Pink Sugar - Aquolina

Aquolina er et mærke, der er skabt af den italienske kosmetikaföretaget Selectiva. Virksomheden blev grundlagt i 2002 og nåede hurtigt frem til succes med det innovative "Gourmand" koncept. Det ønskede at omdanne de mest udsøgte varianter af verden i dufte. I hudpleje branchen, var de primært kendt for deres yoghurt-baserede kollektion.

Den første parfume blev lanceret i 2004, blev opkaldt pink Sugar og duftende af bomuld slik, karamel og vanille. I 2006, blev den mandlige ækvivalent frigivet blå sukker, og også en uni-seks parfume opkaldt Chocolovers. Blå sukker dufte af bomuld slik, lakrids og stjerneanis. Chocolovers lugter af hasselnød, vanilje og appelsin. I 2015, Aquolina lanceret en hel samling ved navn Aquolina Classica, med snesevis af parfumer inspireret af det italienske køkken. For eksempel, Fragolina di Bosco, mango fresco og Pasticcino Alla Rosa Glassata. Fragolino di Bosco lugter af jordbær, mango fresco lugter af mango og Pasticcino alle lyserøde Glassata lugter af Rose og slik. Aquolina har også lanceret to parfumer med parfumeflasker, der ligner fyldt med plastikposer, Luna Park fra 2017 og søde mig fra 2018. Luna Park lugter af hindbær blomstre, skumfiduser og solbær blade. Søde mig lugter af moskus, solbær og hindbær.

Filters
Produktsammenligning (0)
Aquolina Pink Sugar edt 30ml

Aquolina Pink Sugar edt 30ml

Aquolina Pink Sugar eau de toilette 30ml er en duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne søde og forførende duft vil få dig til at føle dig som en ægte prinsesse. Med noter af vanilje, karamel..

136 DKK 152,67 DKK
Aquolina Pink Sugar Hair Perfume 100ml

Aquolina Pink Sugar Hair Perfume 100ml

Aquolina Pink Sugar Hair Perfume 100ml er den ultimative duft til dit hår. Den søde og forførende aroma vil få dig til at føle dig som en ægte prinsesse. Med sin unikke formel, der kombinerer ..

119,33 DKK
Aquolina Pink Sugar Body Mist 236ml

Aquolina Pink Sugar Body Mist 236ml

Aquolina Pink Sugar Body Mist 236ml er en uimodståelig og forførende duft, der vil efterlade dig med en følelse af ren lykke. Denne body mist er fuld af unikke egenskaber, der gør den til en mus..

126 DKK
Aquolina Pink Sugar edt 50ml

Aquolina Pink Sugar edt 50ml

Aquolina Pink Sugar eau de toilette 50ml er en duft, der vil vække dine sanser og efterlade dig med en sød og forførende duft hele dagen. Denne unikke duft kombinerer noter af vanilje, karamel..

159,33 DKK 219,33 DKK
Aquolina Pink Sugar Creamy Sunshine Hair Perfume 100ml

Aquolina Pink Sugar Creamy Sunshine Hair Perfume 100ml

Aquolina Pink Sugar Creamy Sunshine Hair Perfume 100ml er en forfriskende og lækker duft, der vil give dit hår en dejlig duft hele dagen. Denne unikke hårspray er beriget med fugtgivende ingredi..

96 DKK 119,33 DKK
Aquolina Pink Sugar Berry Blast Hair Perfume 100ml

Aquolina Pink Sugar Berry Blast Hair Perfume 100ml

Drømmer du om at have velduftende hår hele dagen? Så er Aquolina Pink Sugar Berry Blast Hair Perfume 100ml det perfekte valg for dig. Denne unikke hårduft giver en frisk og sødlig duft af bær,..

91,33 DKK 119,33 DKK
Aquolina Pink Sugar Red Velvet edt 100ml

Aquolina Pink Sugar Red Velvet edt 100ml

Pink Sugar Red Velvet fra Aquolina er en blomstret og frugtig gourmandduft til kvinder. Duften indeholder blandt andet noter af jordbær, bergamot, appelsinblomst, viol, vanilje og flødeskum. ..

206 DKK
Aquolina Pink Sugar Red Velvet edt 50ml Gift Box

Aquolina Pink Sugar Red Velvet edt 50ml Gift Box

Aquolina Pink Sugar Red Velvet edt 50ml + Red Velvet Lip Gloss 8.5ml ..

171,33 DKK 186 DKK
Aquolina Pink Sugar edt 100ml

Aquolina Pink Sugar edt 100ml

Aquolina Pink Sugar eau de toilette 100ml er en sød og forførende duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne unikke parfume har en blanding af noter fra vanilje, karamel og jordbær, der skabe..

179,33 DKK 300 DKK
Aquolina Pink Sugar Simply Pink edt 50ml

Aquolina Pink Sugar Simply Pink edt 50ml

Er du på udkig efter en duft, der vil tilføje en sød og forfriskende dimension til din daglige rutine? Så er Aquolina Pink Sugar Simply Pink eau de toilette 50ml lige noget for dig! Denne unikke duf..

139,33 DKK
Aquolina Pink Sugar Roll On Perfume 50ml

Aquolina Pink Sugar Roll On Perfume 50ml

Aquolina Pink Sugar Roll On Parfume 50ml er en uimodståelig duft, der vil fortrylle dine sanser. Denne parfume har en sød og frisk aroma, der vil efterlade dig følelsen af ren lykke. Den unikke roll..

346 DKK