Montblanc

Montblanc er et selskab, der sælger forskellige former for luksusprodukter såsom ure og forskellige Desktop tilbehør. Virksomheden startede med ingeniør August Eberstein, der i 1906 fremstillet og solgt penne til forskellige forhandlere i Berlin og Hamburg. Efter en vis succes, var flere investorer involveret, og i 1907 selskabet SIMPLO fyldstof pen Co Max Koch blev grundlagt som registreret varemærke Montblanc i 1910. Virksomheden var baseret i Hamburg og hovedsageligt lavet kuglepenne. Pennene blev prydet af Montblanc mærke, der ser det samme i dag, en cirkel, der indeholder en sekskant med seks snørebånd, der vil repræsentere Mont Blanc seks dale. I årenes løb har virksomheden vokset og udvidet sin produktion til en række forskellige produkter, herunder parfumer.

I 2001, den første parfume blev lanceret, rettet til mænd, navngivne tilstede værelse. Tilstedeværelse aroma af kanel, æble og ingefær. Det følgende år, en anden version blev lanceret, tilstede værelse cool, og en version rettet mod kvinder, Présence d ' Une femme. Tilstedeværelse kølige dufte af bambus, æble og Geranium, mens Présence d ' Une femme lugter af palisander, mandarin og peberkorn. Montblanc har også udgivet en samling ved navn Legend, hvor de vigtigste parfume legenden fra 2011, der er rettet mod mænd, lugte af lavendel, ananas og æble. Legenden pour femme fra 2012 dufte af Orange Blossom, neroliblomma og Sour-orange.

Filters
  • Manufacturer
    • Montblanc
  • Categories
    • Duft
    • Herre
Produktsammenligning (0)
Montblanc Individuel Pour Homme edt 75ml

Montblanc Individuel Pour Homme edt 75ml

Individuel af Montblanc er en orientalsk Woody duft til mænd. Individuel blev lanceret i 2003. Næsen bag denne duft er Pierre Bourdon. Top noter er rosemary, ananas, koriander, kanel, lavendel, eneb..

273 DKK 483,75 DKK
Montblanc Individuel Pour Homme edt 50ml

Montblanc Individuel Pour Homme edt 50ml

Individuel af Montblanc er en orientalsk Woody duft til mænd. Individuel blev lanceret i 2003. Næsen bag denne duft er Pierre Bourdon. Top noter er rosemary, ananas, koriander, kanel, lavendel, enebær..

222 DKK 371,25 DKK
Montblanc Legend edt 100ml

Montblanc Legend edt 100ml

Brand Mont Blanc præsenterer en ny mænd duft i April 2011. Legenden er dedikeret til inspirerende, dydige og selvbevidst mænd, der er modige, lidenskabelig og autentisk. Deres duft er subtil, men slåe..

345 DKK 513,75 DKK
Montblanc Emblem edt 100ml

Montblanc Emblem edt 100ml

Mont Blanc lancerer sin nye maskulin duft Emblem, sammen med dens ændrede version Emblem intens i foråret 2014. Disse parfumer er annonceret som indbegrebet af den autentiske essensen og elegance af M..

330,75 DKK 513,75 DKK
Montblanc Legend Night edp 50ml
333 DKK 408,75 DKK