Acqua di Parma

Acqua di Parma, som længe siden er en stor favorit i parfume verden, begyndte som en lille parfume fabrik i Parma. Den allerførste duft, opkaldt Colonia, blev oprettet i 1916 i Colonia, og blev oprindeligt fremstillet til parfume mændenes lommetørklæder. Det betød, at Colonia blev et symbol på italiensk "chic". Den 1930 og 50 er beskrevet som en "guldalder" for Acqua di Parma Colonia, som nåede stor succes blandt de over klasser. Amerikanske og europæiske berømtheder blev lidenskabeligt forelsket i duften, hvoraf nogle var Cary Grant, Ava Gardner Eva Turner, og senere også mode-ikonet Audrey Hepburn. Fra en lille parfume fabrik, voksede Acqua di Parma til at præsentere flere feminine dufte og en indvendig kollektion med håndklæder, badekåber og håndlavede læder produkter. I årenes løb har Acqua di Parma mistet sin popularitet og måtte kæmpe for at overleve.

I begyndelsen af 1990 århundrede, tre italienere med stor indflydelse besluttet at genoplive den italienske parfume kultur og for at opnå dette begyndte de med Acqua di Parma. Disse tre herrer var Diego della Valle (Tod Spa), Luca Cordero di Montezemolo (Ferrari) og Paolo Borgomanero (La Perla). De relancerede den klassiske duft og startede flere nye projekter i virksomheden. I søgen efter investorer, de tre mænd underskrevet kontrakter med selskabet LVMH, som i år 2003 havde fuldmagt over Acqua di Parma. Hollywood var igen interesseret i den lille, men stolte Acqua di Parma. Mærket er populært end i dag og populær hos mange berømte ansigter som Kevin Costner, Woody Allen og Sharon Stone.

Acqua di Parmas dufte er tidløse klassikere, der symboliserer luksus, elegance og glamour for både mænd og kvinder. Duftstofferne produceres stadig i deres hjemland, Italien, med hovedsæde i Milano. Acqua di Parma fejrede 101 år nu i 2017 og vil fortsætte med at tilbyde os luksuriøse, innovative dufte i lang tid fremover!

Filters
  • Manufacturer
    • Acqua di Parma
  • Categories
    • Herre
    • Duft
Produktsammenligning (0)