Murad

Murad fremstiller avancerede og forståelig hudpleje, der effektivt løser en bred vifte af hudproblemer såsom acne, aldring, pigmentering og cellulite. I over 20 år har ført Murad hudpleje industrien i udviklingen af innovative, resultatorienteret formuleringer sigte på at genoprette hudens sundhed og generelle velbefindende. Murad blev grundlagt af Dr. Murad, som har behandlet mere end 50.000 patienter i de sidste 30 år. Gennem sin forskning, gjorde han flere opdagelser, der førte ham til at udvikle sine egne hudplejeprodukter, som alle kan bruge derhjemme. De første produkter lanceret i 1987. Dr. Murad var en af de første til at lancere hudplejeprodukter med AHA og stabiliseret C-vitamin til behandling af beskadiget hud og pigmentforandringer. Han var også en af de første til at udvikle et komplet hudpleje linje specielt til behandling af hormon ændring på huden.

Klik her for at læse mere om Murads produktlinjer

Age Reform

Genetic aldring, eller den naturlige ældningsproces, der sker over tid, hvilket resulterer i en tilsyneladende uundgåelig reduktion i produktionen af huden stramning kollagen og elastin Skin aften tonet. Som kroppen begynder at producere mindre af disse to proteiner, rynker og huden mister sin samlede glans. Murad Age Reform anti-aging produkter kombinerer retinolbaserade behandlinger til at øge produktionen af kollagen med AHA og BHA behandlinger til at øge cellefornyelsen og accelerere bevægelsen af yngre, lysere, fastere hud til overfladen. Murad Age Reform produkter kan give dig fastere, mere ungdommelig hud med øget kollagen produktion.

Resurgence

Undersøgelser har vist, at kollagen niveauer i huden kan falde med op til 30 procent i løbet af de første fem år efter menopausen. Men du kan bekæmpe årsagerne til rynker fra hormonal ældning med de rigtige hudplejeprodukter. Murad Resurgence® anti-aging hudplejeprodukter er specielt udviklet til at modvirke tab af fasthed, rynker og fine linjer, der er forbundet med hormonal ældning

Filters
Produktsammenligning (0)
Murad Essential-C Day Moisture SPF30 50ml

Murad Essential-C Day Moisture SPF30 50ml

: Murad Environmental Shield Essential-C dag fugt SPF 30 | PA + + + giver effektiv beskyttelse mod miljøskader. Murad Essential-C Day fugt SPF 30 giver også optimal hydrering for huden negativt påv..

496,30 DKK 602 DKK
Murad Blemish Control Clarifying Cleanser 200ml

Murad Blemish Control Clarifying Cleanser 200ml

: Afklaring Cleanser er en kraftfuld og på samme tid lys og blid anti-acne sæbe, der grundigt renser huden og porerne. Den tykke skum renser væk snavs, make-up og overskydende olie, der ..

251,30 DKK 298,20 DKK
Murad Instant Radiance Eye Cream 15ml

Murad Instant Radiance Eye Cream 15ml

: En øjencreme, der effektivt bekæmper mørke rande under øjnene på en helt ny måde. Giver fugt og reducerer hævelser. Inden for 15 minutter kan du se en mærkbar forskel og mørke cirkler er reducere..

447,30 DKK 630 DKK
Murad Resurgence Age-Balancing Moisture SPF30 50ml

Murad Resurgence Age-Balancing Moisture SPF30 50ml

: Murad genopblussen alder-Balancing fugt SPF 30 giver en blød og fin hud, samtidig med at tilføje næringsrige fugt til hormonal-og ældet hud. Druvkärns, avocado og solsikkeolie arbejder sammen om ..

517,30 DKK 689,50 DKK
Murad Rapid Age Spot Correcting Serum 30ml

Murad Rapid Age Spot Correcting Serum 30ml

Murad Rapid Age Spot Correcting Serum 30ml..

517,30 DKK 735 DKK
Murad Blemish Control Rapid Relief Spot Treatment 15ml

Murad Blemish Control Rapid Relief Spot Treatment 15ml

: Hurtigt virkende formel, der trænger porer til at reducere inflammation størrelse og rødme inden for 4 timer. Salicylsyre eksfolierer og arbejder antiinflammatoriske at dræbe Aknebakterien ..

195,30 DKK
Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF50 50ml

Murad City Skin Age Defense Broad Spectrum SPF50 50ml

: Murads by hud alder forsvar brede spektrum SPF 50 er et helt nyt niveau af solcreme. Denne revolutionerende og ultra-let solcreme er baseret på 100% mineraler og giver dig en bred vifte af solcre..

405,30 DKK 607,60 DKK
Murad Blemish Control Transforming Powder 15ml

Murad Blemish Control Transforming Powder 15ml

: Unikt aktiveret pulver, der forvandler sig til en skum, der effektivt renser og eksfolierer uden at over skrubbe Fordele ved Murad omdanne pulver Eksfolierende bio-enzym s – opløser olie..

230,30 DKK 280 DKK