Naomi Campbell

Naomi Campbell er en britisk model, der også har arbejdet som sanger, forfatter og skuespiller. Hun blev opdaget som en model, da hun var 15 år gammel og er i dag en af de førende navne i branchen. Hun var blandt andet den første sorte kvinde, der prydede forsiderne af de franske og britiske udgaver af Vogue Magazine, samt det amerikanske magasin Time Magazine, som hædrer fremtrædende og magtfulde profiler i samfundet. I løbet af 1990 århundrede, var hun en del af en gruppe af fotografiske modeller kaldet "Big Six". Modellerne i "Big Six" blev kaldt supermodeller, som er en titel givet til en fotomodel, der har opnået en vis status og succes i branchen.

Ud over sin succes som model, har Campbell også skabt flere populære parfumer. Den parfumeflasker i hovedsamlingen "Naomi Campbell" er, ligesom deres skabere, smalle, sprøde og utrolig smuk. Denne samling omfatter den allerførste parfume, at super-modellen er oprettet i 1999, med samme navn som kollektionen. "Naomi Campbell" lugter af kokos, fersken og Magnolia. En anden parfume fra samme kollektion kaldes "Bohemian Garden" fra 2016. Både parfume navn og duft er sprunget fra tanken om den boheme levevis, fuld af frihed og livsglæde. "boheme haven" lugter af citron, pære og Lily af liljer. Blandt Campbells parfume, kan du finde noget for enhver kvinde, fra den succesrige virksomhed kvinde til den blomstrende Festival besøgende.

Filters
 • Manufacturer
  • Naomi Campbell
 • Categories
  • Duft
  • Herre
  • Dame
  • Deodorant - Mænd
Produktsammenligning (0)
Naomi Campbell Private edt 50ml
284,25 DKK 296,25 DKK
Naomi Campbell edt 50ml

Naomi Campbell edt 50ml

Parfume af Naomi Campbell er værd at betale opmærksomhed til, fordi de er af god kvalitet, moderne og unikke. Det er, hvorfor de er så populær, ikke kun på grund af Naomi, men på grund af dufte alen..

254,25 DKK 296,25 DKK
Naomi Campbell Private edt 100ml

Naomi Campbell Private edt 100ml

En af de mest berømte supermodeller Naomi Campbell introducerer sin nye duft kaldet Private, inspireret af hendes private side: raffineret og feminine, fortryllende og selvsikker. Naomi blev opdaget..

209,25 DKK 411,75 DKK