Nikos

Nikos Apostolopoulos er en græsk modedesigner, der blev født i Patras, Grækenland og studerede ved Sorbonne i Paris, Frankrig. Efter sin uddannelse grundlagde han sit eget mærke Nikos. Start i herretøj og fokus på undertøj, lykkedes det ham at opnå en vis succes og derefter udviklet tilbuddet til også at omfatte Lingeri i kvindernes kategori, samt badetøj og "ready-to-wear" i både mænd og kvinder. I løbet af sin karriere har Apostolopoulos også arbejdet som kostumer og designet tøj til både teater og Opera. Han skabte også Nikos Parfums, der producerer parfume.

Nikos Parfums har lanceret en række parfumer i et enkelt tema. Flasken er let at genkende med den samme form gennem næsten hele forsyningen, en asymmetrisk, sten lignende form i farveløs glas. Den første parfume, dog, er en af få undtagelser, flasken ligner en piedestal. Denne parfume fra 1994 blev opkaldt skulptur og dufte af estragon, grønne blade og fersken. Parfumen blev instrueret til kvinder. Det følgende år, frigivelsen skulptur pour Homme, som lugter af Orange Blossom, Lemon og Tonka Bean. I 2004 duften blev lanceret Nikos, rettet til mænd, med duften af kaffebønne, Tonka Bean og Vanilla.

Filters
Produktsammenligning (0)
Nikos Sculpture for Men edt 100ml

Nikos Sculpture for Men edt 100ml

Nikos Sculpture for Men eau de toilette 100ml er en duft, der vil efterlade dig med en følelse af forfriskning og energi hele dagen. Denne unikke og maskuline duft kombinerer friske noter af..

203,40 DKK 306,67 DKK