🤍 Avanceret hudpleje til lave priser! 🤍

Schwarzkopf

Schwarzkopf historie daterer sig tilbage til slutningen af 1800-skyskraberen, da kemikeren hans Schwarzkopf åbnede en lille farve og parfume handel. Schwarzkopf har vidst, at skønhed og nydelse kommer indefra. Schwarzkopf har altid været betragtet som en innovativ, ambitiøs og fremadskuende virksomhed, hvis visioner har haft stor indflydelse på markedet. Schwarzkopf har altid udfordret og deres innovative produkter er virkelig revolutionerende.

Klik her for at læse mere

Schwarzkopf går i Henkel gruppe, der har eksisteret siden 1876 og er meget vellykket, når det kommer til skønhedsprodukter. Schwarzkopf er et af de stærkeste mærker i Henkel-koncernen, og takket være Henkel har Schwarzkopf været i stand til at udvikle sig markant. Schwarzkopf har to produktlinjer; Schwarzkopf Professional og Schwarzkopf detailhandel. Schwarzkopf Professional er rettet mod professionelle brugere af hårplejeprodukter, såsom frisørsaloner, osv. Schwarzkopf Retail er en produktserie, der primært er beregnet til forbrugere.

Professionel hårpleje til dig

Schwarzkopf er et brand, der står for innovation, pålidelighed, tillid og kompetence. Disse er Schwarzkopf hjørnesten i deres aktiviteter. Schwarzkopf succes og forbrugertilfredshed er takket være Schwarzkopf altid lever op til sit motto "professionel hårpleje til dig".

Schwarzkopf er drevet af den passion hen til skabe smuk hår og indeværende er nå afspejlet i Schwarzkopf ' produkter. Den Schwarzkopf mærke er en "paraply brand", der omfatter en bred portefølje af mærker og produkter til hårpleje, Hairstyling og hår farvning. Schwarzkopf indeholder de kendte produktlinjer "Keratin farve" og "GOT2B". Den nå-bekendt Schwarzkopf Silhouette er ligeledes en sikret mærke fordi den er opstillet oven på al i Schwarzkopf ' produkter og annoncer. Hertil kommer, at Schwarzkopf 7 600 patentet er i øjeblikket i den nuværende situation.

Produkter

Schwarzkopf Professional indeholder følgende produktlinjer:

  • FIBREPLEX-dette er Schwarzkopf professionelle første produktlinje med Bindningsförstärkande system, der er specielt sammensat til at beskytte håret i blegning og andre farve behandlinger, at rive på håret. Ved at styrke bindinger i håret, håret er beskyttet under farvebehandling, og dette giver også en bedre farvning effekt, der holder længere.
  • IGORA-IGORA er Schwarzkopf fagfolk hårfarve mærke, der indeholder en fantastisk, bred vifte af kvalitets farver.
  • BLONDME ®-når det kommer til farvning hår til blond, det ofte får forskellige resultater baseret på hårbas, hår struktur og andre faktorer, der påvirker, hvordan blonde hår bliver. Derfor Schwarzkopf BLONDME ® oprettet. BLONDME ® er baseret på en integreret bindings teknologi og gør det muligt for BLONDME ® at skabe individuelle og unikke resultater, der ikke skader håret.
  • BC BONACURE-BC BONACURE er en produktlinje med hår behandlinger for alle typer af hår. BC BONACURE indeholder produkter mod trætte og beskadigede hår og beskytter farvede og fremhævede hår. BC BONACURE omfatter også produkter med anti-aging formel og produkter mod solskader hår.
  • OSiS +-OSiS + er en professionel produktlinje med hår styling produkter, hvor kreativitet ikke behøver nogen grænser, fordi alle styling kan gennemføres med OSiS + produkter.
  • Essenitet-essenitet er Schwarzkopf første ammoniakfria hårfarve med phytolipidteknologi. Phytolipidteknologi giver hårfarve til at respektere hårets naturlige flertningsreflektioner at få den bedste farvning effekt muligt. Hvidt hår kan få 100% farvedækning med essensen og essensen produkter er helt fri for mineralske olier, silikone og kunstige dufte.

Schwarzkopf Retail omfatter følgende produktlinjer:

  • GOT2B-GOT2B er Schwarzkopf innovative produktlinje med unisex produkter til hår styling. GOT2B omfatter alt fra hår geler til voks og hårspray mv for individuelle kunder at være i stand til at få præcis den styling, de ønsker.
  • Keratin farve-Keratin farve er Schwarzkopf banebrydende produktlinje med hår farver, der har anti-Break-teknologi. Takket være Schwarzkopf er Keratin farve produkter, dit hår kan se sundt og stærkt med 80% færre hår pauser. Håret får også ekstra langvarig Farveintensitet.
  • Farve Expert-SCHWARZKOPFS farve ekspert er et produktlinje med hår farver for de kunder, der ønsker at farve dit hår nemt derhjemme. Color ekspert hårfarver indeholder omegaplex, hvilket gør håret ikke slidt, når det er farvet, men forbliver sunde og stærke.
Filters
Produktsammenligning (0)
Schwarzkopf OSiS+ Volume Up Booster Spray 250ml
104,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf Osis Upload Volume Cream 200ml

Schwarzkopf Osis Upload Volume Cream 200ml

Schwarzkopf Osis Upload Volume Cream 200ml ..

132,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Shampoo 1000ml

Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Shampoo 1000ml

Fugtgivende shampoo til normalt til tørt, skørt eller krøllet hår. Renser og plejer håret samtidig med at den genopretter og bibeholder en optimal fugtbalance for en let og luftig følelse. Vegansk ..

230,30 DKK 440,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Volume Boost Shampoo 250ml

Schwarzkopf BC Bonacure Volume Boost Shampoo 250ml

En plejende shampoo specielt tilpasset til fint og/eller svækket hår. Renser blidt men effektivt samtidig med at håret får ny elasticitet og øget volumen. Indeholder Vegan Care Complex og Veg..

118,30 DKK 139,30 DKK
Schwarzkopf Osis Mess Up 100ml

Schwarzkopf Osis Mess Up 100ml

Schwarzkopf Osis Mess Up 100ml..

111,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf Osis Thrill 100ml

Schwarzkopf Osis Thrill 100ml

Schwarzkopf Osis Thrill 100ml..

97,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf OSiS+ Dust It 50ml (10g)
83,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf Osis Bouncy Curls Gel 200ml

Schwarzkopf Osis Bouncy Curls Gel 200ml

Schwarzkopf Osis Bouncy Curls Gel 200ml ..

132,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Spray Conditioner 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Spray Conditioner 200ml

En plejende leave-in balsamspray til farvebehandlet hår. Sprayen løser håret ud, gør det mere overskueligt og liver kedelige farver op og tilføjer en flot glans! Indeholder varmebeskyttelse. PH 4.5..

125,30 DKK 160,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Treatment 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Treatment 200ml

En genopbyggende hårindpakning, der giver dybdepleje til beskadiget hår. Den plejende formel genopretter hårets indre styrke og elasticitet uden at tynge det ned. Hjælper med at reparere skader i dyb..

153,30 DKK 195,30 DKK
Schwarzkopf Osis Big Blast Volumising Gel 200ml

Schwarzkopf Osis Big Blast Volumising Gel 200ml

Schwarzkopf Osis Big Blast Volumising Gel 200ml..

76,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Silver Shampoo 250ml

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Silver Shampoo 250ml

Shampoo med violette farvepigmenter for at neutralisere uønskede varme toner i håret. Giver en kølig effekt i blond hår og skaber en fin sandet shimmer i hvide og meget lette baser. Indeholder pH 4..

104,30 DKK 139,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Conditioner 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Conditioner 200ml

En beskyttende og farvebevarende balsam, der primært er velegnet til normalt farvebehandlet hår. Indeholder pH 4,5 Balancer Technology, der genskaber hårets optimale pH-værdi og giver en 90% farveb..

123,20 DKK 139,30 DKK
Schwarzkopf Mad About Curls Light Whipped Foam 150ml

Schwarzkopf Mad About Curls Light Whipped Foam 150ml

En let mousse til krøllet hår. Definerer krøllerne og giver håret let stabilitet, samtidig med at det holder håret blødt og smidigt. Indeholder nærende ingredienser, der tilfører fugt til tørt hår. ..

146,30 DKK 168 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore Conditioner 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore Conditioner 200ml

En styrkende balsam, der giver dybdepleje til modent hår. Specielt formuleret til at pleje og løse tørt og skørt hår. Formlen fjerner synlige ældningstegn og efterlader håret blødt, smidigt o..

160,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner 400ml

Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner 400ml

En fugtgivende og reparerende leave-in balsamspray til normalt til tørt, skørt og krøllet hår. Sprayen løser håret ud, gør det mere håndterbart og hjælper med at opretholde en optimal fugtbalance. Ind..

181,30 DKK 272,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Treatment 500ml

Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Treatment 500ml

En intensivt fugtgivende hårindpakning, der giver dybdepleje til håret. Normalt velegnet til tørt, skørt og krøllet hår. Indpakningen hjælper med at opretholde en optimal fugtbalance og efter..

195,30 DKK 321,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore Clay Treatment 500ml

Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore Clay Treatment 500ml

En styrkende hårindpakning, der giver dybdepleje til modent hår. En unik formel, der reaktiverer håret og renser hovedbunden for porer. Indeholder antioxidanter, der beskytter mod ydre påvirk..

230,30 DKK 321,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Conditioner 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Conditioner 200ml

Reparerende og styrkende balsam til beskadiget hår. Opløser og genopretter hårets indre styrke og elasticitet. Giver op til 95 % færre knækkede hår. Vegansk formel, der e..

139,30 DKK 160,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Shampoo 250ml

Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Shampoo 250ml

Fugtgivende shampoo til normalt til tørt, skørt eller krøllet hår. Renser og plejer håret samtidig med at den genopretter og bibeholder en optimal fugtbalance for en let og luftig følelse. Ve..

110,60 DKK 125,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Volume Boost Jelly Conditioner 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Volume Boost Jelly Conditioner 200ml

En let gel balsam specielt tilpasset til fint og/eller svækket hår. Balsamen løsner og plejer og giver ny elasticitet og øget volumen. Indeholder Vegan Care Complex og Vegan Keratin Alternative + C..

126 DKK 160,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore Shampoo 250ml

Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore Shampoo 250ml

En skånsom rensende og styrkende shampoo specielt tilpasset modent, tørt og skørt hår. Formlen fjerner synlige ældningstegn og efterlader håret friskt, luftigt og blødt med en ny elasticitet,..

118,30 DKK 139,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Spray Conditioner 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Spray Conditioner 200ml

En reparerende leave-in balsam spray til beskadiget hår. Sprayen løser håret ud, gør det mere håndterbart og genopretter indre styrke og elasticitet. Sprayen virker øjeblikkeligt reparerende og indeho..

106,40 DKK 111,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore Clay Treatment 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore Clay Treatment 200ml

En styrkende hårindpakning, der giver dybdepleje til modent hår. En unik formel, der reaktiverer håret og renser hovedbunden for porer. Indeholder antioxidanter, der beskytter mod ydre påvirkninger..

141,40 DKK 195,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Treatment 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Treatment 200ml

En intensivt genopbyggende hårindpakning, der giver dybdegående pleje til farvebehandlet hår. Indeholder pH 4,5 Balancer Technology, der genskaber hårets optimale pH-værdi og giver en 90% far..

141,40 DKK 195,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Silver Treatment 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Silver Treatment 200ml

En intenst regenererende hårindpakning med violette farvepigmenter for at neutralisere uønskede varme toner i håret. Giver en kølig effekt i blond hår. Indeholder pH 4,5 Balancer Technology, der ge..

141,40 DKK 195,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Silver Shampoo 1000ml (mindre kosmetiske fejl på emballagen)

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Silver Shampoo 1000ml (mindre kosmetiske fejl på emballagen)

Shampoo med violette farvepigmenter for at neutralisere uønskede varme toner i håret. Giver en kølig effekt i blond hår og skaber en fin sandet shimmer i hvide og meget lette baser. ..

244,30 DKK 440,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Clean Balance Deep Cleansing Shampoo 250ml

Schwarzkopf BC Bonacure Clean Balance Deep Cleansing Shampoo 250ml

En dybderensende shampoo til alle hårtyper. Fjerner produktrester, olie og urenheder. Hår og hovedbund efterlades ren, frisk og sund. Vegansk formel, der er fri for parabener, sulfater, mineralolie..

104,30 DKK 139,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Clean Balance Deep Cleansing Shampoo 1000ml

Schwarzkopf BC Bonacure Clean Balance Deep Cleansing Shampoo 1000ml

En dybderensende shampoo til alle hårtyper. Fjerner produktrester, olie og urenheder. Hår og hovedbund efterlades ren, frisk og sund. Vegansk formel, der er fri for parabener, sulfater, mineralolie..

196,70 DKK 440,30 DKK
Schwarzkopf Osis Blow & Go Smooth Spray 200ml

Schwarzkopf Osis Blow & Go Smooth Spray 200ml

Schwarzkopf Osis Blow & Go Smooth Spray 200ml..

111,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf Osis Magic Anti-Frizz Shine Serum 50ml

Schwarzkopf Osis Magic Anti-Frizz Shine Serum 50ml

Schwarzkopf Osis Magic Anti-Frizz Shine Serum 50ml..

125,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf OSiS+ Grip 4 Mousse 200ml
111,30 DKK 139,30 DKK
Schwarzkopf Bonacure Smooth Perfect Treatment 200ml

Schwarzkopf Bonacure Smooth Perfect Treatment 200ml

: En intensiv nærende hårkur, som du kan bruge hver uge, for kruset uhåndterligt hår, designet til at genskabe det indre hår struktur til at give dit hår en blød skinnende look fuld af glans...

174,30 DKK 195,30 DKK
Schwarzkopf Bonacure Repair Rescue Treatment 750ml
111,30 DKK 279,30 DKK
Schwarzkopf OSiS+ Curl Honey Curl Cream 150ml
118,30 DKK 139,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Volume Boost Shampoo 1000ml

Schwarzkopf BC Bonacure Volume Boost Shampoo 1000ml

En plejende shampoo specielt tilpasset til fint og/eller svækket hår. Renser blidt men effektivt samtidig med at håret får ny elasticitet og øget volumen. Indeholder Vegan Care Complex og Veg..

223,30 DKK 440,30 DKK
Schwarzkopf OSiS+ Flexwax 85ml
111,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Shampoo 1000ml

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Shampoo 1000ml

Reparerende og styrkende shampoo til beskadiget hår. Renser effektivt og genopretter samtidig hårets indre styrke og elasticitet uden at tynge det ned. Giver op til 95 % færre knækkede hår. ..

223,30 DKK 440,30 DKK
Schwarzkopf Osis Tame Wild 150ml

Schwarzkopf Osis Tame Wild 150ml

Schwarzkopf Osis Tame Wild 150ml..

139,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf Osis Damped 200ml

Schwarzkopf Osis Damped 200ml

Schwarzkopf Osis Damped 200ml..

69,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Shampoo 250ml

Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue Shampoo 250ml

Reparerende og styrkende shampoo til beskadiget hår. Renser effektivt og genopretter samtidig hårets indre styrke og elasticitet uden at tynge det ned. Giver op til 95 % færre knækkede ..

111,30 DKK 139,30 DKK
Schwarzkopf Osis Play Tough 150ml

Schwarzkopf Osis Play Tough 150ml

Schwarzkopf Osis Play Tough 150ml ..

111,30 DKK 146,30 DKK
Schwarzkopf Bonacure Excellium Beautifying Treatment 750ml

Schwarzkopf Bonacure Excellium Beautifying Treatment 750ml

Schwarzkopf Bonacure Excellium Beautifying Treatment 750ml ..

265,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore Shampoo 1000ml

Schwarzkopf BC Bonacure Time Restore Shampoo 1000ml

En skånsom rensende og styrkende shampoo specielt tilpasset modent, tørt og skørt hår. Formlen fjerner synlige ældningstegn og efterlader håret friskt, luftigt og blødt med en ny elasticitet, spænd..

223,30 DKK 440,30 DKK
Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends Fix 200ml

Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends Fix 200ml

Schwarzkopf Mad About Lengths Split Ends Fix 200ml ..

139,30 DKK 171,50 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Treatment 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Treatment 200ml

En intensivt fugtgivende hårindpakning, der giver dybdepleje til håret. Normalt velegnet til tørt, skørt og krøllet hår. Indpakningen hjælper med at opretholde en optimal fugtbalance og..

153,30 DKK 195,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Silver Shampoo 1000ml

Schwarzkopf BC Bonacure Color Freeze Silver Shampoo 1000ml

Shampoo med violette farvepigmenter for at neutralisere uønskede varme toner i håret. Giver en kølig effekt i blond hår og skaber en fin sandet shimmer i hvide og meget lette baser. ..

244,30 DKK 440,30 DKK
Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner 200ml

Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner 200ml

En fugtgivende og reparerende leave-in balsamspray til normalt til tørt, skørt og krøllet hår. Sprayen løser håret ud, gør det mere håndterbart og hjælper med at opretholde en optimal fugtbalance. Ind..

132,30 DKK 160,30 DKK
Schwarzkopf Mad About Curls Superfood Leave-In 200ml

Schwarzkopf Mad About Curls Superfood Leave-In 200ml

Schwarzkopf Mad About Curls Superfood Leave-In 200ml ..

160,30 DKK 202,30 DKK