Davidoff

Davidoff er et schweizisk tobaks selskab, der ud over sin tobak fremstiller tilbehør til cigarer, cigaretter og andre tobaksvarer. Virksomheden er baseret i Basel, Schweiz. Sortimentet af tobaksvarer er bredt, for eksempel cigarer, cigarillos og pibetobak. Cigarerne er fremstillet i den Dominikanske Republik og Honduras, og tobakken er indsamlet fra den Dominikanske Republik, Nicaragua, Brasilien, Peru, Mexico, Ecuador, Honduras og de Forenede Stater. Virksomhedens navn kommer fra grundlæggeren, Zino Davidoff, der kom fra Rusland. Han løb en tobaksforretning i Genève, Schweiz fra 1936 til 1994 og var almindeligt kendt som "kongen af cigarer". Det tilbehør, som virksomheden fremstiller omfatter fugtige, askebægre, sager og rør. Produkter fra mærket Davidoff er kendt for deres høje kvalitet og eksklusivitet.

Den første parfume blev lanceret i 1984, blev opkaldt Davidoff, blev instrueret til mænd og lugtede af læder, mos og kalk. Fire år senere, i 1988, parfume blev lanceret, der ville blive virksomhedens mest berømte parfume- cool vand. Også koldt vand er rettet mod mænd og lugte af havvand, lavendel og mynte. Siden succesen med den oprindelige parfume, en række versioner er blevet frigivet. I 1996, blev koldt vand frigivet til kvinder, der lugtede af melon, Lotus og åkande. Alle kølige vand parfumer har blå flasker. Cool vand til kvinder er sjovt nok i form af en glas vandflaske.

Filters
  • Manufacturer
    • Davidoff
  • Categories
    • Duft
    • Herre
    • Dame
Produktsammenligning (0)
Davidoff Cool Water Men edt 125ml

Davidoff Cool Water Men edt 125ml

Køligt vand er frisk og skarp, enkel og meget maskuline. Top noter omfatter mynte og grønne nuancer, lavendel, koriander og rosmarin. Hjerte noter omfatter geranium, neroli, jasmine og sandeltræ. Ba..

223,50 DKK 562,50 DKK
Davidoff Adventure edt 100ml

Davidoff Adventure edt 100ml

Denne duft til mænd af Davidoff, der bringer udfordringen af eventyr hus blev udgivet i februar 2008, bortset fra det Amerikanske marked, hvor det er planlagt til at lanceret i efteråret samme år.Det ..

183,75 DKK 502,50 DKK
Davidoff Cool Water Men edt 75ml

Davidoff Cool Water Men edt 75ml

Køligt vand er frisk og skarp, enkel og meget maskuline. Top noter omfatter mynte og grønne nuancer, lavendel, koriander og rosmarin. Hjerte noter omfatter geranium, neroli, jasmine og sandeltræ. Bas..

186 DKK 411,75 DKK
Davidoff Hot Water for Men edt 110ml

Davidoff Hot Water for Men edt 110ml

Davidoff varmt vand ankommer som en fyrig orientalske, maskulin duft i September 2009 på markedet. Top noter har absynth og rød basilikum, et hjerte introducerer hot aftalerne piment og patchouli, men..

198 DKK 521,25 DKK
Davidoff Cool Water Woman edt 50ml

Davidoff Cool Water Woman edt 50ml

Ti år efter den vellykkede lancering af koldt vand for mænd, var kvinders version endelig frigivet. Duften er meget rolig med akvatiske noter, der minder os om havet brise, og kølige hav-vand, frugter..

191,25 DKK 423,75 DKK
Davidoff Cool Water Night Dive edt 75ml

Davidoff Cool Water Night Dive edt 75ml

Den ikoniske Davidoff duft køligt vand fra 1988 får sin "natlige" flanker køligt vand natten dyk i 2014. Duften fortolker den akvatiske og naturlige karakter af oprindelige gennem prisme af natten mys..

234 DKK 371,25 DKK