Police

Politiet er en italiensk mode og skønhed mærke grundlagt i 1963. Oprindeligt lancerede mærke unisex solbriller. De ønskede at skabe et billede som et innovativt, provokerende og cool mærke, med nøgleord som "alternativ" og "avant-garde". Takket være navn og stil, er mærket også stærkt knyttet til den urbane livsstil, og til fantasien af livet i New York eller Chicago. Politiet har i årenes løb udvidet til at omfatte en række produkter såsom parfume, ure og smykker. De har bemærkelsesværdigt formår at opretholde nogenlunde samme æstetik og bevare deres image som en udfordrende, suppleant mærke i modeverdenen. Tidligere ambassadører omfatter Bruce Willis og George Clooney, blandt andre.

Politiet parfume følge samme provokerende og spændende æstetik som deres andre produkter. Blandt andet, at indsamling politiet ikon , hvor flaskerne er i form af en ørn i guld, sort eller krystal. Flaskerne indeholder ikke kun tre udsøgte parfume, men også en moderne, stilfuld detalje i hjemmet decor. De vigtigste parfume, ikon, i de krystal dufte af vanille, jordbær og patchouli. De parfumer rettet til mænd har stilfulde, moderne, påfaldende smukke flasker. Den første parfume for mænd, den første parfume fra mærket generelt, blev lanceret i 1998 og lugter moskus, mynte og lavendel. Det blev oprindeligt kaldt politiet for mænd , men er i dag kommet til at blive kaldt Original.

Filters
  • Manufacturer
    • Police
  • Categories
    • Duft
    • Herre
    • Dame
Produktsammenligning (0)
Police To Be edt 40ml

Police To Be edt 40ml

Politiet præsenterer en ny duft til mænd i 2011 og føjer det til sin duftende tilbud. Duften er at være, tilgængelig i et glas kranium med en metalplade politiet som en detalje. Den nye politi fl..

141,75 DKK 149,25 DKK