Issey Miyake

Issey Miyake er en japansk modedesigner, der er blevet verdensberømt for sine innovative og moderne kreationer. Han første gang uddannet som grafisk designer i Tokyo, men efter at have arbejdet i et par år i New York og Paris, opdagede han sin store passion for tøj og mode. I 1970 grundlagde han modehuset i hans navn, som ville være en af de største. Han er først og fremmest blevet berømt for sit tætte forhold til samtidskunsten. Ved at bruge forskellige tekstil teknikker kombineret med spændende former og mønstre har han skabt et billede af sig selv som kunstnerisk geni. I de seneste år, dog har han taget et skridt tilbage, og nu Dai Fujiwara har den rolle, lederen af modehuset.

Den første parfume blev lanceret i 1992. L'eau D Issey duftende af lotusblomst, Honeydew og Lily af kronbladene. Flasken var i et spændende ChatON design med en mattfärgad hvid krop og skinnende låg i sølvfarvet metal. siden da har Miyake udgivet en halv snes versioner af den oprindelige parfume, med varierende flaske design og dufte. For eksempel, lune D Issey udgivet i 2001, der har samme kegle design, men hvor sølv-farvet låg er blevet erstattet af en klar blå låg, der flyder ind i en Ombre. Parfumen lugter Osmanthus, følsomme og moskus. Miyake har også lanceret en samling ved navn Plisseringer, tack, hvor de vigtigste parfume udgivet i 2012 lugter af ært, pære og pæon, og flaskens design er inspireret af Issey Miyakes mode kreationer.

Filters
 • Manufacturer
  • Issey Miyake
 • Categories
  • Duft
  • Herre
  • Dame
  • Deodorant - Mænd
Produktsammenligning (0)
Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme edt 75ml

Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme edt 75ml

Issey Miyake bruger meget usædvanlige og sjældne materialer for at skabe parfumer, der fremkalder følelsen af tidløs frihed og sindsro. L'Eau d'Issey Pour Homme blev oprettet som en universel Eau de..

316,08 DKK 450 DKK
Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme edt 200ml

Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme edt 200ml

Issey Miyake bruger meget usædvanlige og sjældne materialer for at skabe parfumer, der fremkalder følelsen af tidløs frihed og sindsro. L'Eau d'Issey Pour Homme blev oprettet som en universel Eau ..

446,15 DKK 741,60 DKK
Issey Miyake L'Eau D'Issey edt 25ml

Issey Miyake L'Eau D'Issey edt 25ml

Issey Miyaké tænkt på at skabe en parfume, der var "klar i foråret vand", kombinere spray af et vandfald, duften af blomster og duften af foråret skov. L'Eau d'Issey opnåede en enorm popularitet, is..

231,95 DKK 327,60 DKK
Issey Miyake Pleats Please edp 50ml
476,75 DKK 560,88 DKK