Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Information om forudbestilling

Hvad vil det sige at bestille varer, der er tilgængelige hos en leverandør?

Bemærk, at denne information kun gælder for produkter, hvor der står: Tilgængelig hos leverandør. Længere leveringstid end normalt (ca. 1-3 uger)

Vi bestiller i parfume og andre skønhedsprodukter fra over 20 forskellige leverandører/grossister.

Så ofte som muligt (fra daglig til månedlig) indlæser vi den aktuelle lagersaldo fra de fleste af vores leverandører.

For de varer, som en eller flere leverandører havde på lager ifølge sidste aflæsning, kan du afgive en bestilling, og vi vil til gengæld bestille varerne hos vores leverandør, og derefter sende dem til dig hurtigst muligt.

Det tager normalt omkring 1-3 uger for dig at modtage varen fra din ordre.

 

Prissætning

Da vores priser er reguleret efter markedet (udbud og efterspørgsel), kan det ske, at din vare er gået op eller ned i pris, når du modtager den i forhold til, da du bestilte den. Det er ikke noget, vi kan stå for, da vores priser er flydende. Du har altid ret til at annullere din ordre og få refunderet din ordre, så længe dine varer ikke er sendt til dig. (Læs mere i vores vilkår og betingelser).

 

Vi kan desværre ikke garantere levering.

Vi kan desværre ikke garantere, at varen ikke er udsolgt hos vores leverandør, da vi ikke har adgang til 100% real-time lagerstatus fra vores leverandører.

I disse tilfælde er vi desværre nødt til at annullere din ordre, og udstede en eventuel tilbagebetaling, hvis du allerede har betalt.

Vi håber, at du forstår denne tilgang, og at du ser det som en god mulighed og service, der gør, at vi kan tilbyde det største udvalg af parfumer af alle svenske netbutikker.