Clarins

Clarins mærke har eksisteret i over 50 år. Dens historie begyndte allerede i år 1954 i Paris, Frankrig. Franskmanden, som den medicinske studerende, Jacques bejle-Clarins havde en skønhed Institut/spa, hvor han udviklede massageolier baseret på æteriske olier. Han var specialiseret i olier og deres evner til at stramme huden, så han besluttede at forbedre og strømline huden stramning massage. Han udviklede en olie med dette karakteristiske på rådgivning af sine kunder, og dette var begyndelsen på det forhold, at brandet Clarins dag står for, nemlig at der bør være tillid og dialog mellem udvikleren af hudpleje produkt pågældende og dets kunder. Clarins oprindelige idé var at gøre skønhed mere naturligt og ægte med beskeden "det handler om dig" til sine kunder.

Klik her for at læse mere

Jacques bejlen Clarins havde et motto; "gør mere, gør det bedre og have det sjovt, når du gør det". Takket være denne dedikation og engagement, The Beauty Institute i Paris blev internationalt anerkendt og Clarins mærke til gengæld blev verdens førende inden for kosmetik, hudpleje, makeup, parfume og mode.

I 1962, Jacques bejle-Clarins skabt sin første Body Shaping Cream, et produkt, der reducerer cellulite og gør krop konturer og former skarpere. I år 1968, begyndte Clarins producere produkter, der indeholder 100% rene planteekstrakter (olier), der blev solgt i parfume butikker.

I 1974, begyndte Jacques bejler-Clarins søn Christian at være involveret i familieaktiviteter og blev mærket Clarins International talsmand. Han blev også en vigtig del af Clarins distribution af sine produkter på verdensplan.

I 1984 blev Clarins noteret på børsen i Paris. Dette blev betragtet som en stor succes og en god mulighed for gruppen at vokse og udvikle sig.

Jacques Clarins havde en til søn, Oliver, som også involverede sig i virksomheden. Dr. Oliver courtn-Clarins udviklede Clarins hudplejeprodukter og spa over hele verden. I 1990 er Clarins produkter kåret som den bedste avancerede hudpleje i Europa.

I 1991 introducerede Clarins sin første makeup kollektion på markedet. Denne makeup kollektion var meget godt i tråd med den vision, at Jacques Coutin-Clarins formuleret i 1950 århundrede, nemlig at skønhed bør være naturlige og ægte. Ideen bag Clarins makeup kollektionen var at understrege kvinders naturlige skønhed. Samme år (1991) produceret Clarins sin første anti-förorerings produktlinje.

Året 1992 var et vigtigt år i Clarins historie, som det var i år, at gruppen erhvervede Thierry Mugler couture og Thierry natklub parfumer udviklet sig. Gennem denne erhvervelse blev faktisk født Clarinskoncernen. Thierry Mugler introducerede parfume Angel på markedet, som var deres første parfume for kvinder.

I 1995 voksede Clarinskoncernen endnu mere gennem opkøbet af Azzaro Parfums. De parfumer Azzaro pour Homme og Chrome er vigtige hjørnesten i Azzaro Parfums mærke, som også viser Clarins fordele fra.

I 2002 udviklede Clarins sit produktsortiment med hudplejeprodukter til mænd, ClarinsMen.

I år 2008, Christian og Oliver bejlen-Clarins lavet et tilbud til gruppen, som førte til Clarinskoncernen blive aflistet fra Paris fondsbørs. Brødrene Oliver og Christian courtn-Clarins besluttede at gå imod tendenserne på markedet og satte en langsigtet vision for Clarins. Ifølge dem var det vigtigt at bekræfte gruppens uafhængighed og bæredygtighed, der er blevet godt modtaget af Clarins forbrugere.

Clarins fortsætter med at leve op til sin oprindelige vision, og gruppen har sine egne laboratorier og forsknings-og udviklingscentre. Clarins produkter er udviklet i disse laboratorier. Alle Clarins produkter er produceret i Frankrig og eksporteret til 90% oversøisk i hele verden.

I løbet af året 2010, blev Oliver og Christian bejle-Clarins døtre CLarinskoncernens i bestyrelsen for Clarins at fortsætte med at stå for uafhængighed og bæredygtighed. Ved kontrol af Clarinskoncernen "er nedarvet" Clarins kan således Eftersäkra kontinuiteten i sit brand og produkter.

Ved udgangen af året 2014, Clarins Double serum blev en af verdens top ti bedst sælgende hudplejeprodukter. Siden da har Clarins salg af Clarins kosmetikprodukter accelereret betydeligt. I Rusland, er det Clarins mærke betragtes top ti bedste makeup mærker. Clarinskoncernen omfatter også parfumer, herunder mærket Thierry Mugler. Thierry natklub parfume Angel og Alien anses for at være inkluderet i top ti parfumer, der sælger bedst i Frankrig, Storbritannien, Tyskland og USA. Den parfume Azzaro pour Homme, også en del af Clarinskoncernen, er en af de mest populære og bedst sælgende parfume i Brasilien.

I slutningen af året 2015, var Clarins mærke rangeret højest for avancerede ansiktsvårdsproukter i Europa og Mellemøsten. Samme år, den Clarins mærke blev betragtet som den mest succesfulde i verden for Kropspleje produkter. Clarins besidder solid anti-aging ekspertise, som er blevet bekræftet flere gange så godt i Vesteuropa, USA og Kina. Den Clarins mærke vokser også i Australien og Asien, hvor det fortsætter med at vinde markedsandele.

Clarins sortiment og produkter

Den Clarins Beauty Department omfatter Clarins og min blander mærker og Clarins spa-aktiviteter. Clarins parfymavdelning omfatter alle Clarins parfume mærker (Thierry Mugler og Azzaro Parfums). Ud over at Clarins skønhed og Parfymavdelningar, Clarinskoncernen også engagerer sig i at distribuere andre, tredjeparts brands.

Som beskrevet ovenfor er Clarins produkter baseret på 100% rene planteekstrakter (olier). Dette er meget vigtigt for Clarins fordi de er en virksomhed, der er meget bevidst om økologi og bæredygtighed.

Clarins produktudvikling omfatter 5 trin; Observation, udvinding, formulering, testning og produktion. Det første skridt (observation) er baseret på Biomimik, det vil sige, at være inspireret af naturen og efterligne det. Takket være Biomimik, har Clarins været i stand til at producere innovative produkter, der er baseret på planter.

Den anden fase (ekstraktion) betyder, at Clarins kun udtrækker planteekstrakt fra planter med den bedste kvalitet for at opnå optimale resultater i deres produktudvikling. Det næste skridt (formulering) betyder, at når Clarins ekstraheres planteekstrakter osv. med god kvalitet, bør en formel fremstilles, der virkelig bringer det bedste frem i den aktive ingrediens (Plant ekstrakt). Det er også vigtigt, at formlen skal give huden maksimal komfort.

Det fjerde trin (testning) betyder, at Clarins tester alle sine produkter grundigt, inden de distribueres på markedet. For Clarins er sikkerhed og effektivitet yderst vigtige spørgsmål. Når Formulorna og produkterne har gennemgået testning, er det sidste trin at producere produkterne. Som beskrevet ovenfor fremstilles alle Clarins produkter i Frankrig. Clarins produktionsproces er karakteriseret ved at være ultra-stringent og det garanterer en perfekt kvalitet.

Filters
Produktsammenligning (0)
Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate 30ml

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate 30ml

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate 30ml..

559,30 DKK 661,50 DKK
Clarins Multi-Active Day Cream All Skin Types 50ml

Clarins Multi-Active Day Cream All Skin Types 50ml

: Clarins multi-aktive dag creme alle hudtyper Clarins multi-aktive dag creme alle hudtyper er en ideel creme til alle hudtyper. Denne creme hjælper med at forhindre tilstedeværelsen af fine linier..

433,30 DKK 476 DKK
Clarins Multi-Active Day Cream Dry Skin 50ml

Clarins Multi-Active Day Cream Dry Skin 50ml

: Clarins multi-aktive dag creme tør hud Clarins multi-aktive dag creme tør hud er specielt sammensat til dem med tør hud. Denne creme hjælper med at forhindre tilstedeværelsen af fine linier og ry..

426,30 DKK 476 DKK
Clarins Hydra Essentiel Silky Cream Normal/Dry Skin 50ml

Clarins Hydra Essentiel Silky Cream Normal/Dry Skin 50ml

: Clarins Hydra essentiel silkeagtig creme normal til tør hud Clarins Hydra essentiel silkeagtig creme er en intenst fugtgivende creme. Ved hjælp af denne creme genskaber din huds evne til naturlig..

426,30 DKK
Clarins Cleansing Milk Gentian Combination/Oily Skin 200ml

Clarins Cleansing Milk Gentian Combination/Oily Skin 200ml

Clarins Cleansing Milk Gentian Combination/Oily Skin 200ml..

167,30 DKK 175 DKK
Clarins Face Treatment Lotus Oil 30ml

Clarins Face Treatment Lotus Oil 30ml

: Clarins ansigtsbehandling Lotus olie Dette er en ansigts olie fra Clarins, der genskaber din huds balance. Det er formuleret til fedtet hud og er produceret baseret på 100% rene planteekst..

412,30 DKK
Clarins Instant Smoothing Long Lasting Concealer #02 15ml

Clarins Instant Smoothing Long Lasting Concealer #02 15ml

: Clarins instant concealer gør mørke rande under øjnene forsvinder på et øjeblik! Denne concealer er specielt sammensat til farve korrekte mørke cirkler under øjnene. Concealer farvenuancer skjule..

216,30 DKK 224 DKK
Clarins Hydra Essentiel Rich Cream Very Dry Skin 50ml

Clarins Hydra Essentiel Rich Cream Very Dry Skin 50ml

: Clarins Hydra essentiel rige fløde meget tør hud Clarins Hydra essentiel Rich Cream er lige så intens som en balsam, når det kommer til fugter din hud, men på samme tid er det fjer lys og gør ikk..

363,30 DKK 395,50 DKK
Clarins Extra-Comfort Toning Lotion Dry/Sensitive Skin 200ml

Clarins Extra-Comfort Toning Lotion Dry/Sensitive Skin 200ml

Clarins Extra-Comfort Toning Lotion Dry/Sensitive Skin 200ml..

181,30 DKK
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #02 Apricot Shimmer 12ml

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #02 Apricot Shimmer 12ml

: Clarins Eclat lip gloss gør dine læber ser perfekt og naturligt ud med det samme. Denne lip gloss er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Med denne li..

202,30 DKK
Clarins Daily Energizer Cleansing Gel 75ml

Clarins Daily Energizer Cleansing Gel 75ml

: Clarins daglig Energizer udrensning gel Clarins daglige Energizer udrensning gel gør din hud ren og frisk og giver huden glans. Det er en skummende gel, der fjerner alle spor af makeup og uren..

132,30 DKK
Clarins Gentle Foaming Cleanser Normal/Combination Skin 125ml

Clarins Gentle Foaming Cleanser Normal/Combination Skin 125ml

: Clarins blid skummende sæbe normal/kombineret hud Clarins blid skummende sæbe med bomuld frø ekstrakt er meget blid, som en udrensning balsam, men det er effektivt som en sæbe og mild som en c..

97,30 DKK 174,30 DKK
Clarins Instant Smoothing Long Lasting Concealer #01 15ml

Clarins Instant Smoothing Long Lasting Concealer #01 15ml

: Clarins instant concealer gør mørke rande under øjnene forsvinder på et øjeblik! Denne concealer er specielt sammensat til farve korrekte mørke cirkler under øjnene. Concealer farvenuancer skjule..

216,30 DKK 224 DKK
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #13 Pink Grapefruit 12ml

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #13 Pink Grapefruit 12ml

: Clarins Eclat lip gloss gør dine læber ser perfekt og naturligt ud med det samme. Denne lip gloss er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Med denne lip g..

209,30 DKK
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #08 Plum Shimmer 12ml

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #08 Plum Shimmer 12ml

: Clarins Eclat lip gloss gør dine læber ser perfekt og naturligt ud med det samme. Denne lip gloss er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Med denn..

181,30 DKK
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #07 Toffee Pink Shimmer 12ml

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #07 Toffee Pink Shimmer 12ml

: Clarins Eclat lip gloss gør dine læber ser perfekt og naturligt ud med det samme. Denne lip gloss er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Med denne lip g..

153,30 DKK 154 DKK
Clarins Daily Energizer Cream 30ml

Clarins Daily Energizer Cream 30ml

: Clarins daglige Energizer fløde Clarins daglige Energizer creme fugter din hud og giver det glans og ny energi! Clarins daglige Energizer creme er en creme, der gør din hud fyldig og blød. Bru..

272,30 DKK
Clarins Daily Energizer Cream-Gel 30ml

Clarins Daily Energizer Cream-Gel 30ml

: Clarins daglig Energizer fløde Gel Clarins daglige Energizer Cream Gel er en forfriskende og lys creme gel, der giver din hud perfekt hydrering og en mat finish. Clarins daglige Energizer Cream G..

279,30 DKK
Clarins Gentle Foaming Cleanser Dry/Sensitive Skin 125ml

Clarins Gentle Foaming Cleanser Dry/Sensitive Skin 125ml

: Clarins blid skummende rensemiddel tør/følsom hud Clarins blid skummende sæbe er meget blid, som en udrensning balsam, men det er effektivt som en sæbe og mild som en creme. Denne facial Cleanser..

97,30 DKK 168 DKK
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #03 Nude Shimmer 12ml

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #03 Nude Shimmer 12ml

: Clarins Eclat lip gloss gør dine læber ser perfekt og naturligt ud med det samme. Denne lip gloss er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Med denne lip g..

223,30 DKK
Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #04 Orange 1.8g

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #04 Orange 1.8g

: Clarins Eclat læbepomade gør dine læber ser perfekt med det samme. Denne læbepomade er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Denne revolutionerende læb..

125,30 DKK 143,50 DKK
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #14 Juicy Mandarin 12ml

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #14 Juicy Mandarin 12ml

: Clarins Eclat lip gloss gør dine læber ser perfekt og naturligt ud med det samme. Denne lip gloss er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Med denne lip g..

174,30 DKK
Clarins Instant Smoothing Long Lasting Concealer #03 15ml

Clarins Instant Smoothing Long Lasting Concealer #03 15ml

: Clarins instant concealer gør mørke rande under øjnene forsvinder på et øjeblik! Denne concealer er specielt sammensat til farve korrekte mørke cirkler under øjnene. Concealer farvenuancer skjule..

216,30 DKK 224 DKK
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #11 Orange Shimmer 12ml

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #11 Orange Shimmer 12ml

: Clarins Eclat lip gloss gør dine læber ser perfekt og naturligt ud med det samme. Denne lip gloss er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Med denne lip g..

209,30 DKK
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #04 Petal Shimmer 12ml

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #04 Petal Shimmer 12ml

: Clarins Eclat lip gloss gør dine læber ser perfekt og naturligt ud med det samme. Denne lip gloss er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Med denne lip g..

209,30 DKK
Clarins Beauty Flash Balm 50ml

Clarins Beauty Flash Balm 50ml

: Clarins skønhed flash balsam Dette er en af Clarins kult produkter. Beauty flash Balm er absolut det ultimative produkt til træt hud. Det er den bedst sælgende produkt, der lyser op træt hud og g..

363,30 DKK
Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #05 Red 1.8g

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #05 Red 1.8g

: Clarins Eclat læbepomade gør dine læber ser perfekt med det samme. Denne læbepomade er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Denne revolutionerende læbepo..

587,30 DKK
Clarins Cleansing Milk Alpine Herbs Normal/Dry Skin 200ml

Clarins Cleansing Milk Alpine Herbs Normal/Dry Skin 200ml

Clarins Cleansing Milk Alpine Herbs Normal/Dry Skin 200ml..

181,30 DKK
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #05 Candy Shimmer 12ml

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #05 Candy Shimmer 12ml

: Clarins Eclat lip gloss gør dine læber ser perfekt og naturligt ud med det samme. Denne lip gloss er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Med denne lip g..

181,30 DKK
Clarins Eau Dynamisante edt 500ml

Clarins Eau Dynamisante edt 500ml

Clarins Eau Dynamisante edt 500ml..

706,30 DKK
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #06 Rosewood Shimmer 12ml

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #06 Rosewood Shimmer 12ml

: Clarins Eclat lip gloss gør dine læber ser perfekt og naturligt ud med det samme. Denne lip gloss er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Med denne lip g..

181,30 DKK
Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #06 Rosewood 1.8g

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #06 Rosewood 1.8g

: Clarins Eclat læbepomade gør dine læber ser perfekt med det samme. Denne læbepomade er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Denne revolutionerende læbepo..

587,30 DKK
Clarins Multi-Active Night Cream Normal/Combination 50ml

Clarins Multi-Active Night Cream Normal/Combination 50ml

: Clarins multi-aktive nat creme normal til kombineret hud Elsk din hud både dag og nat! Clarins multi-aktive nat fløde er en nærende creme, der indeholder gyldne valmuer ekstrakter at genoplive og..

510,30 DKK
Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #02 Coral 1.8g

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #02 Coral 1.8g

: Clarins Eclat læbepomade gør dine læber ser perfekt med det samme. Denne læbepomade er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Denne revolutionerende læbepo..

125,30 DKK 143,50 DKK
Clarins Multi-Active Night Cream Normal/Dry Skin 50ml

Clarins Multi-Active Night Cream Normal/Dry Skin 50ml

: Clarins multi-aktive nat creme normal til tør hud Elsk din hud både dag og nat! Clarins multi-aktive nat fløde er en nærende creme, der indeholder gyldne valmuer ekstrakter at genoplive og beskyt..

496,30 DKK
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #12 Red Shimmer 12ml

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector Tube #12 Red Shimmer 12ml

: Clarins Eclat lip gloss gør dine læber ser perfekt og naturligt ud med det samme. Denne lip gloss er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Med denne lip g..

209,30 DKK
Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #03 My Pink 1.8g

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #03 My Pink 1.8g

: Clarins Eclat læbepomade gør dine læber ser perfekt med det samme. Denne læbepomade er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Denne revolutionerende læbepo..

125,30 DKK 143,50 DKK
Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #01 Rose 1.8g

Clarins Instant Light Lip Balm Perfector Lipstick #01 Rose 1.8g

: Clarins Eclat læbepomade gør dine læber ser perfekt med det samme. Denne læbepomade er baseret på en formel, der er den perfekte kombination af makeup og hudpleje i én. Denne revolutionerende læbepo..

587,30 DKK
Clarins Gentle Foaming Cleanser Combination/Oily Skin 125ml

Clarins Gentle Foaming Cleanser Combination/Oily Skin 125ml

: Clarins Gentle skummende Cleanser kombination/fedtet hud Clarins blid skummende sæbe med Tamarind er en perfekt facial Cleanser til kombination eller fedtet hud. Denne forfriskende eksfolierende ..

272,30 DKK
Clarins Extra-Firming Day Cream All Skin Types 50ml

Clarins Extra-Firming Day Cream All Skin Types 50ml

: Clarins ekstra opstrammende dag creme alle hudtyper Clarins ekstra opstrammende dag fløde er en anti-aging creme, der giver din hud et løft, mens huden bliver fyldig og facial konturer mere defin..

902,30 DKK
Clarins Eau Dynamisante Deo Spray 100ml

Clarins Eau Dynamisante Deo Spray 100ml

Clarins Eau Dynamisante Deo Spray 100ml..

195,30 DKK
Clarins Men Roll-On 50ml

Clarins Men Roll-On 50ml

Clarins Men Roll-On 50ml..

146,30 DKK
Clarins Men Antiperspirant Deo Stick 75ml

Clarins Men Antiperspirant Deo Stick 75ml

Clarins Men Antiperspirant Deo Stick 75ml..

230,30 DKK
Clarins Eau Ressourcante Deo Spray 100ml

Clarins Eau Ressourcante Deo Spray 100ml

Clarins Eau Ressourcante Deo Spray 100ml..

363,30 DKK
Clarins Eau Dynamisante edt 100ml

Clarins Eau Dynamisante edt 100ml

Clarins Eau Dynamisante edt 100ml..

384,30 DKK