Mene&Moy

Mene & Moy blev grundlagt af den brasilianske plastikkirurg Romulo Mene, og den amerikanske hudlæge Lawrence Moy. Deres produkter anses af mange for at være det bedste i hudpleje har eksisteret siden 1984. I modsætning til de anti-aging behandlinger, der tilbydes af kosmetikindustrien indeholder Mene & Moy s produkter store doser af aktive ingredienser. Stabiliseret C-vitamin og glycolsyre kombineres med andre stærke aktive ingredienser til at behandle forskellige hudproblemer, som er et direkte resultat af tidens gang.

Filters
 • Manufacturer
  • Mene&Moy
 • Categories
  • Peeling
  • Natcreme
  • Ansigtscreme
  • Ansigt
  • Solcreme
  • Ansigtsvask
  • Ansigtsmaske
  • Bodylotion
  • Fugtighedscreme
  • Øjne
  • Øjencreme
  • Dagcreme
  • Pigmentpletter
  • Acne
Produktsammenligning (0)
Mene&Moy Cleanser Face & Body

Mene&Moy Cleanser Face & Body

Mene & Moy sæbe Face & Body med 15% glykolsyre formuleret til brug på alle hudtyper. Det vasker væk døde hudceller og olie takket være dens Exfoliating virkning. Det efterlader huden glat,..

317,68 DKK 417,24 DKK
Mene&Moy Cleanser Sensitive Skin

Mene&Moy Cleanser Sensitive Skin

Denne udrensning hed tidligere Facial Cleanser. Facial udrensning med 4% glykolsyre, som er velegnet til alle hudtyper, især for følsom hud. Blidt fjerner urenheder og døde hudceller og efter..

272,08 DKK 379,24 DKK
Mene&Moy Phytic Acid Cream 8%

Mene&Moy Phytic Acid Cream 8%

Mene & Moy Phytic syre Cream er en cremet fugtgivende formulering er brugt til at stabilisere melanocytter i uregelmæssigt pigmenteret hud, forfine din huds tekstur og terapeutiske huden bleg ..

341,24 DKK 379,24 DKK
Mene&Moy Stand by C Cream

Mene&Moy Stand by C Cream

Mene & Moy stå af fløde C5 er en formulering der indeholder en særlig antioxidant komplekse synergiskt eliminerer frie radikaler virkning på huden. Fortsat brug af cremen hjælper med at udjævn..

272,08 DKK 379,24 DKK
Mene&Moy Facial Lotion C20

Mene&Moy Facial Lotion C20

Mene & Moy Facial Lotion C20 er en C-vitamin lotion, der fungerer som både dagog natcreme. Det indeholder 20% vitamin C, 6% glykolsyre, 2% phytic syre, grøn te, Vitamin E, Vitamin A og dr..

348,08 DKK 455,24 DKK
Mene&Moy Enhanced Cream 15%

Mene&Moy Enhanced Cream 15%

Mene & Moy forbedret Night Cream er en Exfoliating anti-aging natcreme indeholder 15% glykolsyre at glatte ud fine linier og rynker. Glykolsyre fjerner uønskede døde hudceller og urenheder fra..

302,48 DKK 417,24 DKK
Mene&Moy Advanced C Cream 30%

Mene&Moy Advanced C Cream 30%

Mene & Moy avancerede C fløde er en kraftfulde foryngende natcreme, formuleret for hud, der er blevet tyk og rynket med alderen. Også designet til hud, der har været ældet, beskadiget af solen..

353,40 DKK 455,24 DKK
Mene&Moy Endless Facial Moisturizer

Mene&Moy Endless Facial Moisturizer

Mene & Moy endeløse Facial fugtighedscreme er et specielt formuleret system for en endeløs forsyning af fugt. Dens elegante struktur giver mulighed for kontinuerlig hydrering, der kan fortsætt..

421,80 DKK 531,24 DKK
Mene&Moy Glycolic Masque 10%

Mene&Moy Glycolic Masque 10%

Mene & Moy Glycolic Masque er en dyb udrensning og eksfolierende maske med 10% glykolsyre. Designet til ren porer, stramme, tone og nære din hud. Perfekt til alle hudtyper, især indiceret til ..

323 DKK 455,24 DKK
Mene&Moy Revitalizing Gel

Mene&Moy Revitalizing Gel

Gel til behandling af fedtet, akne, Seborrheic hud, eller hud lidelser fra betændte hårsække efter barbering (folliculitis). Revitaliserende Gel regulerer udskillelsen af sebum og forfiner hudens ..

364,04 DKK 379,24 DKK
Mene&Moy Facial Sunscreen SPF30 50ml

Mene&Moy Facial Sunscreen SPF30 50ml

Mene & Moy ansigts solcreme SPF 30 er en UVA & UVB solcreme, der er designet til at levere en fremragende bredspektret solbeskyttelse. Denne solcreme indeholder titandioxid, zinkoxid (Z-Co..

272,08 DKK 341,24 DKK
Mene&Moy Advanced C Body Lotion

Mene&Moy Advanced C Body Lotion

Nat bodylotion, der arbejder effektivt for at imødegå sagging hud og ujævn tekstur. Det er perfekt til tykke, uelastisk, alderen, strakt, og solskadet, tørt, uregelmæssigt pigmenteret hud. Avancer..

421,80 DKK 531,24 DKK
Mene&Moy Facial Masque C10

Mene&Moy Facial Masque C10

Mene & Moy Facial Masque C10 er en gennemsigtig peel-off maske til alle hudtyper med en opløftende og opstrammende effekt. Så en dag på en spa til ansigtet giver det en umiddelbar rensning af ..

294,88 DKK 455,24 DKK
Mene&Moy Lightening Gel

Mene&Moy Lightening Gel

Pigment bleg ånd gel med 10% glykolsyre og 4% phyticsyra til bekæmpelse af hyperpigmentering og ujævn pigmentering, pletter og melasma Actinic hormonelle. Lightening Gel regulerer melaninsyntesen ..

333,64 DKK 417,24 DKK
Mene&Moy Eye Contour C5

Mene&Moy Eye Contour C5

Mene & Moy Eye Contour C5 er en meget speciel lotion med en optimal kombination af valgte antioxidanter: vitamin C, E & a. Vindruekerne ekstrakt, Shea smør og Phytic syre (phytic syre). De..

303,24 DKK
Mene&Moy Nutri Cream

Mene&Moy Nutri Cream

Mene & Moy Nutri Cream er en rig formel, der er cremet og fugtgivende. Cremen indeholder 4% phytic syre (phytic syre), antioxidanter og anti-inflammatoriske stoffer. (Sammenlign med phytic syr..

379,24 DKK
Mene&Moy C Silk Touch

Mene&Moy C Silk Touch

(C) silke Touch Infusion Antioxidant er en trippelantioxidantskydd. Dette er den mest effektive blanding af vitaminer nogensinde er udviklet. (C) silke Touch Infusion Antioxidant indeholder vitami..

398,24 DKK 531,24 DKK
Mene&Moy Ultra Dry Skin Treatment

Mene&Moy Ultra Dry Skin Treatment

Mene & Moy Ultra tør hudbehandling giver en kraftftull behandling for meget tør hud og ekstreme vejrforhold. Den indeholder særlige nøgleelementer for at levere huden med fugt og regenerere hu..

391,40 DKK 531,24 DKK
Mene&Moy Intensive BTF Stratum

Mene&Moy Intensive BTF Stratum

Mene & Moy intensiv BTF Stratum reparerer huden dvs solskadet og/eller væv, der har undergået plastikkirurgi. Produktet er en klinisk testet active kompleks, der hjælper celle regenerering og..

455,24 DKK 569,24 DKK
Mene&Moy Revitalizing Body Lotion

Mene&Moy Revitalizing Body Lotion

Mene & Moy revitaliserende Body Lotion er anbefalet for slasket, tør hud, der viser tegn på ældning. Lotion er også god mod strækmærker og cellulite som følge af vægttab. Mene & Moy revita..

356,44 DKK 455,24 DKK
Mene&Moy Gentle Silky Cleanser

Mene&Moy Gentle Silky Cleanser

Mene & Moy blid silkeagtig Cleanser er en meget delikat, cremet og koncentreret produkt til meget følsom hudtyper. Rengøring har en neutral pH, hvilket gør dette produkt ideel til alle hudtype..

285 DKK