Lanvin

Lanvin er en fransk International mode hus med fokus på Haute Couture. Huset blev grundlagt i 1889 af Jeanne Lanvin og er den ældste franske modehus, der stadig eksisterer i dag. Jeanne Lanvin begyndte sin design karriere med produktion af tøj til sin datter Marie-Blanche de Polignac. Kreationerne var så smuk, at de tiltrak sig opmærksomhed fra den franske elite, der begyndte at bestille tøj til deres børn, hvilket igen førte til Lanvin begyndte at producere tøj til at bestille selv for damer. Succesen førte til, at hun åbnede en butik i Paris. I 1909 fik hun status af couture Creator. I dag, huset Lanvin producerer tøj, sko, tasker og parfumer.

Lanvin ind i parfume verden allerede i 1927 med en duft ved navn Arpege , der ville komme til at være ikonisk. Arpege lugter af aldehyd, Yiang-Yiang og Jasmin. Navnet er inspireret af musikken udtrykket arpeggio, hvilket betyder, at en akkord er brudt ned og spillede tone for tone. Flasken er malet sort med et guldfarvet låg. Siden 1927 er en række variationer og udvidelser af den oprindelige duft blevet frigivet. Nogle mere moderne dufte fra modehuset kan findes i Collection Me Collection, hvor de vigtigste parfume fra 2013 kaldes Lanvin mig. Lanvin mig lugter af blåbær, laktrisrot og sandeltræ.

Filters
  • Manufacturer
    • Lanvin
  • Categories
    • Duft
    • Herre
    • Dame
Produktsammenligning (0)
Lanvin Marry Me edp 30ml

Lanvin Marry Me edp 30ml

Duft af dating og kærlighed, romantisk og sensuel, eliksir af gode humør! Parfume sigter mod alle dem, der nyder forelskelse, kærlighed og enhed opfyldelse. Denne intuitive og skamløst direkte duft si..

179,25 DKK 318,75 DKK
Lanvin L'Homme Sport edt 100ml

Lanvin L'Homme Sport edt 100ml

Rafael Nadal er det nye ansigt for en duft af huset af Lanvin, L'Homme Sport, der vises på markedet i April 2009, hvilket afspejler Nadals Ungdom, energi og vitalitet.Lanvin L'Homme Sport er stærk og ..

201 DKK 521,25 DKK
Lanvin Oxygene edp 75ml

Lanvin Oxygene edp 75ml

Oxygene er den første duft til kvinder i den hus af Lanvin efter den berømte Arpege, som blev oprettet i 1927. Oxygene er frisk, gennemsigtig og perfekt til daglig brug. Top noter af denne meget frisk..

163,50 DKK 498,75 DKK