Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Jan Marini

Jan Marini Skin Research blev grundlagt i 1994 af Jan Marini, der tidligere har arbejdet på markedsføring af produkter til MD formuleringer. Med rødderne af MD formuleringer, der er meget ligheder mellem disse to mærker. I modsætning til mange andre hudpleje mærker på samme niche, skiller Jan Marini ud med at tilbyde langt mere realistiske og varierede produkter. Jan MARINIS velformulerede produkter er baseret på offentliggjort og dokumenteret forskning. Du vil finde, blandt andet, solcreme, c-vitamin (c-ESTA-serien), produkter med Gykolsyra og retinol, og en række tilbud til specifikke behov. De fleste produkter er helt fri for farvestoffer og dufte.

De 5 hudpleje trin-Klik for at se (inkl. produktanbefalinger)

Jan MARINIS hudplejeserie er baseret på et 5-trins system, der ser sådan ud:

Trin 1-Rens (Rens)

Rengøring for at fremme en blødere, glattere og raffineret hud struktur. Huden er forberedt til følgende trin.

Trin 2-forynge (forynge)

Serum, der arbejder i dybden til Föbrättra tegn på aldring såsom rynker og pigmenter og stimulere syntesen af kollagen. At forbedre fasthed og glans.

Trin 3: forfine den Hudytans struktur (resurface)

Produkter, der forbedrer hudens tekstur og forskellige hudproblemer. Behandling af acne, acne ar, synlige tegn på ældning, fortykket hud, ujævn hud, solskader og pigmentering pletter.

Trin 4: hydrat (hydrat)

Produkter, der regulerer fugt niveauet, beskytter mod inflammation og endda kraftfuld anti-aging pleje.

Trin 5: sikker (Beskyt)

Bred vifte UV-beskyttelse mod solens skadelige stråler. Et mikroskopisk indkapslings system giver en silkeagtig mat finish, der ikke føles tungt eller fedtet.

Hvis du ønsker at komme i gang hurtigt med alle 5 trin i Jan MARINIS hudplejeprogram kan du gå til produktanbefalinger for din særlige hudtype nedenfor. Trin 3, bioglykoliske bioclear lotion/creme er meget effektive anti-acne produkter.

Til normal hud og kombineret hud

 1. Rens: bioglykoliske ansigt Cleanser
 2. Forynge: C-ESTA Face serum
 3. Resurface: bioglykoliske bioclear lotion
 4. Hydrat: transformation ansigtscreme
 5. Beskyt: antioxidant dagligt ansigt protectant SPF 33

Til meget fedtet eller fedtet hud

 1. Rens: bioglykoliske fedtet hud udrensning gel
 2. Forynge: C-ESTA Face serum olie kontrol
 3. Resurface: bioglykoliske bioclear lotion
 4. Hydrat: transformation Face serum
 5. Beskyt: antioxidant dagligt ansigt protectant SPF 33

Til tør og meget tør hud

 1. Rens: bioglykoliske ansigt Cleanser
 2. Forynge: C-ESTA Face serum
 3. Resurface: bioglykoliske bioklar fløde
 4. Hydrat: alder intervention ansigtscreme
 5. Beskyt: antioxidant dagligt ansigt protectant SPF 33

Age opfindelse line

Age intervention serien er banebrydende anti-aging hudpleje specielt tilpasset til kvinder. Det fokuserer på de ændringer, der forekommer i huden hos voksne mennesker, hormonelle forandringer og skader forårsaget af længerevarende udsættelse for sol. Med alderen, hormon niveauer hos kvinder og talgkirtler er faldende, forårsager huden til at blive tørrere. Et lavere niveau af østrogen fører også til mindre fugt i huden, hvilket i sidste ende accelererer dannelsen af fine linier og rynker.

Bioglykoliske linje

Bioglykol serien kombinerer glykolsyre med andre gennemprøvede videnskabeligt avancerede ingredienser. Teknikken siges at være bedre end noget tidligere fundet at forbedre forskellige hudsygdomme og forfine hudens tekstur, fine linier, rynker og misfarvning. Den unikke formel i disse produkter gør de aktive ingredienser gør maksimal brug i huden for at opnå optimale resultater. Hvert produkt har optimal pH-værdi og syrekoncentration for at maksimere effekten af dets anvendelse.

Efterhånden som vi ældes, bliver hudens fornyelses hastighed langsommere. Hudens øverste lag (epidermis) bliver tyndere, mens laget af døde hudceller på overfladen (stratum corneum) ikke lade taget så let, som mangler ned den naturlige exfolieringsprocessen og et lag er bygget op af grove døde hudceller. Glykolsyre, en såkaldt Alfahydroxisyra (aha-syre), kan bidrage til at:

 • Fjern ophobning af døde hudceller
 • Blødgøre hudoverfladen
 • Gør epidermis lidt tykkere
 • Forbedre glathed af hudfarve
 • Forbedre mængden af kollagen
 • Træk fugten til hudoverfladen for at opnå et bedre fugt niveau
 • Forbedre hudens absorption af andre indholdsstoffer
 • Reducere inflammation og erytem

C-ESTA line

C-ESTA produkter er et revolutionerende koncept i anti-aging med en patenteret kombination af c-vitamin og DMAE. Alle C-ESTA produkter indeholder den første aktuelle form af fedtopløselige vitamin C og DMAE, en potent antioxidant, cellulære Messenger og Penetrationsförstärkare. Teknologien i C-ESTA er ikke-irriterende, kan bruges på følsom hud, har en lang og stabil holdbarhed og giver huden med en variant af c-vitamin, som absorberes overlegent ind i huden.

Medicinsk forskning har fastslået, at c-vitamin spiller en rolle i alle aspekter af hudens funktion, herunder beskyttelse mod UV-skader og reparation af ældningstegn forårsaget af solen. Det er også blevet påvist, at for at være mest effektive i huden, c-vitamin skal anvendes direkte på huden.

Påføring og absorbering af en stor mængde af c-vitamin i huden er en kompleks proces. Form af c-vitamin i c-ESTA produkter (askorbinpalmitat paliperidonpalmitat) har været vist i flere kliniske undersøgelser for at være den mest stabile, mest absorberede og effektive form af C-vitamin til topisk anvendelse (på huden). Den patenterede kombination af askorbinpalmitat paliperidonpalmitat og DMAE med opløftende effekter og øget penetrationsegenskaper gør C-ESTA produkter uovertruffen.

Transformations linje

Transformation serien har en bemærkelsesværdig patenteret kombination af cytokin teknologi, der kombinerer TGF Beta-1 (omdanne vækstfaktor) og thymosin Beta-4. Denne patenterede kombination maksimerer healing og reparation og forbedrer sammen med flere peptider og vækstfaktorer. Resultatet er en virkelig transformativ healing og reparation anti-aging produktlinje.

Cytokiner, sammen med andre stoffer, fungere som intercellulære budbringere at signal cellulære interaktioner er nødvendige for at reparere daglige skader på huden, og er afgørende for at opretholde en ungdommelig udseende og sund hud. Ved at udvide vores cellulære reparation funktioner, transformation linje hjælper bogstaveligt at genopbygge skader for at reducere eller fjerne udseendet af aldrende og ødelagt hud. Den patenterede kombination af cytokiner og målrettede peptider og vækstfaktorer gør det muligt for denne produktlinje at hjælpe med flere aspekter af den daglige cellulære reparation og foryngelse. Takket være denne unikke evne, de er en hjørnesten i mange anti-aging hudpleje programmer.

Sammenlign produkt (0)
Jan Marini Bioglycolic Face Cleanser

Jan Marini Bioglycolic Face Cleanser

Jan MARINIS mest populære daglige rengøringsmiddel blidt renser og eksfolierer huden uden at udtørre. Bioglykoliske facial Cleanser med 12% glykolsyre er en blid sæbe, der fremmer en blød, glatte..

332,67 DKK
Jan Marini Bioglycolic Bioclear Face Lotion

Jan Marini Bioglycolic Bioclear Face Lotion

Bioglykoliske bioclear lotion indeholder en stærk kombination af glykolsyre (12%), salicyl (2%) og azelainsyre (2 %), der hjælper mod en række hudproblemer, samtidig med at huden meget blødere og klar..

499,33 DKK 543,33 DKK
Jan Marini Bioglycolic Resurfacing Body Scrub

Jan Marini Bioglycolic Resurfacing Body Scrub

Bioglykoliske resurfacing body scrub tilbyder fremragende raffinement af huden struktur for alle hudtyper og især for hud, der er tør eller beskadiget af miljøet. Denne formulering straks forbedrer om..

399,33 DKK 459,33 DKK
Jan Marini Bioclear Face Cream 28g

Jan Marini Bioclear Face Cream 28g

Bioglykoliske bioclear creme indeholder en stærk kombination af glykolsyre (12%), salicyl (2%) og azelainsyre (2 %), der hjælper mod en række hudproblemer, samtidig med at huden meget blødere og klare..

466 DKK 543,33 DKK
Jan Marini Transformation Face Cream

Jan Marini Transformation Face Cream

: Jan Marini Skin Research transformation Cream står for banebrydende teknologi med fokus på TGF Beta-1 (omdanne vækstfaktor) og dens evne til at fungere som en cellulær mediator ..

599,33 DKK 756,67 DKK
Jan Marini Bioglycolic Face Cream 57g

Jan Marini Bioglycolic Face Cream 57g

Bioglykoliske ansigtscreme er en meget fugtgivende og foryngende hudcreme, der indeholder en unik blødgøring barriere for at bevare fugten. Hertil kommer, stærkt denne creme forbedret fordelene ved gl..

559,33 DKK 650 DKK
Jan Marini Age Intervention Eye Cream

Jan Marini Age Intervention Eye Cream

Age intervention øjencreme er en spektakulær effektiv formel, der giver fantastiske resultater. Huden omkring øjnene bliver blød, glat, smidig, fugtet og mere veldefinerede. Hvis du ønsker en super gl..

546 DKK 600 DKK
Jan Marini Bioglycolic Oily Skin Cleansing Gel

Jan Marini Bioglycolic Oily Skin Cleansing Gel

Bioglykoliske fedtet hud udrensning gel med 12% glykolsyre er en facial Cleanser at Deep renser porer ligesom bioglykol ansigt sæbe. Forskellen er, at dette er især godt for dem med meget fedtet/fedte..

332,67 DKK
Jan Marini Transformation Serum

Jan Marini Transformation Serum

Transformation Face serum er en olie-fri Hydrating serum, der absorberes hurtigt og efterlader en mærkbart glattere og mere raffineret hud struktur. Du vil få øjeblikkelig synlige resultater samt lang..

632,67 DKK 756,67 DKK
Jan Marini Skin Zyme Papaya Mask

Jan Marini Skin Zyme Papaya Mask

Jan Marini hud Zyme papaya Mask er en supplerende eksfolierende hudpleje produkt, der har evnen til at nedbryde døde hudceller uden at beskadige følsom eller irriteret hud. Fordelene ved andre hud-fre..

466 DKK 546,67 DKK
Jan Marini Juveneck Neck Cream

Jan Marini Juveneck Neck Cream

Jan Marini Marini Juveneck er en specielt formuleret creme, der reducerer forekomsten af aldring på og omkring halsen. Denne creme minimerer fine linier og rynker, rynket, sagging hud, folder, og alde..

516 DKK 666 DKK
Jan Marini C-ESTA Serum Oil Control

Jan Marini C-ESTA Serum Oil Control

Jan Marini c-ESTA serum olie kontrol har alle de ekstraordinære anti-aging fordele af standard C-ESTA serum og også bemærkelsesværdige olie kontrol egenskaber. C-ESTA serum olie kontrol giver en gløde..

639,33 DKK 786 DKK
Jan Marini Age Intervention Face Cream

Jan Marini Age Intervention Face Cream

Jan Marini Age intervention ansigtscreme kombinerer en række ingredienser specielt designet til at målrette hudens ændringer som følge af progressivt faldende østrogen-produktion samt solskader, at re..

619,33 DKK 719,33 DKK
Jan Marini Clean Zyme

Jan Marini Clean Zyme

Jan Marini Clean Zyme papaya sæbe er en supplerende eksfolierende hjemmepleje produkt, der har evnen til at nedbryde døde hudceller uden at beskadige følsom eller irriteret hud. Fordelene ved andre hu..

326 DKK 332,67 DKK
Jan Marini Age Intervention Peptide Extreme

Jan Marini Age Intervention Peptide Extreme

Alder intervention peptid Extreme giver dig en ekstraordinær hud foryngelse. En yderst koncentreret formel med fire målrettede peptider og potente antioxidanter arbejder for at genopbygge og revitalis..

706 DKK 819,33 DKK
Jan Marini Age Intervention Gentle Cleanser

Jan Marini Age Intervention Gentle Cleanser

: Alder intervention blide sæbe er en mild sæbe fremragende efter æstetiske procedurer eller på følsom hud, herunder øjenområdet. Denne blide sæbe ikke tørre ud i huden og er god so..

199,33 DKK 232,67 DKK
Jan Marini Age Intervention Retinol Plus Mask

Jan Marini Age Intervention Retinol Plus Mask

Jan Marini retinol plus Mask indeholder en anti-aging cocktail med retinol (1%), peptider og antioxidanter for at reducere tegn på aldring og forbedre huden, mens andre ingredienser fylde med fugt og ..

510 DKK 752,67 DKK
Jan Marini RosaLieve Redness Reducing Complex Lotion 30ml

Jan Marini RosaLieve Redness Reducing Complex Lotion 30ml

RosaLieve Redness Reducing Complex fra Jan Marini er specielt udviklet til sensitiv hud, der nemt rødmer og bliver irriteret. Denne lotion har beskyttende og styrkende egenskaber, der både beroliger o..

612,67 DKK 699,33 DKK
Jan Marini Luminate Face Lotion 30ml

Jan Marini Luminate Face Lotion 30ml

Luminate Face Lotion er en kraftfuld ansigtscreme, der reducerer forekomsten af ​​fine linjer og rynker og lysner hyperpigmentering. En let lotion, der bidrager til en klarere glød og en forbedret hud..

550 DKK 752,67 DKK
Jan Marini Luminate Face Mask 28g

Jan Marini Luminate Face Mask 28g

Jan Marini Luminate Face Mask er en eksfolierende maske, der forfiner hudens struktur, lysner, reducerer pigmentering og har en strålende effekt. En kraftfuld og effektiv maske, der giver resultater e..

599,33 DKK 679,33 DKK
Jan Marini Hyla3D Face Serum

Jan Marini Hyla3D Face Serum

Jan Marini Hyla3D Face Serum er en revolutionerende ansigtsserum, der giver din hud en intens fugtgivende behandling. Denne serum er fyldt med kraftfulde ingredienser, der øjeblikkeligt forbedre..

666 DKK 846,67 DKK
Jan Marini Hyla3D Face Cream

Jan Marini Hyla3D Face Cream

Hyla3D Face Cream er formuleret gennem 5 avancerede teknikker til at understøtte hyaluronsyre (HA), som skaber langvarig hydrering i huden. Cremen hjælper også med at styrke og forbedre barrierefunkti..

666 DKK 846,67 DKK
Jan Marini Age Intervention Retinol Plus MD

Jan Marini Age Intervention Retinol Plus MD

Alder intervention retinol plus sætter en ny standard for anti-aging retinoider. Stærkt koncentreret (1%) retinol kombineres med avancerede peptider og antioxidanter for at opnå maksimal resultat og t..

552,67 DKK
Jan Marini C-ESTA Serum

Jan Marini C-ESTA Serum

Jan Marini C-ESTA er et revolutionerende koncept i anti-aging og skaber betingelser i huden, der giver mulighed for dramatisk foryngelse. Forskning foretaget i USA af Prof. Dr. Nicholas Perricone..

632,67 DKK 786,67 DKK
Jan Marini Bioglycolic Hand & Body Lotion

Jan Marini Bioglycolic Hand & Body Lotion

: Bioglykoliske Hand & Body lotion med 15% glykolsyre dramatisk forbedrer udseendet af alderen og beskadiget hud. Det raffinerer smuk hud tekstur mens foryngende og gør huden blød o..

332,67 DKK
Jan Marini Age Intervention Retinol Plus

Jan Marini Age Intervention Retinol Plus

Alder intervention retinol plus sætter en ny standard for anti-aging retinoider. Stærkt koncentreret (0,5%) retinol kombineres med avancerede peptider og antioxidanter for at opnå maksimal resultat og..

552,67 DKK 652,67 DKK
Jan Marini C-ESTA Cleansing Gel

Jan Marini C-ESTA Cleansing Gel

Jan Marini C-ESTA Cleansing gel er en luksuriøs udrensning gel, der passer til alle hudtyper og hjælper huden til at opnå en mærkbar blødere, glattere og mere raffineret struktur. Produktet indeholder..

326 DKK
Jan Marini Transformation Eye Cream

Jan Marini Transformation Eye Cream

Transformation øjencreme bruger ingredienser, der er specielt tilpasset til at signalere visse funktioner, herunder genopbygge og reparation af beskadigede celler, at opretholde og forbedre udseendet ..

406 DKK 476,67 DKK
Jan Marini Antioxidant Daily Face Protectant SPF 30

Jan Marini Antioxidant Daily Face Protectant SPF 30

: Antioxidant dagligt Face protectant giver bred spektrum UVA og UVB beskyttelse for at reducere risikoen for tidlig ældning af huden. En solcreme, som du vil elske at bære...

366 DKK 399,33 DKK
Jan Marini C-ESTA Eye Repair Concentrate

Jan Marini C-ESTA Eye Repair Concentrate

C-ESTA Eye Repair koncentrat, der indeholder DMAE er et gennembrud at forynge og minimere rynker på tyndere øje område, og minimere udseendet af aldrende hud. Denne intensive formel indeholder høje ni..

432,67 DKK 499,33 DKK
Jan Marini Physical Protectant Tinted SPF45

Jan Marini Physical Protectant Tinted SPF45

Jan Marini Physical Protectant Tinted bruger rent fysiske filtre til bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse, der reducerer risikoen for for tidlig aldring af huden. En let farvet formel med m..

392,67 DKK 466 DKK
Jan Marini C-ESTA Cream

Jan Marini C-ESTA Cream

: C-ESTA ansigtscreme er en let fugtgivende creme, der giver mulighed for dramatiske foryngelse af huden ud over enhver hudpleje teknologi, der tidligere har været til rådighed. Den patenterede kombin..

566 DKK 599,33 DKK
Jan Marini Antioxidant Daily Face Protectant SPF 30 Sun Kissed Sand

Jan Marini Antioxidant Daily Face Protectant SPF 30 Sun Kissed Sand

: Antioxidant dagligt Face protectant giver bred spektrum UVA og UVB beskyttelse for at reducere risikoen for tidlig ældning af huden. En solcreme, som du vil elske at bære. Denne usynlige..

366 DKK 399,33 DKK
Jan Marini Antioxidant Daily Face Protectant SPF 30 Sun Kissed Bronze

Jan Marini Antioxidant Daily Face Protectant SPF 30 Sun Kissed Bronze

: Antioxidant dagligt Face protectant giver bred spektrum UVA og UVB beskyttelse for at reducere risikoen for tidlig ældning af huden. En solcreme, som du vil elske at bære. Denne usynlige, fugtgivend..

366 DKK 399,33 DKK
Jan Marini Physical Protectant SPF30

Jan Marini Physical Protectant SPF30

Jan Marini Physical Protectant bruger rent fysiske filtre til en bredspektret UVA- og UVB-beskyttelse, der reducerer risikoen for for tidlig ældning af huden. Fugtgivende formel..

366 DKK 419,33 DKK