Fri Fragt med Budbee

 

3-5 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

Vou You AB, 556998-1318, Åbäcksgatan 6, 431 67 Mölndal, Sverige (herefter omtalt SwedishFace) er ansvarlig for behandlingen af ​​dine personoplysninger. SwedishFace forpligter sig til at respektere og beskytte dine personlige data og dit privatliv i overensstemmelse med gældende lovgivning (herunder EU's databeskyttelsesforordning), industriregler og andre relevante standarder.

Hvad er personoplysninger, og hvad betyder behandlingen af ​​personoplysninger?

Personoplysninger er enhver form for information, der direkte eller indirekte kan henføres til en levende fysisk person. Eksempelvis navn, adresse, personnummer, e-mailadresse og telefonnummer. Det kan også for eksempel være ordrenummer, forsendelsesnummer og IP-adresse, hvis de kan knyttes til fysiske personer.

Ved behandling af personoplysninger forstås alle former for håndtering af personoplysninger, såsom indsamling, registrering, opbevaring, overførsel og sletning.

Indsamling af information

Vi indsamler og behandler personoplysninger, hvis/når du:

  • opret dig som kunde hos os
  • afgiv en ordre hos os
  • skriv dig op til vores nyhedsbrev
  • kontakt os via e-mail, kontaktformular eller telefon

Ved at registrere dig som kunde eller til vores nyhedsbrev, eller bestille varer hos os, accepterer du, at SwedishFace opbevarer og bruger oplysningerne om dine køb og de kontaktoplysninger, du oplyser.

Når du bestiller hos os, får vi aldrig adgang til kortoplysninger, bankkontooplysninger eller dit personnummer. Vores betalingspartnere kan dog have adgang til sådanne oplysninger, når du indtaster dem.

Sikkerhed

SwedishFace beskytter dine personlige data gennem flere tekniske sikkerhedsforanstaltninger. I tilfælde af at du har din egen konto registreret på swedishface.dk, kræves der en personlig adgangskode for at få adgang til denne. For at forhindre uautoriseret adgang til din adgangskode og konto bruger vi salt- og envejskryptering af adgangskode. Du er også ansvarlig for at sikre, at ingen uvedkommende får adgang til din adgangskode.

Alle vores betalingsløsningsudbydere opfylder sikkerhedskravene PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), som er en sikkerhedsstandard til håndtering af kortoplysninger, udviklet af betalingskortindustrien, bl.a. MasterCard, Visa, Amex og Diners. Standarden gælder for alle, der beskæftiger sig med betalingstransaktioner for debetkort og kreditkort.

Brug af personlige data

For at vi kan behandle dine data, skal en af ​​følgende juridiske grunde være opfyldt:

  • Krav for at opfylde aftalen med dig.
  • Krav for at opfylde en juridisk forpligtelse for SwedishFace.
  • Håndteringen er i både din og SwedishFace interesse.
  • Samtykke fra dig til den pågældende behandling.

Nedenfor kan du læse, hvad vi bruger dine data til, samt det juridiske grundlag for behandlingen.

Modtage og opfylde ordrer

Dataene opbevares og bruges, så vi kan opfylde vores forpligtelser over for dig, såsom at modtage betaling, levere varen til din adresse og om nødvendigt at kunne kontakte dig vedrørende din ordre.

Retsgrundlag: Opfyldelse af kontrakt.

Kommunikation og support

Vi kan bruge personlige data fra dine ordrer hos os samt tidligere kontakt med os for bedre at kunne tilfredsstille dine behov som kunde og give dig en bedre service.

Hvis du har sagt ja til at modtage vores nyhedsbrev fra os via e-mail, vil data også blive brugt til dette. Du har naturligvis til enhver tid mulighed for at meddele os, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

Retsgrundlag: Interesseafvejning, samtykke og opfyldelse af aftaler.

Markedsføring og analyse

For at kunne markedsføre relevante produkter til dig efter dine behov, behandler vi oplysninger om, hvilke produkter du tidligere har købt hos os.

Retsgrundlag: Interesseafvejning og samtykke.

Hvem vi videregiver personlige data til

Samarbejdspartnere og underleverandører

Vi behandler dine personlige data med den største omhu. Vi bestræber os på aldrig at dele flere personlige data end højst nødvendigt med hver partner. Vi garanterer, at ingen oplysninger om dig sælges videre eller bruges til at sende annoncer fra tredjeparter. Vi træffer passende beskyttelsesforanstaltninger for at sikre, at dine personlige data håndteres i overensstemmelse med gældende love vedrørende sikkerhed og privatliv. Vi stiller samme krav til vores underleverandører. I henhold til formålene nedenfor kan vi dele visse data med følgende partnere og underleverandører.

Formål: Markedsføring og analyse

Partner: Google
Personlige data delt og hvorfor: Analytiske data via tredjepartscookie til markedsføring og analyse for at kunne tilbyde vores kunder bedre service.
Når data deles: Hvis du besøger vores hjemmeside og accepterer cookies.

Partner: Addwish
Personlige data delt og hvorfor: Analytiske data via tredjepartscookie og ordredata via API til markedsføring og analyser til personlig markedsføring.
Når data deles: Hvis du besøger vores hjemmeside og accepterer cookies.

Partner: CLERK
Personlige data delt og hvorfor: Analytiske data via tredjepartscookie og ordredata via API til markedsføring og analyser til personlig markedsføring.
Når data deles: Hvis du besøger vores hjemmeside og accepterer cookies.

Partner: Onesignal
Personlige data delt og hvorfor: Et anonymt ID (linket til din browser) til push-notifikationsmarkedsføring.
Når dataene deles: Kun hvis du aktivt har accepteret push-beskeder

Partner: Mailjet
Personlige data delt og hvorfor: E-mailadresse. Vi sender transaktionsmail gennem deres SMTP-relæ.
Når data deles: Hvis du registrerer dig som kunde eller afgiver en ordre hos os.

Partner: Mailchimp
Personlige data delt og hvorfor: Bestil data og e-mailadresse til generelle og personlige nyhedsbreve.
Når data deles: Hvis du registrerer dig som kunde eller afgiver en ordre hos os.

 

Formål: At opfylde ordrer (betaling og forsendelse)

Partner: Klarna
Personlige oplysninger, der deles og hvorfor: Ordreoplysninger og data (inkl. adresseoplysninger og kontaktoplysninger), der kræves for at gennemføre købet/betalingen.
Når data deles: Hvis ordrer gennemføres i vores standard kasse, som bruger "Klarna Checkout".

Partner: PayPal
Personlige oplysninger, der deles og hvorfor: Ordreoplysninger og data (inkl. adresseoplysninger og kontaktoplysninger) kræves for at gennemføre betaling.
Når data deles: Hvis ordrer betales i vores alternative kasse med PayPal.

Partner: Stripe
Personlige data delt og hvorfor: Bestillingsoplysninger og data, der kræves for at gennemføre betalingen.
Når data deles: Hvis ordrer betales i vores alternative kasse, direkte med kort via Stripe.

Partner: PostNord
Personlige oplysninger der deles og hvorfor: Adresseoplysninger og kontaktoplysninger for at kunne sende ordrer.
Når data deles: Hvis ordrer sendes med PostNord.

Partner: DHL Freight
Personlige oplysninger der deles og hvorfor: Adresseoplysninger og kontaktoplysninger for at kunne sende ordrer.
Når data deles: Hvis ordrer sendes med DHL.

Formål: Andet

Partner: GleSYS AB
Personlige data delt og hvorfor: Administrerer de servere, der kører vores e-butikssystem, hvorfor ordredata og kundeoplysninger gemmes her.

Partner: Hjorten Revision
Persondata, der deles og hvorfor: Til revisionsformål kan regnskabsbilag såsom kundefakturaer deles.

Hvis hele eller dele af SwedishFace aktiviteter sælges eller integreres med andre aktiviteter, kan dine persondata blive videregivet til vores rådgivere, enhver køber og deres rådgivere og videregivet til den nye ejer af virksomheden.

 

Myndigheder

Efter anmodning kan vi i henhold til lov og myndighedsafgørelser være forpligtet til at videregive visse personoplysninger til eksempelvis Politiet eller Skattestyrelsen.

Hvor længe opbevarer vi dine personlige data

Vi gemmer personoplysninger i den tid, der er et formål med behandlingen, og i den tid, det kræves for, at vi som leverandør kan opfylde vores forpligtelser eller i det tidsrum, hvor vi er forpligtet hertil i henhold til lovgivningen.

 

Din ret til de personlige data

Når vi behandler dine personoplysninger, har du visse rettigheder i henhold til loven (EU's databeskyttelsesforordning). Bemærk venligst, at udøvelsen af ​​disse rettigheder er underlagt visse krav og betingelser, som er nærmere specificeret i loven.

Du har ret:

  • for at få adgang til dine personlige data og oplysninger om, hvordan de bruges;
  • at rette eller supplere dine personlige data;
  • at få slettet dine personlige data;
  • at begrænse brugen af ​​dine personlige data;
  • at få adgang til dine personlige data i et overskueligt format;
  • at forbyde brugen af ​​dine personlige data;
  • at trække dit samtykke til brugen af ​​dine personlige data tilbage.

 

Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​ovenstående rettigheder, bedes du kontakte os.

Vi kan ikke fjerne personoplysninger og data, der kræves i henhold til bogføringsloven.

 

Ændring af politik

Denne politik kan til enhver tid opdateres af SwedishFace. Vi opfordrer dig til at læse denne politik igennem for at holde dig orienteret om, hvordan Dermastore behandler dine personlige data.

Sidst ændret 2018-05-24

 

Om Cookies

En cookie er en lille tekstfil, som en hjemmeside gemmer på den besøgendes computer (computer refererer her til alle typer enheder med browsere, herunder smartphones, tablets, smart-tv osv.). Forskellige typer information om den besøgende og indstillinger og valg, som den besøgende foretager på hjemmesiden, gemmes i en cookie. Cookies er harmløse og kan ikke skade din computer.

Ved at besøge dermastore.se med en browser, der er indstillet til at modtage cookies, accepterer du, at din browser og computer modtager og gemmer cookies fra dermastore.se. I din browser (f.eks. Chrome, Safari, Firefox, Internet Explorer, Edge, Opera) kan du ændre indstillingerne for, hvordan den skal modtage og gemme cookies. Du bør også kunne ændre det til slet ikke at modtage cookies. Bemærk venligst, at dele af swedishface.dk ikke vil fungere fuldt ud, hvis du deaktiverer cookies.

SwedishFace bruger cookies til at forbedre besøgendes oplevelse af hjemmesiden. I disse opbevares oplysninger om bl.a. valgt sprog og valuta. De er også forpligtet til at f.eks. holde styr på hvilke produkter der er lagt i indkøbskurven, hvilken forsendelsesmetode der er valgt, og hvordan produkterne skal vises (gitter/liste) og sorteres. Cookies er også nyttige, så vi kan indsamle statistik og trafikdata om vores besøgende.