Mene&Moy (M&M System)

Mene & Moy blev grundlagt af den brasilianske plastikkirurg Romulo Mene, og den amerikanske hudlæge Lawrence Moy. Deres produkter anses af mange for at være det bedste i hudpleje har eksisteret siden 1984. I modsætning til de anti-aging behandlinger, der tilbydes af kosmetikindustrien indeholder Mene & Moy s produkter store doser af aktive ingredienser. Stabiliseret C-vitamin og glycolsyre kombineres med andre stærke aktive ingredienser til at behandle forskellige hudproblemer, som er et direkte resultat af tidens gang.

Filters
 • Manufacturer
  • Mene&Moy (M&M System)
 • Categories
  • Peeling
  • Natcreme
  • Ansigtscreme
  • Ansigt
  • Solcreme
  • Ansigtsvask
  • Ansigtsmaske
  • Bodylotion
  • Fugtighedscreme
  • Øjne
  • Øjencreme
  • Dagcreme
  • Pigmentpletter
  • Acne
Produktsammenligning (0)
Mene&Moy Cleanser Face & Body

Mene&Moy Cleanser Face & Body

Mene & Moy Cleanser ansigts & krop med 15% Glykolsyre er blevet formuleret til brug på alle hudtyper. Det skyller væk døde hudceller og olie takket være dens eksfolierende effekt. Det efte..

359,25 DKK 411,75 DKK
Mene&Moy Cleanser Sensitive Skin

Mene&Moy Cleanser Sensitive Skin

Facial udrensning med 4% glykolsyre, der er egnet til alle hudtyper, især for følsom hud. Blidt fjerner urenheder og døde celler og efterlader huden blød, ren og klar til at absorbere kosmetiske a..

318 DKK 374,25 DKK
Mene&Moy Phytic Acid Cream 8%

Mene&Moy Phytic Acid Cream 8%

Mene & Moy phytatsyre Acid Cream er en cremet fugtgivende formulering, der bruges til at stabilisere melanocytterne i uregelmæssigt pigmenteret hud, forfine hudens tekstur og for terapeutisk hud ..

355,50 DKK 374,25 DKK
Mene&Moy Enhanced Cream 15%

Mene&Moy Enhanced Cream 15%

Mene & Moy Enhanced Cream er en eksfolierende anti-aging nat creme, der indeholder 15% glykolsyre til at udjævne fine linier og rynker. Glykolsyre fjerner uønskede døde hudceller og urenheder ..

359,25 DKK 411,75 DKK
Mene&Moy Stand by C Cream

Mene&Moy Stand by C Cream

Mene & Moy stand by Cream C5 er en formulering, der indeholder et specielt antioxidant kompleks, der synergiskt eliminerer virkningerne af frie radikaler på huden. Fortsat brug af cremen hjælp..

318 DKK 374,25 DKK
Mene&Moy Advanced C Cream 30%

Mene&Moy Advanced C Cream 30%

Mene & Moy Advanced C Cream er en meget foryngende nat fløde, formuleret til hud, der er blevet tyk og rynket med tiden. Også designet til hudens ældning, beskadiget af solen, oplever ujævn pigme..

411,75 DKK 449,25 DKK
Mene&Moy Facial Lotion C20

Mene&Moy Facial Lotion C20

Mene & Moy Facial Lotion C20 er en vitamin c lotion, der fungerer både som en dagog nat fløde. Den indeholder 20% c-vitamin, 6% glykolsyre, 2% phytatsyre syre, grøn te, vitamin E, vitamin a og Dr..

411,75 DKK 449,25 DKK
Mene&Moy Glycolic Masque 10%

Mene&Moy Glycolic Masque 10%

Mene & Moy glykol masque er en dyb udrensning og eksfolierende maske med 10% glykolsyre. Designet til at rense porer, stramme, tone og pleje huden. Perfekt til alle hudtyper og specielt indice..

318,75 DKK 449,25 DKK
Mene&Moy Endless Facial Moisturizer

Mene&Moy Endless Facial Moisturizer

Mene & Moy Endless Facial fugtighedscreme er et specielt sammensat system til en endeløs forsyning af fugt. Dens elegante struktur giver kontinuerlig hydrering, der kan fortsætte, så længe pol..

446,25 DKK 524,25 DKK
Mene&Moy Revitalizing Gel

Mene&Moy Revitalizing Gel

Gel til behandling af fedtet, akne, seborrhoeic hud eller hud, der lider af betændte hårsække efter barbering (folliculitis). Revitaliserende gel regulerer udskillelsen af sebum og forædler hudens st..

359,25 DKK 374,25 DKK
Mene&Moy Facial Sunscreen SPF30 50ml

Mene&Moy Facial Sunscreen SPF30 50ml

Mene & Moy facial solcreme SPF 30 er en UVA & UVB solcreme, der er blevet udviklet til at give en fremragende bredt spektrum solbeskyttelse. Denne solcreme indeholder titandioxid, zinkoxid (Z..

299,25 DKK 336,75 DKK
Mene&Moy Advanced C Body Lotion

Mene&Moy Advanced C Body Lotion

Night body lotion, der fungerer effektivt til at modvirke sagging hud og ujævn konsistens. Det er perfekt til tyk, uelastisk, ældet, strakt og solbrændt, tør, uregelmæssigt pigmenteret hud. Avance..

416,25 DKK 524,25 DKK
Mene&Moy Facial Masque C10

Mene&Moy Facial Masque C10

Mene & Moy facial masque C10 er en gennemsigtig Peel-Off maske for alle hudtyper med en opløftende og opstrammende effekt. Som en dag på en spa for ansigtet giver det en øjeblikkelig udrensning a..

291 DKK 449,25 DKK
Mene&Moy Lightening Gel

Mene&Moy Lightening Gel

Pigment blegning gel med 10% glykolsyre og 4% Phyticsyra at modvirke hyperpigmentering og ujævne pigment, aktinisk pletter og hormonal melasma. Lyn gel regulerer melanin syntese ved at stimulere f..

329,25 DKK 411,75 DKK
Mene&Moy Eye Contour C5

Mene&Moy Eye Contour C5

Mene & Moy Eye Contour C5 er en meget speciel lotion med en optimal kombination af udvalgte antioxidanter: c-vitamin, E & a. Grapeseed ekstrakt, Shea Butter & phytatsyre syre (phytatsy..

299,25 DKK
Mene&Moy C Silk Touch

Mene&Moy C Silk Touch

C Silk touch infusion antioxidant er en trippelantioxidantskydd. Dette er den mest effektive blanding af vitaminer, der nogensinde er udviklet. C Silk touch infusion antioxidant indeholder c-vitamin,..

393 DKK 524,25 DKK
Mene&Moy Nutri Cream

Mene&Moy Nutri Cream

Mene & Moy Nutri Cream er en rig formel, der er cremet og fugtgivende. Cremen indeholder 4% phytatsyre syre (phytatsyre syre), antioxidanter og anti-inflammatoriske stoffer. (Sammenlign med phyta..

374,25 DKK
Mene&Moy Revitalizing Body Lotion

Mene&Moy Revitalizing Body Lotion

Mene & Moy revitaliserende body lotion anbefales til sagging, tør hud, der viser tegn på aldring. Den lotion er også godt mod strækmærker og cellulite forårsaget af vægttab. Mene & Moy revita..

351,75 DKK 449,25 DKK
Mene&Moy Intensive BTF Stratum

Mene&Moy Intensive BTF Stratum

Mene & Moy intensiv BTF stratum reparationer hud, der er solbrændt og/eller væv, der har gennemgået kosmetisk kirurgi.Produktet er et klinisk testet aktivt kompleks, der hjælper celle regenererin..

449,25 DKK 561,75 DKK
Mene&Moy Gentle Silky Cleanser

Mene&Moy Gentle Silky Cleanser

Mene & Moy Gentle silkeblød Cleanser er et meget delikat, cremet og koncentreret produkt til meget følsomme hudtyper. Den udrensning har en neutral pH-værdi, som gør dette produkt ideel til alle ..

281,25 DKK