Dovo

Dovo er en tysk producent af barbermaskiner og barbermaskiner i premium kvalitet. Dovo har eksisteret siden begyndelsen af ​​det 20. århundrede og udfører sin produktion i byen Solingen, hvor der er blevet fremstillet sværd og knive siden middelalderen. Dovo Solingen står for kvalitet, design og erfaring og er i dag en af ​​verdens førende producenter af højkvalitets barbermaskiner. Her finder du et udvalgt sortiment med nogle af mærkets mest populære produkter!

Filters
Produktsammenligning (0)
Dovo Straight Razor Stainless Steel

Dovo Straight Razor Stainless Steel

Denne højkvalitets Shavette fra Dovo er et meget overkommeligt alternativ til dig, der vil prøve vådbarbering med en barbermaskine. Fremstillet i rustfrit stål og ligger tungt og behageligt i hånden u..

272,30 DKK
Dovo Rakkniv Straight Razor Mother Of Pearl 5/8

Dovo Rakkniv Straight Razor Mother Of Pearl 5/8

Denne shavette fra Dovo er en højkvalitets barbermaskine, der giver en barberingsoplevelse ud over det sædvanlige. Barbermaskinen er lavet af sølvstål og har et håndtag klædt i smuk perlemor. Det sleb..

1.189,30 DKK
Dovo Straight Razor Black Ebony

Dovo Straight Razor Black Ebony

Denne barbermaskine fra Dovo er lavet af rustfrit stål og har et ædelt ibenholt håndtag, der ligger tungt og behageligt i hånden. En kvalitetsbarbermaskine til udskiftelige barberblade. Brug barber..

419,30 DKK
Dovo Straight Razor Bismarck Black Ebony 6/8

Dovo Straight Razor Bismarck Black Ebony 6/8

Bismarck er en eksklusiv Shavette fra Dovo, lavet af sølvstål med et ædelt ibenholt håndtag. En elegant barbermaskine, der ligger tungt og behageligt i hånden. Barbermaskiner i størrelsen 6/8 tomme..

1.119,30 DKK