf ' produkter. Den Schwarzkopf mærke er en "paraply brand", der omfatter en bred portefølje af mærker og produkter til hårpleje, Hairstyling og hår farvning. Schwarzkopf indeholder de kendte produktlinjer "Keratin farve" og "GOT2B". Den nå-bekendt Schwarzkopf Silhouette er ligeledes en sikret mærke fordi den er opstillet oven på al i Schwarzkopf ' produkter og annoncer. Hertil kommer, at Schwarzkopf 7 600 patentet er i øjeblikket i den nuværende situation.

Produkter

Schwarzkopf Professional indeholder følgende produktlinjer:

 • FIBREPLEX-dette er Schwarzkopf professionelle første produktlinje med Bindningsförstärkande system, der er specielt sammensat til at beskytte håret i blegning og andre farve behandlinger, at rive på håret. Ved at styrke bindinger i håret, håret er beskyttet under farvebehandling, og dette giver også en bedre farvning effekt, der holder længere.
 • IGORA-IGORA er Schwarzkopf fagfolk hårfarve mærke, der indeholder en fantastisk, bred vifte af kvalitets farver.
 • BLONDME ®-når det kommer til farvning hår til blond, det ofte får forskellige resultater baseret på hårbas, hår struktur og andre faktorer, der påvirker, hvordan blonde hår bliver. Derfor Schwarzkopf BLONDME ® oprettet. BLONDME ® er baseret på en integreret bindings teknologi og gør det muligt for BLONDME ® at skabe individuelle og unikke resultater, der ikke skader håret.
 • BC BONACURE-BC BONACURE er en produktlinje med hår behandlinger for alle typer af hår. BC BONACURE indeholder produkter mod trætte og beskadigede hår og beskytter farvede og fremhævede hår. BC BONACURE omfatter også produkter med anti-aging formel og produkter mod solskader hår.
 • OSiS +-OSiS + er en professionel produktlinje med hår styling produkter, hvor kreativitet ikke behøver nogen grænser, fordi alle styling kan gennemføres med OSiS + produkter.
 • Essenitet-essenitet er Schwarzkopf første ammoniakfria hårfarve med phytolipidteknologi. Phytolipidteknologi giver hårfarve til at respektere hårets naturlige flertningsreflektioner at få den bedste farvning effekt muligt. Hvidt hår kan få 100% farvedækning med essensen og essensen produkter er helt fri for mineralske olier, silikone og kunstige dufte.

Schwarzkopf Retail omfatter følgende produktlinjer:

 • GOT2B-GOT2B er Schwarzkopf innovative produktlinje med unisex produkter til hår styling. GOT2B omfatter alt fra hår geler til voks og hårspray mv for individuelle kunder at være i stand til at få præcis den styling, de ønsker.
 • Keratin farve-Keratin farve er Schwarzkopf banebrydende produktlinje med hår farver, der har anti-Break-teknologi. Takket være Schwarzkopf er Keratin farve produkter, dit hår kan se sundt og stærkt med 80% færre hår pauser. Håret får også ekstra langvarig Farveintensitet.
 • Farve Expert-SCHWARZKOPFS farve ekspert er et produktlinje med hår farver for de kunder, der ønsker at farve dit hår nemt derhjemme. Color ekspert hårfarver indeholder omegaplex, hvilket gør håret ikke slidt, når det er farvet, men forbliver sunde og stærke.
Filters
 • Manufacturer
  • Schwarzkopf
 • Categories
  • Heat Protection
  • Shampoo
  • Styling Powder
  • Conditioner
  • Sølv Shampoo
  • Styling
  • Tør Shampoo
  • Hår Maske
  • Gele / Gel Spray
  • Treatments
  • Hair Fiber
  • Hårvoks
  • Serum & Hårolie
  • Hårspray
  • Mousse
  • Volumen Produkter
  • Hårpleje
Produktsammenligning (0)
Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner 400ml

Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner 400ml

: BC MOISTURE kick spray balsam er en direkte Hydrating Light spray balsam til normal til tørt, sprødt eller krøllet hår. Giver en sund glans og gør håret lettere at rede. Hyaluronsyre derivater fo..

141,75 DKK 266,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Smooth Perfect Treatment 200ml

Schwarzkopf Bonacure Smooth Perfect Treatment 200ml

: En intensiv nærende hårkur, som du kan bruge hver uge, for kruset uhåndterligt hår, designet til at genskabe det indre hår struktur til at give dit hår en blød skinnende look fuld af glans. Mens ..

126,75 DKK 179,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Silver Shampoo 250ml

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Silver Shampoo 250ml

: Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color freeze Silver shampoo aktivt støtter og beriger glans af kolde nuancer. Forbedret ved hjælp af lilla farvepigmenter, hvilket gør det reducere varme underto..

149,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Smooth Perfect Conditioner 200ml

Schwarzkopf Bonacure Smooth Perfect Conditioner 200ml

: for Svårhanterat hår; Med næringsrige indhold, der trænger ind i håret og giver en glat og spejl-poleret håryta. Brugervejledning: Anvend på fugtigt hår, massage i, så kam igennem fra midte..

141,75 DKK 149,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Shampoo 250ml

Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Shampoo 250ml

: BC Moisture kick shampoo er en fugtgivende shampoo til normal tørre, sprøde eller krøllede hår. Bonacure fugt kick med aminosyrer og mælk-protein-komplekse saldi fugt i håret indefra resulterer i..

149,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Smooth Perfect Shampoo 250ml

Schwarzkopf Bonacure Smooth Perfect Shampoo 250ml

: Blidt vasker og styrer vanskeligt hår. Med ionisk polymer beskyttelse kompleks til at selv de mest uregerlige hår og samtidig give långvarikt beskyttelse og glans til kruset hår.  Amino celle genopb..

149,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Treatment 200ml

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Treatment 200ml

: Den intense restaurering, cremet behandling er velegnet til alle farve-behandlede hår, der har brug for næring og liv. Indeholder en større mængde af omsorgsfulde ingredienser i forhold til en balsa..

156,75 DKK 179,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Beauty Balm 150ml

Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Beauty Balm 150ml

: BC fugt kick Beauty Balm er en fugtgivende og omsorgsfuld styling balsam, der indeholder ekstra varmebeskyttelse. For normal til tør, bølget eller krøllet hår, der er slidt eller sprødt, der mang..

149,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Sulfate-Free Shampoo 250ml

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Sulfate-Free Shampoo 250ml

: En blid shampoo til farve-behandlet hår, håret kommer tilbage til sin optimale 4,5 pH balance og fastholder hårets farvepigmenter. For lån betændt bæredygtig hårfarve. Ideel til brug i hjemmet efter..

111,75 DKK 149,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Conditioner 200ml

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Conditioner 200ml

: En cremet ursköljningsbalsam, der forsegler og beskytter hårets ydre lag. Det er også velegnet til fint til normal farve-behandlet hår. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color freeze condition..

126,75 DKK 149,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Spray Conditioner 400ml

Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Spray Conditioner 400ml

: Den ultralette Schwarzkopf Professional BC Bonacure reparation Rescue intense spray balsam retter beskadiget hår og genoplade det med ny styrke og elasticitet uden at veje det ned takket være gennem..

186,75 DKK 255 DKK
Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Treatment 200ml

Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Treatment 200ml

: Schwarzkopf BC fugt kick behandling er velegnet til tørt eller krøllet hår, med en let fugtgivende skum til intens genopfyldning med grundlæggende fugt uden overbelastning eller vejer håret ned. For..

171,75 DKK 179,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Defining Cream 125ml

Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick Defining Cream 125ml

: BC fugt kick definere fløde fugter og producerer håret på den bedste måde. Producerer krøllet hår og elasticitet med 48 timers hukommelse effekt. Forbedrer administrationsmuligheder. Beskytter mod d..

149,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Rich Shampoo 250ml

Schwarzkopf Bonacure Color Freeze Rich Shampoo 250ml

: En rig formel for beskadiget og mat farvebehandlet hår. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Color freeze Color Shine shampoo genskaber beskadiget farvebehandlet hår med ekstra pleje af Iridiserad g..

119,25 DKK 149,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Miracle Oil Fine to Normal Hair Mist 100ml

Schwarzkopf Bonacure Miracle Oil Fine to Normal Hair Mist 100ml

: Schwarzkopf Bonacure olie mirakel tåge fine hår er en spray, der gør håret glat og modvirker krus. Dette er spray er perfekt til styling af normal til tyndt hår. Nu kan dit hår endelig ser perfekt b..

164,25 DKK 187,50 DKK
Schwarzkopf OSiS+ Volume Up Booster Spray 250ml
104,25 DKK 156,75 DKK
Schwarzkopf OSiS+ Rock Hard Gel 150ml
111,75 DKK 156,75 DKK
Schwarzkopf OSiS+ Refresh Dust Dry Shampo 300ml
134,25 DKK 156,75 DKK
Schwarzkopf OSiS+ Grip 4 Mousse 200ml
104,25 DKK 149,25 DKK
Schwarzkopf OSiS+ Flexwax 85ml
111,75 DKK 156,75 DKK
Schwarzkopf OSiS+ Dust It 50ml (10g)
104,25 DKK 156,75 DKK
Schwarzkopf OSiS+ Curl Honey Curl Cream 150ml
111,75 DKK 149,25 DKK
Schwarzkopf Osis Thrill 100ml
104,25 DKK 156,75 DKK
Schwarzkopf Osis Tame Wild 150ml
134,25 DKK 156,75 DKK
Schwarzkopf Osis Play Tough 150ml
111,75 DKK 156,75 DKK
Schwarzkopf Osis Mess Up 100ml
104,25 DKK 156,75 DKK
Schwarzkopf Osis Damped 200ml
119,25 DKK 156,75 DKK
Schwarzkopf Bonacure Volume Boost Shampoo 250ml
89,25 DKK 156,75 DKK
Schwarzkopf Bonacure Volume Boost Perfect Foam 200ml
96,75 DKK 149,25 DKK
Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Treatment 750ml
156,75 DKK 299,25 DKK