David Beckham

David Beckham har spillet fodbold i 20 år og var oprindeligt kendt primært i sport, men har siden opnået en berømmelse i overensstemmelse med, for eksempel, Zlatan. Dette skyldtes i høj grad, at ægteskabet af Victoria Beckham, der i løbet af 90 århundrede blev verdensberømt gennem pop-gruppen krydderier pigerne. Parret giftede sig i 1999 og har i dag formået at opbygge en slags imperium, hvor blandt andet Victoria Beckhams tøjmærke, de parfumer lanceret under firmaet Beckham og en række andre produkter såsom sko og tilbehør er inkluderet.

Den første parfume, at parret blev lanceret under firmaet Beckham, instinkt for mænd, blev udgivet i 2005. De har siden udgivet en række parfumer, målrettet både mænd og kvinder. Instinct dufte af Vetiver, kalk og mandarin. To parfume samlinger, som indeholder parfumer rettet mod både mænd og kvinder er intimt og underskrift. Inden for indsamlingen tæt, både de vigtigste parfumer er sunde, dejlige og forførende, mens intimt for kvinder lugter mere blomstrende af Lily og rose og intimt for mænd lugte jordnær af rav og muskatnød. I underskrift indsamling, både hoved parfume er forfriskende, og energisk, men hvad der adskiller de er underskrift for kvinder er lidt sødere duft af orkidé og anis og underskrift for mænds fantastiske blanding mellem salt og sødt med saltvand, vandmelon og mandarin.

Filters
  • Manufacturer
    • David Beckham
  • Categories
    • Duft
    • Herre
Produktsammenligning (0)
David Beckham Signature for Him edt 75ml

David Beckham Signature for Him edt 75ml

For at forbedre deres linje af parfume Victoria og David Beckham præsenteret en anden to parfumer i samarbejde med Coty og disse vil være tilgængelige fra September 2008.Underskrift for ham er en fris..

125,25 DKK 345 DKK
David Beckham Homme edt 75ml

David Beckham Homme edt 75ml

David Beckham i samarbejde med Coty præsenterer en ny duft, der blev oprettet med formålet at afsløre essensen i karismatiske mand med stil, fodboldstjerne, trendsætter, mand og far. '' Jeg ønskede at..

135,75 DKK 315 DKK
David Beckham Instinct Homme edt 50ml

David Beckham Instinct Homme edt 50ml

Instinkt af David & Victoria Beckham er en aromatisk Fougere duft til mænd. Instinct blev lanceret i 2005. Instinkt var lavet af Beatrice Piquet og Alain Astori. Duften byder på patchouli, mandarin or..

86,25 DKK 221,25 DKK
David Beckham Essence edt 50ml

David Beckham Essence edt 50ml

David Beckham The Essence David Beckhams nye duft er annonceret som multi-facetteret parfume, der lægger vægt på en forbløffende menneskets sjæl. Duften er præsenteret i 2012, og det kommer på markede..

102,75 DKK 262,50 DKK