Coty

Coty Incorporated er et internationalt skønheds mærke. Mærket blev grundlagt i 1904 af François Coty. François Coty var ved selskabets adfærd en erfaren perfumer og forretningsmand. Selskabet i øjeblikket producerer og sælger parfumer, kosmetik, hudplejeprodukter og hårplejeprodukter. Coty er i dag blevet berømt primært for at have været involveret i at skabe signaturdofter for flere berømtheder. Herunder de verdenskendte kunstnere Beyoncé og Jennifer Lopez. Cotys dufte er enkle, elegante og meget let at sidde fast for.

Den første parfume blev allerede lanceret, da virksomheden blev grundlagt i 1904, og blev opkaldt La Rose Jacqueminot. Parfumen er meget enkel og lugter kun af Rose. Allerede i 1925 den parfume blev lanceret, der ville blive en slags underskrift for Coty, da det blev populært. Parfumen blev kaldt amaint og lugter af aldehyd, Yiang-Yiang og rose. I de seneste år har flere opdaterede versioner er blevet lanceret, herunder Amaint Eternelle fra 1987 og Amaint carese d ' Orchidee fra 2006. amaint Eternelle lugter kun af blomster og amaint kærtegn d ' Orchidee lugter af orkidé, vanille og rose. Alle de førnævnte parfumer er rettet mod kvinder, men Coty har også lanceret en række parfumer rettet mod mænd. Blandt andre Aspen for mænd fra 1989 med duften af grønne blade, balsam fir (og cedertræ, samt den opdaterede version Aspen opdagelse fra 2001 med duften af citrus, lavendel og moskus.

Filters
Produktsammenligning (0)
Coty Exclamation edc 50ml

Coty Exclamation edc 50ml

Coty Exclamation eau de cologne 50ml er en fortryllende duft, der vil tage dine sanser med på en rejse. Denne eksklusive parfume er fyldt med unikke egenskaber, der vil efterlade dig forfris..

99,33 DKK
Coty Chanson d'Eau edt 200ml

Coty Chanson d'Eau edt 200ml

Med Coty Chanson d'Eau eau de toilette 200ml kan du opleve en forfriskende og energisk duft, der vil efterlade dig med en følelse af renhed og velvære. Denne unikke duft kombinerer noter af friske c..

99,33 DKK
Coty L'Aimant pdt 50ml

Coty L'Aimant pdt 50ml

Coty L'Aimant pdt 50ml er en unik duft, der vil fortrylle dine sanser og efterlade dig med en følelse af elegance og raffinement. Denne parfume har en blød og blomstrende a..

126 DKK
Coty L'aimant edt 30ml

Coty L'aimant edt 30ml

Coty L'aimant eau de toilette 30ml er en duft, der vil tage dine sanser med storm. Denne forførende parfume har en blød og feminin duft, der vil efterlade et varigt indtryk. Med sin unikke blanding ..

119,33 DKK
Coty L'Aimant pdt 15ml

Coty L'Aimant pdt 15ml

Coty L'Aimant pdt 15ml er en uimodståelig duft, der vil få dig til at føle dig som den smukkeste version af dig selv. Denne parfume er en tidløs klassiker, der har været el..

86 DKK