Ugens Topliste

Nina Ricci

Maria Adélaide Nielli, bedre kendt som Nina Ricci, var en fransk modedesigner. Modehuset Nina Ricci blev grundlagt i Paris i 1932. Hun blev hurtigt populær takket være hendes elegante, romantiske og feminine æstetik. Modehuset er stadig i dag under ledelse af designer Peter Copping.

1948 lancerede den første duft under navnet Nina Ricci, opkaldt ' Air du Temps'. Det nåede så meget succes, at det snart blev en af verdens mest berømte parfumer. Flaskens unikke form blev først designet og skabt af den berømte Kristallskulptören Renée Lalique. Duften lugter af haven nelliker, nelliker og aldehyder. Modehuset har siden udgivet en række variationer over den klassiske duft. Nogle mere moderne kollektioner er Luna og L ' ecstasy. Den første parfume i Luna blev udgivet i 2016 og blev kaldt Luna. Det lugter af karamel, vanille og vilde bær. Flasken er i form af et æble, ligesom andre parfumer i kollektionen. I kollektionen ' Rhapsody ' blev den første parfume udgivet i 2015 og fik navnet ' Rhapsody'. Det lugter af karamel, Rose og hindbær, og flasken er udsøgt smuk i en mørk lilla farve med Guldlok og en mærkeplade i guld. Alle parfumer fra Nina Ricci er påfaldende feminine. Du bruger ofte noter fra forskellige blomster og frugter, og flaskerne er i smukke former og stærke farver.

Filters
  • Manufacturer
    • Nina Ricci
  • Categories
    • Duft
    • Dame
Produktsammenligning (0)
Nina Ricci Premier Jour edp 30ml

Nina Ricci Premier Jour edp 30ml

Premier Jour er den første dag i den nye øre til Nina Ricci, og det bebuder tilbagelevering af de oprindelige koder af dette mærke. Premier Jour duft fusionerer med formen af en kvinde, uden nogen sær..

205,50 DKK 345 DKK
Nina Ricci Nina edt 50ml

Nina Ricci Nina edt 50ml

Nina er en ny moderne eventyr duft rettet mod yngre publikum. Nina er en elegant blomster-frugtagtige gourmand duften, duften af kandiserede frugter. Sammensætningen starter sprudlende og spontane, li..

277,50 DKK 446,25 DKK
Nina Ricci L'air du Temps edt 30ml

Nina Ricci L'air du Temps edt 30ml

Den tidløse duft L'Air du tempsby Nina Ricci der bragte en berømmelse til Ricci house blev og er fortsat indtil i dag en af de største duft kreationer. L'Air du Temps blev oprettet på grund af den s..

192,75 DKK 303,75 DKK
Nina Ricci La Tentation de Limited Edition edt 50ml

Nina Ricci La Tentation de Limited Edition edt 50ml

La Tentation de Nina er en ny limited edition af den oprindelige Nina duft fra 2006. Det er født ud af samarbejde mellem perfumer Olivier Cresp og Vincent Lemains, den berømte parisiske konditori Ladu..

298,50 DKK 393,75 DKK
Nina Ricci L'Eau edt 50ml

Nina Ricci L'Eau edt 50ml

Nina Ricci lancerer en ny version af Nina parfume fra 2006 kaldet Nina L'Eau. Den nye duft kommer ud i slutningen januar 2013.Romantisk og subtil, frisk frugtagtig og akvatiske, Nina L'Eau åbner med f..

305,25 DKK 393,75 DKK
Nina Ricci Les Delices de Nina edt 50ml

Nina Ricci Les Delices de Nina edt 50ml

Nina er en ny moderne eventyr duft rettet mod yngre publikum. Nina er en elegant blomster-frugtagtige gourmand duften, duften af kandiserede frugter. Sammensætningen starter sprudlende og spontane, ..

336 DKK 438,75 DKK