Dermalogica

Når Get Dermalogica produkter anvendes på din hud, du omdefinere din huds sundhedstilstand i alt. Dermalogica er et meget populært mærke blandt både professionelle brugere og forbrugere over hele verden.

Dermalogica startede i 1986 og i dag er der omkring 100 000 kosmetologer over hele verden arbejder med get Dermalogica produkter. Dermalogica er tilgængelig i over 80 lande og har indtil år 2017 modtaget 324 Awards

Klik her for at læse mere

Selv om historien om Get Dermalogica begynder i 1986, var vigtige begivenheder, der allerede forekommer i hudpleje industrien. Ændringen i branchen begyndte i år 1983 i Los Angeles, da Jane Wurwand, en britisk æstetiker, der ikke var så bevandret i den amerikanske "æstetiske" industri, indså, at træning for hud-og kropsbehandlinger praktisk ikke eksisterede i USA. Jane Wurwand havde både solid og omfattende uddannelse og alvorlig praktisk viden om hudpleje, mens de studerende i USA blev godkendt, selv om de ikke havde nok viden. Desuden blev de heller ikke respekteret i industrien.

Jane Wurwand følte, at hun ønskede at foretage ændringer og derfor startede en uddannelse i Marina del Rey, California, med navnet "The International dermal Institute (Idi)", som oversat bliver "det internationale dermal Institute". Hun opfordrede autoriserede kosmetologer til at komme i gang med yderligere undersøgelser (såsom forskningsundersøgelser og lignende) for at gøre Hudvårdsterapeuterna mere attraktiv på arbejdsmarkedet. I dag, Idi betragtes som den internationale "guld standard" for hud og kropspleje videreuddannelse. Idi er nu tilgængelig på 37 steder i hele verden.

Mens Jane Wurwand uddannet hudvårdsterapeuter på Idi, indså hun, at der ikke var noget hudpleje produkt, der appellerede til hende ordentligt. Den eksisterende hudpleje produktion fokuseret på "skønhed" i stedet for "sundhed". Da hudens sundhedstilstand var et spørgsmål om hjerte for Jane Wurwand, besluttede hun at udvikle sit eget hudpleje mærke. Således Dermalogica blev startet i 1986. Målet var at skabe hudplejeprodukter, der ikke indeholder skadelige stoffer (såsom lanolin, SD-alkohol, mineralolier, kunstige farver og kunstige dufte), der kan forårsage irritation af huden. Sådanne naturlige hudplejeprodukter ville forbedre hudens sundhed betydeligt. Få Dermalogica produkter vil give dig reelle resultater og forbedre din huds sundhed. Fordi produkterne er helt naturlige, de ikke producerer hudorme (produkterne er ikke-komedogena).

Get Dermalogica vision er ikke at knytte sine produkter med ord som "smuk", "forkælet" eller "luksuriøs". Få Dermalogica mål er at lade din hud tage sin sundhed til nye niveauer ved hjælp af Get Dermalogica produkter. Selv Dermalogica produkter ' emballage er ikke frække eller virkelig farverige, kan du være sikker på, at ingredienserne i Get Dermalogica hudplejeprodukter arbejde, og at din hud vil takke dig. Dermalogica Dare lover dette, fordi det udfører hudpleje behandlinger med få Dermalogica produkter hver dag rundt om i verden, og de ved, at behandlingerne giver positive resultater.

Social engagement

Når det kommer til social ansvarlighed og engagement, Dermalogica i 1999 grundlagde en fond (den Dermalogica Foundation), hvis mål er at investere i EU-organisationer, der arbejder for at forbedre livet for kvinder og børn. 2011 grundlagde Dermalogicia fondens finansielle uafhængighed gennem iværksætteri ("FITE"), hvis vision er at yde lån til kvindelige iværksættere i udviklingslandene, så de kan drive deres virksomheder. Siden 2011 har FITE hjulpet over 36 000 kvinder i 68 lande.

Få Dermalogica produkter

Få Dermalogica produkter er udviklet og fremstillet i det sydlige Californien, USA. Ved at gøre produktionssteder tæt på at få Dermalogica hovedkvarter, kan Dermalogica sikre og kontrollere, at produkterne er af fremragende kvalitet og samtidig støtte den lokale økonomi.

Når det kommer til resultaterne af behandling med få Dermalogica produkter, mange mennesker se, at huden er forbedret, selv efter første brug. De fleste mennesker siger, at de føler sig direkte, at huden føles anderledes i, at det føles ren, glat, fugtet og sundt. Dem, hvis hud har mere langsigtede behov for behandling (såsom behandling for hudens aldring, akne eller hyperpigmentering forårsaget af hormonelle udsving eller solskader) kan naturligvis ikke se resultater straks, men også de siger, at huden "føles" Bedre.

De langsigtede fordele ved at bruge Get Dermalogica produkter er, at huden bliver mere sund. Få Dermalogica produkter indeholder ingredienser, der hjælper med at holde huden på sit optimale niveau, når det kommer til sundhed og ikke kun give kosmetiske og æstetiske resultater. Selvfølgelig er det så, at en sund hud ser bedre også, hvorfor du får æstetiske resultater "på køb", når du bruger Get Dermalogica produkter.

Dermalogica har følgende 7 produktlinjer.

 • Alder Smart-disse produkter modvirke hudens ældning for tidligt ved at forsøge at stoppe de biologiske reaktioner, der forårsager huden til alder. Få Dermalogica Age Smart produkter vil gøre din hud mere fyldig, blødere og genvinde sin glans.
 • UltraCalming-Get Dermalogica UltraCalming produkter er, som navnet antyder, den perfekte behandling for følsom og/eller udmattet hud. Disse produkter virker ved at reducere forekomsten af rødme og hudirritation, mens du holder huden hydreret.
 • MEDIBAC clearing-MEDIBAC clearing er for dem med uren hud. Gennem brug af Get Dermalogica Medibac clearing produkter, hudens sebum normaliserer, hvilket gør huden friskere, mere mat og frem for alt ren.
 • Clear start-klar start er specielt udviklet til teenagere og teenagere til at forhindre pletter fra formning.
 • Powerbright TRX ®-dette er en hudplejeserie, der hjælper med at reducere pigmentering pletter og forhindrer tegn på for tidlig ældning.
 • Daily Defence-Daily Defence er få Dermalogica solcreme produkter, der beskytter din hud mod skadelige UVA og UVB stråler.
 • Daglig sundhed-disse produkter kan bruges hver dag for at gøre din hud føles så godt som muligt. Produkterne kan bruges af alle hudtyper.

Få Dermalogica produkter er ikke testet på dyr. Ingredienserne i produkterne omfatter heller ikke komponenter, der stammer fra dyr. Dermalogica er imod dyreforsøg, har aldrig og vil aldrig foretage dyreforsøg i produktionen af sine produkter.

Filters
 • Manufacturer
  • Dermalogica
 • Categories
  • Ansigtsvask
  • Ansigtsmaske
  • Ansigt
  • Skrubb & Exfoliering
Produktsammenligning (0)
Dermalogica Skin Smoothing Cream 100ml

Dermalogica Skin Smoothing Cream 100ml

Dermalogica hud udjævning creme er en kraftfuld fugtgivende creme, der giver balance til kombination hud og tør hud. Denne creme fugter din hud i dybden ved at indeholde de kraftfulde ingredienser le..

370,50 DKK 498,75 DKK
Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate 40ml

Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate 40ml

Dermalogica UltraCalming serum koncentrat er midlet til sart hud: en super koncentreret serum, der hjælper med at lindre, genoprette og forsvare sensibiliserede hud. Hjælpe med at opbygge hudens tole..

495 DKK 502,50 DKK
Dermalogica Skin Hydrating Masque 75ml

Dermalogica Skin Hydrating Masque 75ml

Dermalogica hud Hydrating masque er at afhjælpe tør og stresset hud. Brug denne maske efter udrensning huden til at reducere forekomsten af fine linier og rynker. Dermalogica Skin Hydrating masque in..

330 DKK 337,50 DKK
Dermalogica Intensive Eye Repair 15ml

Dermalogica Intensive Eye Repair 15ml

Dermalogica intensiv Eye reparation er en ekstremt rig øjencreme, der er rettet mod tørhed linjer. Denne fugtighedscreme arbejder for at reparere huden, der viser tegn på tidlig aldring og skader på ..

401,25 DKK 408,75 DKK
Dermalogica Total Eye Care SPF15 15ml

Dermalogica Total Eye Care SPF15 15ml

Dermalogica samlede øje pleje SPF15 er en øjencreme, der hjælper til at skjule mørke rande samnt at ændre teturen omkring øjnene for at bidrage til at reducere forekomsten af hævelser og fine linier ..

386,25 DKK 393,75 DKK
Dermalogica Gentle Cream Exfoliant 75ml

Dermalogica Gentle Cream Exfoliant 75ml

Dermalogica blid fløde eksfolierende er en maske, der indeholder alfahydroxisyran mælkesyre. Mælkesyre eksfolierer din hud blidt for at gøre huden utroligt glat og endda. Dette er en maske, der eksfo..

281,25 DKK 348,75 DKK
Dermalogica Barrier Repair 30ml

Dermalogica Barrier Repair 30ml

Dermalogica barriere Repair er en fløjlsagtig fugtighedscreme, der hjælper med at styrke følsom hud med beskadiget barriere. Brug denne unikke vand-fri fugtighedscreme efter toning for at beskytte hu..

363,75 DKK 371,25 DKK
Dermalogica Ultracalming Cleanser 250ml

Dermalogica Ultracalming Cleanser 250ml

Dermalogica UltraCalming Cleanser er en blid udrensning gel/creme til reaktiv hud. Denne pH-balanceret, ikke-skummende sæbe hjælper med at lindre og hård hud rødme og varme forbundet med reaktiv, sen..

273,75 DKK 296,25 DKK
Dermalogica Precleanse 150ml

Dermalogica Precleanse 150ml

Dermalogica precleanse er en dyb udrensning olie, der fjerner urenheder og makeup fra din hud. Opnå en ultra ren og sund hud med denne Double Cleanse regime fra Dermalogica, der starter med Dermalogi..

276,75 DKK 341,25 DKK
Dermalogica Multi-Active Toner 250ml

Dermalogica Multi-Active Toner 250ml

Dermalogica multi aktive toner er en lys toning spray til ansigt, der fugter og opfrisker din hud. Denne toning spray hjælper med at pleje din hud og opfrisker huden. Når du bruger Dermalogica multi ..

273,75 DKK 281,25 DKK
Dermalogica Special Cleansing Gel 250ml

Dermalogica Special Cleansing Gel 250ml

Dermalogica særlige udrensning gel er en sæbe-fri, skummende gel, der renser alle hudåkommmor. Når du er i kontakt med din hud, bliver gelen en forfriskende skum, der forsigtigt fjerner urenheder ude..

239,25 DKK 281,25 DKK
Dermalogica MediBac Overnight Clearing Gel 50ml

Dermalogica MediBac Overnight Clearing Gel 50ml

Dermalogica MediBac Night clearing gel hjælper med at gøre huden klar og ren, samt forhindrer fremtidige udbrud af bumser. Gør huden glattere efter udrensning om aftenen. Salicylsyre frastøder hudcel..

371,25 DKK 378,75 DKK
Dermalogica Ultracalming Cleanser 500ml

Dermalogica Ultracalming Cleanser 500ml

Dermalogica UltraCalming Cleanser er en blid udrensning gel/creme til reaktiv hud. Denne pH-balanceret, ikke-skummende sæbe hjælper med at lindre og hård hud rødme og varme forbundet med reaktiv, sen..

374,25 DKK 435 DKK
Dermalogica Skin Smoothing Cream 177ml

Dermalogica Skin Smoothing Cream 177ml

Dermalogica hud udjævning creme er en kraftfuld fugtgivende creme, der giver balance til kombination hud og tør hud. Denne creme fugter din hud i dybden ved at indeholde de kraftfulde ingredienser le..

633,75 DKK
Dermalogica Essential Cleansing Solution 500ml

Dermalogica Essential Cleansing Solution 500ml

Dermalogica Essential udrensning løsning er en rig og cremet udrensning for tør hud. Dette er en ikke-skummende formel, der blidt løfter væk urenheder fra huden, mens tør hud kan opretholde sine fugt..

351,75 DKK 408,75 DKK