Carita

Historie

CARITA blev grundlagt af to søstre over 60 år siden i Paris. De to søstre, Maria og Rosy CARITA (født 1913 og 1914 henholdsvis), var to ambitiøse visionære, der ønskede at skabe skønhedsprodukter med begrebet "global Beauty". Siden da er CARITA blevet etableret i over 60 lande og symboliserer fransk skønhedspleje.

CARITA leverer produkter med et omfattende anti-ageing koncept, der er udviklet ved hjælp af den nyeste teknologi. Caritas er virkelig stikning til mængden af hudplejeprodukter med deres globale skønhed koncept, der tilbyder produkter og behandlinger for ansigt, krop og hår.

Klik her for at læse mere

I 1937, grundlagde Sisters CARITA deres første Salon på Rue du Taur i Toulouse. 1943 søstrene besluttede dog at flytte til Paris og starte som disciple i Gervais salonen. Gervais var en berømt frisør, og søstrene CARITA fik en solid uddannelse på frisørsalonen og lærte at håndtere kunderne. Overgangen til Paris var især vellykket, fordi allerede 1945, søstrene åbnede deres første egen frisør i Paris på Rue du Faubourg Saint Honoré. CARITA søstrenes frisørsalon var en succes og var velkendt, da flere berømtheder fra den franske Elite besøgte auditoriet.

I 1956 begynder Caritas global Beauty-konceptet virkelig at tage form, når der oprettes to ikoniske CARITA produkter, og CARITA søstrene har fundet deres egen skønheds skole. Det var faktisk i år, at de formulerede begrebet "global Beauty", herunder både hudpleje (til ansigt og krop) og hårpleje. 1956 skabte CARITA de ikoniske produkter Fludie de Beauté 14, en urte ultra-nærende olie, der kan bruges på hele kroppen samt Rénovateur, en blanding af solsikkekerner og æteriske olier, der gør huden blød og fugtet.

Søstrene CARITA begyndte også at fokusere på hudpleje og samarbejde med Madame Dulac ("den tredje søster"). Madame Dulac fokuseret på at udvikle hudplejeprodukter til både ansigt og krop, mens Mary og rosenrødt fokuseret på hårpleje. I 1957 begyndte søstrene at genoplive parykkers mod, som gav CARITA international berømmelse. I år begyndte selv Christophe CARITA (Caritas nevø søstrene) at engagere sig i brandet CARITA.

1960 fortsat caritass globale skønheds koncept til at blomstre og formlen for Caritas Fludies de Beauté produkter blev ændret. De olieholdige cremer blev erstattet med vand-baserede formulor at således gøre huden strålende uden at det ville føle fedtet. Caritas Skin Care line progressif blev udviklet i 1960 af en belgisk Gerontolog (ekspert i alder forskning), og denne anti-rynke creme blev betragtet som nøglen til ungdommen.

I 1967 blev søstrene CARITA "CARITA Monsieur", en salon for mænd, åbnet. Dette var et dristigt skridt fra Caritas side søstrene, men selv denne Salon var en succes.

Søstrene CARITA grundlagde deres egen produktionsfacilitet i Asnières for yderligere at udvide deres linjer med hudplejeprodukter. I 1976, blev en ny hudpleje linje, progressif masque biologique udviklet, og denne hudpleje linje blev anset for at være en vigtig opdagelse af kampen mod hudens aldring for tidligt.

I 1978 gik Maria CARITA desværre bort. Tre år senere gik rosenrødt CARITA og Madame Dulac (den tredje søster) også bort. Men Caritas Legacy lever videre gennem søstrenes nevø Christophe CARITA, der blev undervist af søstrene. Han havde været involveret i CARITA i 16 år og overtog CARITA. Gennem CARITA tog han sine frisør evner på et nyt niveau og var kendt blandt mange modedesignere. Han var et pust af frisk luft til CARITA, og en ny generation af kvinder kunne nyde caritass globale skønheds koncept.

I 1986 blev CARITA overtaget af Shiseido, en velkendt japansk kosmetik virksomhed, som også er den ældste kosmetikaföretaget i verden.

Christophe gik bort i 1991, men selv i dag (næsten 70 år senere), er CARITA og det globale skønheds koncept live. I 1999, progressif Skin CareLine yderligere udvidet. I 2006, en anden bedst sælgende produkt, crème parfaite, er lanceret.

I 2012 den første parfume af Caritas blev lanceret, CARITA Eau de Parfum. I 2013 lancerede CARITA en maskine (Cinetic) i sine professionelle behandlinger.

I 2014 blev CARITA (nu raffineret med den nyeste japanske teknologi takket være Shiseido) overtaget af L'Oréal.

Caritasystrarna formået at skabe en unik arv, der stadig er intakt i dag. CARITA er et internationalt anerkendt mærke, der står for glamour og luksus. Deres produkter er perfekte til den feminine og sofistikerede kvinde. Caritas produkter er virkelig karakteriseret ved elegance og ekstravagance, både med hensyn til indhold og tekstur.

Caritas produkter

Caritas-produkter kan opdeles i følgende 3 kategorier

 • Ansigtet
 • Kropspleje
 • Solcreme
Ansigtet

Caritas hudplejeprodukter er udviklet med avanceret teknologi og anti-aging ekspertise. Følgende produktlinjer er inkluderet i Caritas vifte af hudplejeprodukter til ansigtet.

 • Ultra premium
 • Progressif rense
 • Progressif anti-rynke
 • Progressif løft og fast
 • Progressif anti-Age global
 • Ideal kontrol fedtet/kombineret hud
 • Ideel Douceur følsom hud
 • Ideel hydrering dehydreret hud
 • Ideel hvid lysstyrke & Radiance
 • Klassikere
 • Foundation
Kropspleje

I Caritas sortiment med produkter til Kropspleje, alt fra cremer og sera til dufte og krat, osv.

Solcreme

CARITA tilbyder solbeskyttelsesprodukter, der også mindsker hudens ældningstegn. Produkterne beskytter ikke kun mod skadelige UVA-og UVB-stråler, men reducerer også tilstedeværelsen af rynker og fine linier ved at arbejde dybt inde i huden, hvor rynker dannes og udvikles.

Filters
 • Manufacturer
  • Carita
 • Categories
  • Ansigtscreme
  • Ansigt
  • Serum
  • Skrubb & Exfoliering
  • Solcreme
  • Hand Cream
  • Ansigtsvask
  • Body Oil
  • Ansigtsmaske
  • Bodylotion
  • Fugtighedscreme
  • Øjne
  • Øjencreme
  • Dagcreme
  • Natcreme
Produktsammenligning (0)
Carita La Crème Lagon 50ml

Carita La Crème Lagon 50ml

: Fuld af nærende, omstruktureret og aktiv fugt konservering ingredienser, for at forbedre hudens evne til at bevare sit vand og dets lipidreserver og give fortsat hydrering. Er det for dig? ..

501,75 DKK 768,75 DKK
Carita Progressif Genesis Of Youth Intensive Lift Firming Cream 50ml

Carita Progressif Genesis Of Youth Intensive Lift Firming Cream 50ml

: Caritas progressif Lift Ferméte Genesis of Youth Day Cream er en dag fløde, der giver din hud en elevator direkte. Denne dag creme har en øjeblikkelig opstrammende effekt på huden og nærer huden,..

846,75 DKK 1.196,25 DKK
Carita Progressif Genesis Of Youth Night Cream 50ml

Carita Progressif Genesis Of Youth Night Cream 50ml

: Caritas progressif Lift Ferméte Genesis of Youth nat fløde er en nat creme, der giver din hud et løft i løbet af natten, mens huden bliver næret. Takket være denne fantastiske nat creme kan du få..

839,25 DKK 1.196,25 DKK
Carita Ideal Douceur Cotton Cream 50ml

Carita Ideal Douceur Cotton Cream 50ml

: Balance, lindre og give komfort til følsom hud med denne dag creme, der styrker huden, gør det mindre følsomt og forlænger sin ungdommelighed. Er det for dig? Du ønsker at reducere plettet og ..

621,75 DKK 708,75 DKK
Carita Progressif Genesis Of Youth Serum 30ml

Carita Progressif Genesis Of Youth Serum 30ml

: Ungdoms revolution: med eksklusiv CINETIC ™-teknologi, der er designet til at hjælpe huden med at genaktivere de energistrømme, der er ansvarlige for celle dialog, for synligt forvandlet hud med ..

779,25 DKK 896,25 DKK
Carita Ideal Douceur Cotton Serum 30ml

Carita Ideal Douceur Cotton Serum 30ml

: En korrekt lysere og beroligende serum, til øjeblikkeligt at lindre og gøre følsom hud behagelig. Er det for dig? Din hud lider af ubehag, rødme og plettet. Effekter Denne koncentrerede,..

891,75 DKK
Carita Ideal Hydratation Lagoon Serum 30ml

Carita Ideal Hydratation Lagoon Serum 30ml

: Med eksklusiv INNERGY ™-teknologi, for at genaktivere og øge det dynamiske potentiale af hudceller (in vitro test), ved at stimulere vitalitet af celler og give deres energi mekanismer intens bes..

411,75 DKK 521,25 DKK
Carita La Créme-Gel Lagon 50ml

Carita La Créme-Gel Lagon 50ml

: Fyldt til randen af omstrukturerede og fugt-fastholde ingredienser, denne fugtighedscreme forbedrer hudens evne til at bevare sine fugt reserver og tilbyder kontinuerlig hydrering. Er det for ..

539,25 DKK 626,25 DKK
Carita Genesis of Youth for Eyes 15ml

Carita Genesis of Youth for Eyes 15ml

: Denne Eye gel er for dig med moden hud, som bekymrer dig om linier, rynker, mørke rande og poser omkring øjnene. PROGRESSIF Lift FERMETÉ er den første linje anti Age-hudpleje, der sinker tegn på ..

509,25 DKK 671,25 DKK
Carita Ideal Hydratation Lagoon Gelee 200ml

Carita Ideal Hydratation Lagoon Gelee 200ml

: Denne fugtgivende og forfriskende vask grundigt renser huden til at fjerne alle spor af makeup og giver en perfekt fugtet og strålende teint. Er det for dig? Hvis din hud føles stram og ubehag..

269,25 DKK 296,25 DKK
Carita Lotion Nacree Cleansing Milky Emulsion 200ml

Carita Lotion Nacree Cleansing Milky Emulsion 200ml

: En ekstremt tynd og mild udrensning mælk, med en lækker duft af søde mandler. Fjerner alle spor af makeup fra ansigt og øjne og efterlader huden blød, frisk og ren. Er det for dig? Fjern makeu..

261,75 DKK 345 DKK
Carita Ideal Douceur Cotton Mask 50ml

Carita Ideal Douceur Cotton Mask 50ml

: En maske, der specifikt behandler overfølsom hud, til direkte lindre selv de mest reaktion tilbøjelig hud. Er det for dig? Du ønsker at reducere plettet og give en umiddelbar beroligende virkn..

441,75 DKK
Carita Ideal Controle Powder Emulsion 50ml

Carita Ideal Controle Powder Emulsion 50ml

: Frisk og super lys: CARITA pulver emulsion efterlader huden straks fugtet, med en smuk mat overflade, der holder hele dagen. Det hjælper til at afbalancere talgproduktion og reducere mangler i huden..

531,75 DKK 562,50 DKK
Carita Ultra Hydrating Comforting Milk Body 200ml

Carita Ultra Hydrating Comforting Milk Body 200ml

: Kroppen mælk CARITA Lait de beaue 14-ultra-hydrat trøstende mælk krop absorberes nul-tyngdekraft af din hud, med en fugtgivende effekt, der varer i 24 timer. Denne silkebløde olie med Shea smør og e..

299,25 DKK 371,25 DKK
Carita Ultra Repairing Balm Face Mask 50ml

Carita Ultra Repairing Balm Face Mask 50ml

: Ansigtsmaske CARITA masque de beaue 14-ultra-reparation balsam ansigtsmaske omslutter din hud med en rig balsam, fuld af beroligende fugt. Shea og mango Butters give dyb næring og fugter din hud, bl..

434,25 DKK
Carita Ideal Controle Powder Mask 50ml

Carita Ideal Controle Powder Mask 50ml

: Perfekt til rengøring og udrensning af huden på blot et par minutter. Er det for dig? Din hud lider af overdreven sebum, ubehag og rødme. Virkninger og fordele Absorberer Talgöverskottet..

299,25 DKK 337,50 DKK
Carita Ideal Hydratation Lagoon Scrub 50ml

Carita Ideal Hydratation Lagoon Scrub 50ml

: Inspireret af Rénovateur, den legendariske peeling hudpleje i CARITA behandlinger, lagunen krat er en lækkert blød creme fuld af solsikkekerner, for at fjerne urenheder, ruhed og døde hudceller og g..

351,75 DKK 401,25 DKK
Carita Le Sérum Stimulift 30ml

Carita Le Sérum Stimulift 30ml

Ungdoms revolution: med eksklusiv CINETIC ™-teknologi, der er designet til at hjælpe huden med at genaktivere de energistrømme, der er ansvarlige for celle dialog, for synligt forvandlet hud med perfe..

809,25 DKK 896,25 DKK
Carita Le Serum Sensidote 30ml
426,75 DKK 536,25 DKK
Carita Le Sérum AquaLagon 30ml

Carita Le Sérum AquaLagon 30ml

: Med eksklusiv INNERGY ™-teknologi, for at genaktivere og øge det dynamiske potentiale af hudceller (in vitro test), ved at stimulere vitalitet af celler og give deres energi mekanismer intens bes..

479,25 DKK 521,25 DKK
Carita La Créme Sensidote 50ml

Carita La Créme Sensidote 50ml

: Balance, lindre og give komfort til følsom hud med denne dag creme, der styrker huden, gør det mindre følsomt og forlænger sin ungdommelighed. Er det for dig? Du ønsker at reducere plettet ..

561,75 DKK 708,75 DKK
Carita La Creme Nuit Stimulift 50ml

Carita La Creme Nuit Stimulift 50ml

La Creme Nuit Stimulift nat fløde er en nat creme, der giver din hud et løft i løbet af natten, mens huden bliver næret. Takket være denne fantastiske nat creme kan du få en mere ungdommelig og fugtet..

831,75 DKK 1.196,25 DKK
Carita Beauty Diamond Serum 30ml
2.594,25 DKK 3.471,75 DKK