Coty

Coty Incorporated er et internationalt skønheds mærke. Mærket blev grundlagt i 1904 af François Coty. François Coty var ved selskabets adfærd en erfaren perfumer og forretningsmand. Selskabet i øjeblikket producerer og sælger parfumer, kosmetik, hudplejeprodukter og hårplejeprodukter. Coty er i dag blevet berømt primært for at have været involveret i at skabe signaturdofter for flere berømtheder. Herunder de verdenskendte kunstnere Beyoncé og Jennifer Lopez. Cotys dufte er enkle, elegante og meget let at sidde fast for.

Den første parfume blev allerede lanceret, da virksomheden blev grundlagt i 1904, og blev opkaldt La Rose Jacqueminot. Parfumen er meget enkel og lugter kun af Rose. Allerede i 1925 den parfume blev lanceret, der ville blive en slags underskrift for Coty, da det blev populært. Parfumen blev kaldt amaint og lugter af aldehyd, Yiang-Yiang og rose. I de seneste år har flere opdaterede versioner er blevet lanceret, herunder Amaint Eternelle fra 1987 og Amaint carese d ' Orchidee fra 2006. amaint Eternelle lugter kun af blomster og amaint kærtegn d ' Orchidee lugter af orkidé, vanille og rose. Alle de førnævnte parfumer er rettet mod kvinder, men Coty har også lanceret en række parfumer rettet mod mænd. Blandt andre Aspen for mænd fra 1989 med duften af grønne blade, balsam fir (og cedertræ, samt den opdaterede version Aspen opdagelse fra 2001 med duften af citrus, lavendel og moskus.

Filters
  • Manufacturer
    • Coty
  • Categories
    • Duft
    • Dame
    • Herre
Produktsammenligning (0)
Coty Exclamation edc 50ml

Coty Exclamation edc 50ml

Ex'cla-ma'tion af Coty er et blomstermotiv duft til kvinder. Ex'cla-ma'tion blev lanceret i 1988. Næsen bag denne duft er Sophia Grojsman. Top noter er abrikos, grønne noter, fersken og bergamot; Mi..

70,63 DKK 107,28 DKK
Coty Musk edc 44ml
64,15 DKK 71,28 DKK
Coty Chanson d'Eau edt 200ml
90,07 DKK 100,08 DKK