Beställ senast 17/12 för 90% chans leverans innan jul

Baldessarini

Baldessarini er et tysk brand. Virksomheden blev grundlagt i 1993 af Werner Baldessarini, en østrigsk med en baggrund i det tyske mode firma Hugo Boss. Werner Baldessarini var stærkt påvirket af nogle æstetik i løbet af sin tid med Hugo Boss, og tog det med sig, selv da han startede sit eget brand. Denne æstetiske indebærer en maskulin elegance, der gennemsyrer alle produkter. Maskulin elegance betyder en maskulin, noget grov mand, der stadig vælger at nære og tage sig af sit udseende, og har en følelse af stil. Brandet viste sin første rigtige modekollektion i 1994.

De første to parfumer blev lanceret i 2007. De blev kaldt Ambré og del Mar Caribbean. Ambré dufte af rav, æble og læder, mens del Mar Caribien dufte af solbær, salvie og kalk. I 2017, en opdateret version af Ambré blev lanceret af navnet på Ambre Oud, med duften af örnträd, rav og whisky. I 2017 parfume Baldessarini cool Force blev lanceret med duften af havvand, kalk og neroliblomma. Det følgende år, 2018, Baldessarini cool Force sport blev lanceret med duften af neroliblomma, mandarin og pære. I 2009, parfume blev frigivet strengt private med duften af vanille, rav og rose. Den parfume flaske til strengt private ligner et sikkert at danne og se. Alle parfumer i sortimentet er rettet mod mænd.

Filters
  • Manufacturer
    • Baldessarini
  • Categories
    • Duft
    • Herre
Produktsammenligning (0)
Baldessarini Nautic Spirit edt 50ml

Baldessarini Nautic Spirit edt 50ml

Nautic ånd, den nye duft til mænd ved Baldessarini, fortæller en historie om eventyrer, der lever et spændende liv og sine dage brugt på åbent hav. Denne duft tilbyder en "metaforisk pause" og øjeblik..

224,25 DKK 442,50 DKK
Baldessarini edc 75ml
284,25 DKK 570 DKK