Filorga

I over 30, har Filorga arbejdet på at producere specialiserede løsninger til at bekæmpe og modvirke den aldrende hud. Filorga er et af verdens førende mærker inden for hudplejeprodukter med anti-aging egenskaber, der kan bruges af professionelle såvel som forbrugere. Filorgas produkter sælges i over 60 lande.

Filorga tilbyder luksuriøse anti-aging hudplejeprodukter såsom fyldstoffer, kemiske peelinger og polyforyngende NCTF (ny cellulære behandling faktor). Filorgas sortiment består af to forskellige produktserier, en for forbrugerne (Filorga Cosmetic) og en for professionelle (Filorga Professional).

Klik her for at læse mere

Filorgas mål er at blive en førende leverandør af anti-aging produkter, der både kan bruges til medicinske behandlinger samt af forbrugerne for enklere behandlinger i hjemmet. Filorga investerer en masse penge i deres forskningslaboratorier for at gøre det muligt for dem at udvikle og fremstille produkter, der er skræddersyet til at bekæmpe hudens aldring. Filorgas produkter er verdens førende og udviklet af forskningsgrupper bestående af læger, biologer, farmaceuter og kosmetologer med international ekspertise.

Historie

I 1978, en fransk læge ved navn Michel Tordjman Filorgas det første laboratorium. Tordjman var en celle biolog med speciale i æstetisk medicin. Tordjman udvikle Hyaluronsyrabaserad anti-aging hudpleje (såsom fyldstoffer og NCTF). NCTF blev senere en af Filorgas bedst sælgende mesoterapiprodukter. Mesotherapy/Mesolift er en hudpleje teknik, der antyder, at flere mikroindsprøjtninger af en foryngende ernæringsmæssige produkt udføres i den overfladiske del af dermis med en meget tynd nål. Ved at injicere sådanne vitaliserende ernæringsmæssige produkter i cellerne i dermis, celle fornyelse stimuleres.

NCTF blev først opkaldt NCTC men blev omdøbt i 1988. Denne mesotherapy anti-aging produkt revitaliserer og fugter træt hud og reducerer udseendet af rynker og fine linier. NCTF er et unikt og meget effektivt produkt, hvis egne ting og effektivitet er blevet bevist ved flere in vitro og in vivo undersøgelser. NCTF er også CE-mærket, hvilket betyder, at den har en EU-erklæring, der gør det muligt at sælge den på markedet. EU-erklæringen attesterer, at Filorga opfylder alle krav til sådanne produkter i EU-direktiver.

I 2007, Filorgas Labs lanceret en række hudplejeprodukter til forbrugerne, Medi-COSMETIQUE. I udviklingen af Medi-COSMETIQUE, var Filorga inspireret af ikke-kirurgiske anti-aging behandlinger.

I 2009 lancerede Filorgas laboratoriet X-HA3. Dette var den første polyvalente (dvs. med mange anvendelser) og Retikulerade injicerbar hyaluronsyraprodukten at Filorga lanceret. Det retikulera betyder, at du deler/markerer noget, så det ligner et netværk. I 2010 blev Filorgas serie af Indsprøjtnings produkter udvidet med X-ha volumen og MHA 18. X-ha volumen er en hudpleje produkt, der skal bekæmpe tilstedeværelsen af dybe rynker og genoprette hudens fylde og volumen, mens MHA 18 er en hudpleje produkt til behandling af overfladiske linjer.

I 2011 indviede Filorga sit første showroom. Showet Room viser anti-aging produkter og kaldes "Espace anti-Age". Det er beliggende i det centrale Paris.

I februar 2013, Filorga lanceret en ny professionel hudplejeserie, hud perfusion. Denne hudplejeserie kan bruges af professionelle brugere (Hudplejeklinikker) samt forbrugere.

I 2014 fornyede Filorga sin peeling-serie ved at tilføje den tid skræl, lyse skræl og lys skræl serie. Disse var Filorgas første Peelingbehandlingar, der indeholdt Glykonolakton, som gjorde det muligt selv dem med følsom hud til at bruge skræl. I 2014 indviede Filorga også sit nye produktionsanlæg, et specialinrättat laboratorium, hvor Filorgas nye Hyaluronsyrafiller kunst fyldstof kunne produceres under optimale forhold med hensyn til sundheds-og sikkerhedsaspekter. Denne Specialinrättade laboratorium er meget unik, da der kun er 7 sådanne faciliteter i verden og Filorgas laboratorium er en af disse.

I 2015 blev Filorgas art filler lanceret med Tri-Hyal teknologi.

Filorgas koncept

Filorga har til formål at tilbyde sine kunder et samlet koncept med behandlinger inden for kemiske peelinger, NCTF, fyldstoffer og huden perfusion (en hybrid hudpleje, der tillader blod, der skal leveres til kapillærer fundet i biologisk væv). Ifølge Filorga der ikke er nogen hurtige løsninger, men man har brug for en langsigtet plan for behandling af rynker, fine linier og aldring af huden i almindelighed. Ved at formulere en langsigtet plan, er opnåelsen af varige resultater gjort mulig i form af at få en ungdommelig teint, der genvinder sin fylde og glans.

At formulere en optimal behandling plan, Filorga tilbyder konsultationer for sine forbrugere, hvor du kan udvikle en tilpasset behandling plan sammen med deres processor. Behandlingsplanen vil derefter vise de trin og behandlinger, der skal foretages i den foreliggende sag, samt de produkter, der skal anvendes under behandlingen, og selv efter at den er færdiggjort.

Filorgas mål er at tilbyde kun naturlige og langsigtede behandlinger og resultater. Med hensyn til fyldstoffer, Filorga arbejder med fagfolk, såsom læger og sygeplejersker. Filorga har sit eget akademi, hvor der tilbydes uddannelse i Filorgas produkter og behandlinger for at give deres kunder den bedst mulige behandling.

I en klassisk behandlingsplan med Filorgaprodukter, er fire trin inkluderet; Kemiske peelinger, NCTF vitamin cocktail, fyldstoffer (kunst fyldstof) og huden perfusion.

  • Trin 1-kemiske peelinger er det første skridt i behandlingen, fordi det renser huden i dybden, eksfolierer døde hudceller samt åbner tilstoppede porer. Ved at behandle huden med kemiske peelinger, huden bliver også mere modtagelige for vitaminer, hydrering og antioxidanter. Kemiske peelinger bør tilpasses til din hudtype, hvilket betyder, at selv følsom hud typer samt akne-tilbøjelig hud kan behandles med kemiske peelinger.
  • Trin 2-det andet trin i behandlingen omfatter NCTF vitamin cocktail. Dette er en kraftig behandling, der indeholder 53 aktive ingredienser i form af antioxidanter, vitaminer, mineraler, coenzymer, aminosyrer, nukleinsyrer og hyaluronsyre. Gennem denne vitamin cocktail huden bliver næret og genvinder sin fylde. Fine linier glattes ud og huden bliver strålende med fantastiske glans.
  • Trin 3-stredje trin i behandlingen er at yderligere reducere fine linier og rynker og gøre huden fyldigere. Dette trin er udført ved at behandle huden med Filorgas fyldstoffer (kunst fyldstof). Fyldstoffer kan bruges i både kinder og læber til at gøre huden ungdommelig og fyldig.
  • Trin 4-det fjerde trin er faktisk også et skridt, der bør følges under hele behandlingen (dvs. både i trin 1-3 og efter trin 3 er afsluttet). Både under og efter behandling, skal du bruge Filorgas hud perfusion hudplejeprodukter til at give huden med den pleje og næring, den har brug for. Huden perfusion produkter også gøre det muligt at resultaterne af behandlingerne i trin 1-3 skal forbedres og vedligeholdes længere. Skin perfusion hudplejeserie består af 19 produkter i 6 forskellige kategorier; Udrensning, toning, krat, ansigtsmaske, serum og dag og nat fløde. Serum (6 stk), der indgår i huden perfusion serien er skræddersyet til forskellige hudtyper.

Filorga er meget dedikerede til deres produkter og behandlinger. Så dedikeret, at du rent faktisk tilbyder deres kunder en fil forsikringspolice i samarbejde med, hvis skadeforsikring. På denne måde kan Filorgas kunder få forsikringsdækning både under og også injektionen behandling.

Filters
Produktsammenligning (0)
Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml

Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml

Filorga Time-Filler 5 XP Cream 50ml er en mirakuløs anti-aging creme, der vil give din hud en helt ny glød og ungdommelighed. Denne eksklusive creme er beriget med en unik sammensætning af akt..

372,67 DKK 536,67 DKK
Filorga Optim-Eyes Contour Cream 15ml

Filorga Optim-Eyes Contour Cream 15ml

Øje kontur for persienner ringe, hævelse og rynker. Mørke cirkler: Et unikt kompleks r..

251,33 DKK 330 DKK
Filorga Hydra-Hyal Hydrating Plumping Serum 30ml

Filorga Hydra-Hyal Hydrating Plumping Serum 30ml

Filorga Hydra-Hyal Intensive Hydrating Plumping Concentrate tilbyder effektiviteten af en hudpleje formel med høje koncentrationer af hyaluronsyre, der intenst fylder huden. ..

332,67 DKK 396,67 DKK
Filorga NCEF-Intensive Serum 30ml

Filorga NCEF-Intensive Serum 30ml

  NCEF-Intensive Serum er et anti-aging serum med multikorrigerende egenskaber. Serummet minimerer fine linjer og rynker, gør huden fastere og giver huden udstråling og en synligt ..

400 DKK 730 DKK
Filorga Time-Filler 5 XP Gel-Cream 50ml

Filorga Time-Filler 5 XP Gel-Cream 50ml

Filorga Time-Filler 5 XP Gel-Cream 50ml er en luksuriøs og effektiv ansigtscreme, der vil forvandle din hud på blot få uger. Denne unikke formel kombinerer hyaluronsyre med peptider og antioxidant..

372,67 DKK 536,67 DKK
Filorga Foam Cleanser 150ml

Filorga Foam Cleanser 150ml

Filorga skumsæbe er en kraftfuld anti-aging renere. Denne luksuriøse makeup sæbe blidt fjerner makeup fra din hud. Filorga skumsæbe er beriget med hyaluronsyre, en potent aktiv ingrediens, fugte..

159,33 DKK 190 DKK
Filorga Time-Filler Night Cream 50ml

Filorga Time-Filler Night Cream 50ml

Filorga Time-Filler Night Cream er en anti-aging natcreme, der aktivt reducerer og modvirker alle former for rynker, mens du sover. Huden bliver dybt fugtet, genvinder sin volumen og træthedstegn bliv..

419,33 DKK 516,67 DKK
Filorga Scrub & Mask Reoxygenating Exfoliating Mask 50ml

Filorga Scrub & Mask Reoxygenating Exfoliating Mask 50ml

Denne Filorga produkt er en kombination af krat og ansigtsmaske, der gør din hud får fuld af ilt, mens produktet eksfolierer døde hudceller. Denne dobbeltvirkende ansigtsmaske gi'r dig ny og frisk hud..

292,67 DKK 310 DKK
Filorga Global Repair Cream 50ml

Filorga Global Repair Cream 50ml

En multifunktionel dag- og natcreme, specielt tilpasset moden hud. Global Repair Cream har intense genopbygningsegenskaber og en synligt foryngende effekt. Beriget med nærende og blødgørende ingredien..

559,33 DKK 730 DKK
Filorga Anti-Ageing Micellar Solution 400ml

Filorga Anti-Ageing Micellar Solution 400ml

ANTI-AGEING MICELLAR løsning Fysiologisk sæbe og makeup fjernelse. Filorga anti-aging Micellar løsning er mere end en duft fri rensevæske. Det er en moderne, aktiv løsnin..

164 DKK 192,67 DKK
Filorga Time-Filler Eyes 5 XP 15ml

Filorga Time-Filler Eyes 5 XP 15ml

Korrigerende øjencreme, der modvirker synlige ældningstegn. Effektiv mod alle typer rynker, der kan opstå i det følsomme område omkring øjnene. Time-Filler Eyes 5 XP styrker også øj..

318 DKK 423,33 DKK
Filorga Pigment Perfect Dark Spot Corrector Serum 30ml

Filorga Pigment Perfect Dark Spot Corrector Serum 30ml

Virker på eksisterende mørke pletter og forhindrer fremkomsten af nye patches til en glat, smuk og forbedret hudfarve. Korrektion af mørke pletter: Humleekstrakter regulere melanin syntese at sy..

508,67 DKK 552,67 DKK
Filorga Meso Mask 50ml

Filorga Meso Mask 50ml

Filorga Meso-Mask forbedrer hudens lysstyrke og glans, mens den behandler rynker og sletter tegn på træthed. Ramnos polysaccharid lindrer irritation og rødme med det samme, og hjæ..

300 DKK 416,67 DKK
Filorga C-Recover Radiance Anti-Fatigue Concentrate 30ml

Filorga C-Recover Radiance Anti-Fatigue Concentrate 30ml

Filorga C-Recover er en anti-træthed koncentreret, der gør din hud genvinder din glans og naturlig glans. Denne kraftfulde formel indeholder den potente og friske ingrediens c-vitamin, der hjælper ..

368 DKK 503,33 DKK
Filorga Time-Filler Intensive Serum 30ml

Filorga Time-Filler Intensive Serum 30ml

Filorga Time-Filler Intensive Serum er et korrigerende anti-age serum, der giver rigtige resultater! Serummet reducerer alle typer rynker, tilføjer volumen og fugter huden i dybden. Huden bliver synli..

372,67 DKK 516,67 DKK
Filorga Hydra-Hyal Gel-Cream 50ml

Filorga Hydra-Hyal Gel-Cream 50ml

Filorga Hydra-Hyal Gel-Cream er en multifunktionel dag- og natcreme, der giver volumen og intensiv fugt til din hud. Formuleret med 5 typer hyaluronsyre, der hjælper med at reducere fine linjer, udjæv..

266 DKK 419,33 DKK
Filorga Hydra-Hyal Hydrating Plumping Cream 50ml

Filorga Hydra-Hyal Hydrating Plumping Cream 50ml

Filorga Hydra-Hyal Hydrating Plumping Cream 50ml er en hudplejeprodukt, der kan give dig en mere ungdommelig og strålende hud. Denne fantastiske creme er fyldt med unikke egenskaber, der hjælp..

296,67 DKK 423,33 DKK
Filorga NCEF Essence Lotion 150ml

Filorga NCEF Essence Lotion 150ml

Filorga NCEF Essence er et præ-serum, der forbereder huden til efterfølgende anti-aging produkter og forstærker dens virkning. NCEF Essence beskytter huden, bevarer fugten og har en strålende effekt. ..

312,67 DKK 376,67 DKK
Filorga NCEF-Reverse Cream 50ml

Filorga NCEF-Reverse Cream 50ml

NCEF-Reverse Cream er en anti-aging ansigtscreme med multikorrigerende egenskaber. Minimerer fine linjer og rynker, gør huden fastere og giver udstråling og en generelt forbedret hudkvalitet. Cremen f..

466 DKK 663,33 DKK
Filorga Lift-Structure Radiance 50ml

Filorga Lift-Structure Radiance 50ml

Lift-Structure Radiance er en ansigtslotion, der understreger hudens naturlige udstråling og giver en synligt fastere hud med mere volumen. Korrigerer ujævn hudtone og giver en radikal anti-aging effe..

392 DKK 550 DKK
Filorga Sleep & Lift Night Cream 50ml

Filorga Sleep & Lift Night Cream 50ml

Filorga Sleep & Lift Night Cream er en intenst opløftende natcreme, der genopbygger huden, mens du sover. Huden bliver fastere, fyldigere og får en øget glød. ..

384 DKK 576,67 DKK
Filorga Oxygen-Glow Cream 50ml

Filorga Oxygen-Glow Cream 50ml

Filorga Oxygen-Glow Cream er en intenst fugtgivende ansigtscreme, der giver en øjeblikkelig glød. En unik formel, der også udjævner hudoverflade og hudtone, er volumengivende og har en afgiftende effe..

254,67 DKK 330 DKK
Filorga Neocica Universal Repair Care 40ml

Filorga Neocica Universal Repair Care 40ml

Filorga NEOCICA universel reparation pleje er et ideelt produkt til daglig hudirritation, at lindre huden efter peeling og eksfoliering, efter laser behandlinger og injektioner. Denne creme a..

210 DKK 252,67 DKK
Filorga Nutri-Filler Nutri-Replenishing Cream 50ml

Filorga Nutri-Filler Nutri-Replenishing Cream 50ml

: NUTRI-filler ® NUTRI-genopfyldning fløde. Filorga Nutri-fyldstof genopfyldning creme er en yderst effektiv fugtighedscreme, der giver rigelig næring og genskaber huden, me..

359,33 DKK 530 DKK
Filorga Oxygen-Glow Mask 75ml

Filorga Oxygen-Glow Mask 75ml

Filorga Oxygen-Glow Mask er en let eksfolierende ansigtsmaske, der straks forbedrer huden og tilfører maksimal udstråling! Oxygen-Glow Mask har en afgiftende, intenst fugtgivende effekt, forb..

239,33 DKK 276,67 DKK
Filorga Oxygen-Glow Eye Cream 15ml

Filorga Oxygen-Glow Eye Cream 15ml

Filorga Oxygen-Glow Eye Cream er en intenst fugtgivende og udglattende øjencreme, der giver øjeblikkelig glød! Træthedstegn slettes og mørke rande og rynker reduceres. Velegnet til alle hudtyper, s..

219,33 DKK 250 DKK
Filorga Global Repair Balm 50ml
512,67 DKK 796,67 DKK
Filorga NCEF-Night Mask 50ml
355,33 DKK 563,33 DKK
Filorga Time-Filler Mask 23g
86 DKK 99,33 DKK
Filorga Age-Purify 50ml
355,33 DKK 550 DKK
Filorga Sleep & Peel 4.5 40ml
248,67 DKK 380 DKK
Filorga Global Repair Essence 150ml
379,33 DKK 516,67 DKK
Filorga Lift-Mask 23ml
88,67 DKK 99,33 DKK
Filorga Nutri-Filler Lips 4ml
171,33 DKK 230 DKK
Filorga Age-Purify Mask 75ml
264 DKK 423,33 DKK
Filorga Time-Filler Eye Cream 15ml

Filorga Time-Filler Eye Cream 15ml

Filorga Time-Filler Eye Cream er en korrigerende øjencreme, der reducerer rynker, virker løftende på øjenlågene og nærer øjenvipperne. Rynker: En kombination af en kraftfuld peptid o..

386 DKK 423,33 DKK
Filorga Time-Filler 50ml

Filorga Time-Filler 50ml

Filorga Time-Filler er en korrigerende anti-aging ansigtscreme, der halverer dybden af ​​rynker på to måneder! Alle Filorgas kompetence i ikke-kirurgisk anti-aging korrektion er blevet tilføjet for..

459,33 DKK 466 DKK
Filorga Time-Zero Serum 30ml

Filorga Time-Zero Serum 30ml

Inspireret af de seneste innovationer fra Filorga Medical. Dette serum kombinerer to formler [nul rynke koncentrat + intens løft gel], der synligt reducerer alle typer af rynker. Deep-liggende rynk..

432,67 DKK 466 DKK
Filorga Sleep & Peel Resurfacing Night Cream 50ml

Filorga Sleep & Peel Resurfacing Night Cream 50ml

En nat creme, der bygger din hud på ny og giver det nye liv Dette er en foryngende nat creme, der intenst udglatter ufuldkommenheder, gør din hud glat og lad huden genvinde sin naturlige glød..

579,33 DKK
Filorga UV Defence SPF50 40ml

Filorga UV Defence SPF50 40ml

Anti-ageing og anti-Brunafläckar med solcreme. Virker for alle hudtyper og giver et højt niveau af beskyttelse, mens bekæmpelse af aldring og hyperpigmentering. Meget høj beskyttelse: Kraftfu..

252,67 DKK 330 DKK
Filorga Optim Eyes Lotion 110ml

Filorga Optim Eyes Lotion 110ml

OPTIM-Eyes lotion er et produkt til at fjerne makeup omkring øjnene. Fugtgivende-revitaliserende-styrkelse af øjenvipper. OPTIM-Eyes lotion ® er den første tre-trins lotion, der kombinerer makeu..

299,33 DKK
Filorga Hydra Filler 50ml

Filorga Hydra Filler 50ml

Filorga Hydra-filler gør din hud yngre, mens fugtgivende i dybden. Filorga Hydra-filler indeholder den kraftfulde ingrediens hyaluronsyre, som intensiteten fugter huden, mens huden bliver mer..

386 DKK
Filorga Meso+ Absolute Anti-Aging Serum 30ml

Filorga Meso+ Absolute Anti-Aging Serum 30ml

Filorga Meso + serum genskaber hudens væv for en global rynkkorrigering. Dette serum kombinerer de bedste aktive ingredienser til anti-aging behandling af rynker: Hyaluronsyre-en af de vigtig..

372,67 DKK 416,67 DKK
Filorga BB Perfect Anti-Ageing Beauty Balm Radiant Beige 30ml

Filorga BB Perfect Anti-Ageing Beauty Balm Radiant Beige 30ml

Filorgas BB Cream er et unikt produkt, der giver din hud en ikke-kirurgisk anti-aging behandling. Din hud vil være perfekt i et enkelt trin. Global anti-ageing: Dette er en kraftfuld aktiv ingre..

246 DKK 263,33 DKK
Filorga Skin Structure Serum 30ml

Filorga Skin Structure Serum 30ml

Filorga hud-struktur serum er et serum, der omdefinerer din hud og gør huden fastere. Fine linier & hud tekstur: Filorga hud-struktur serum har en tredobbelt-fungerende formel, der gør huden fas..

526 DKK
Filorga Hyal Defence Serum 30ml

Filorga Hyal Defence Serum 30ml

Filorga HYAL-Defence ® serum er et serum, der indeholder hyaluronsyre, som beskytter din hud og holder den fugtet. Filorga HYAL-Defence ® serum er en tredobbelt-fungerende serum, der modvirker tegn..

326 DKK 416,67 DKK
Filorga Oxygen-Glow CC Cream 40ml

Filorga Oxygen-Glow CC Cream 40ml

Oxygen-Glow CC Cream giver huden en sund glød, udjævner ujævnheder og virker afgiftende. En let tonet dagcreme, der også beskytter huden mod skadeligt UV-lys. Huden får en frisk glød og en fejlfri fin..

226 DKK 296,67 DKK
Filorga Iso-Structure Day Cream 50ml

Filorga Iso-Structure Day Cream 50ml

Filorga ISO-struktur dag fløde er en dag fløde, der aktivt reparerer huden med stærke aktive ingredienser, som øger hudens densitet og modvirker sagging hud, mens det fylder op og reducerer allerede e..

579,33 DKK
Filorga Perfect+ Skin Serum 30ml

Filorga Perfect+ Skin Serum 30ml

Al medicinsk ekspertise i FILORGA har været anvendt i udviklingen af dette serum, der får din hud til at føles perfekt og ser perfekt ud. Fine linier og hud tekstur: Dette serums aktive ingredie..

419,33 DKK
Filorga BB Perfect Anti-Ageing Beauty Balm Radiant Amber 30ml

Filorga BB Perfect Anti-Ageing Beauty Balm Radiant Amber 30ml

Filorgas BB Cream er et unikt produkt, der giver din hud en ikke-kirurgisk anti-aging behandling. Din hud vil være perfekt i et enkelt trin. Global anti-ageing Dette er en kraftfuld aktiv ingred..

259,33 DKK 263,33 DKK
Filorga BB Perfect Anti-Ageing Beauty Balm Golden Sand 30ml

Filorga BB Perfect Anti-Ageing Beauty Balm Golden Sand 30ml

Filorgas BB Cream er et unikt produkt, der giver din hud en ikke-kirurgisk anti-aging behandling. Din hud vil være perfekt i et enkelt trin. Global anti-ageing Dette er en kraftfuld aktiv ingred..

259,33 DKK 263,33 DKK