Alyssa Ashley

The Fragrance House Alyssa Ashley blev grundlagt som et resultat af årtiet "den swingende tressere" (60 århundrede). Årtiet er blevet kendt for sin turbulens med fænomener som månresor, menneskerettigheds bevægelser, bandet The Beatles og stilen "Flower Power". Navnet er inspireret af grundlæggeren yngste datter, der blev opkaldt Alyssa, men blev kaldt Ashley som øgenavnet af hendes far. Den første og mest berømte duft, der blev omdøbt til moskus grundlaget for, hvad der ville udvikle sig til en kendt verdensomspændende og vellykket Dofthus.

Parfumen moskus blev lanceret i 1969. Parfumen er uni-sex, noget, der er iøjnefaldende progressive at have været lanceret så tidligt. De ønskede at fange Zeitgeist, der handlede om frihed og kærlighed. Moskus dufte af moskus, Tonka Bean og iris. I de seneste år er nye versioner blevet lanceret, herunder moskus ekstreme for kvinder fra 2009 og moskus for mænd fra 2001. Moskus ekstrem for kvinder dufte moskus, kryddernellike og rav, mens moskus for mænd lugter af jasmin, moskus og violet. I 2015, udgav virksomheden to parfumer i kollektionen kaldet "hip-hop" og var inspireret af musikstil af samme navn. De parfumer blev kaldt b-boy og B-Girl, rettet til mænd og kvinder hhv. B-boy lugter af kanel, vanille og rav, mens b-Girl lugter af Orange Blossom, Neroli og mandarin.

Filters
 • Manufacturer
  • Alyssa Ashley
 • Categories
  • Duft
  • Herre
  • Dame
  • Unisex
Produktsammenligning (0)
Alyssa Ashley Musk edt 100ml

Alyssa Ashley Musk edt 100ml

Ultimo i 1960 ' erne ændre vinde blæse over hele verden, som unge stigning mod alle de tidligere generationer regler. Musik ændringer, ændring af vaner, mode ændringer. Den unge generation, startend..

224,25 DKK 408,75 DKK
Alyssa Ashley Vanilla edt 100ml

Alyssa Ashley Vanilla edt 100ml

: Vanilla har været en uhyre populær ingrediens i parfumer i lang tid nu. Vanilla er normalt bruges som top noter i parfumer, det er denne klassiske vanille duft vi alle kender og forbinder med sød..

186,75 DKK 216,75 DKK