Exuviance

Exuviance er et mærke med avancerede, videnskabeligt beviste og mildt eksfolierende hudplejeprodukter. Det blev grundlagt af de professorer, der har det første patent på brugen af ​​alfa-hydroxysyreteknologi (AHA) i hudpleje. Det unikke ved Exuviance er, at produkterne indeholder en stor mængde af virksomhedens egne innovationer af AHA, PHA, NeoGlucosamin og Aminofil i kombination med andre velafprøvede ingredienser.

Lær mere om Exuviance

Exuviance-produkter er altid formuleret med en pH-værdi, der giver optimal effektivitet og sikkerhed. De indeholder ofte vitaminer, antioxidanter og solcremer, der beskytter huden mod skadelige miljøfaktorer, frie radikaler og for tidlig aldring. I produkterne finder vi ofte syrer, der på den ene eller anden måde forbedrer huden, og du kan læse mere om disse syrer nedenfor. Takket være Exuviance kan alle, selv dem med følsomme hudtyper, der oplever kløe, svie eller brændende, nu bruge syrer uden frygt for irritation eller ubehag.

Oplysninger til nye brugere

Da mange af produkterne fra Exuviance eksfolierer huden ved hjælp af syrer, kan du i første omgang opleve, at huden flager, som efter en mild solbrun farve. Dette er helt normalt. Det opstår normalt i løbet af de første to uger og varer i omkring to uger. Bliver huden for irriteret af dette, bør du i første omgang bruge produkterne lidt sjældnere, f.eks. hver anden dag i stedet for hver dag. Brug derefter produkterne som normalt i henhold til instruktionerne, når huden har vænnet sig til dem.

Hvad er AHA (Alpha Hydroxy Acid)?

Alfa-hydroxysyre (AHA) er en såkaldt "frugtsyre", hvilket betyder, at den er udvundet af stoffer, der findes i frugt og grønt. Der findes flere forskellige AHA-syrer, herunder glykolsyre, mandelsyre og citronsyre. Glykolsyre er den mest almindelige AHA-syre og denne ingrediens er fremragende til at aktivere cellefornyelsen, eksfoliere huden og modvirke ældningstegn. Produkter med glykolsyre er særligt velegnede til personer med kombineret hud med tendens til acne, og til personer med ældningstegn og pigmentering. Produkter med mandelsyre anbefales normalt til de personer med fedtet og akneudsat hud, da denne syre er fedtopløselig. Solskadet og forældet hud kan i stedet især have gavn af produkter med citronsyre. Denne syre har en særlig kraftig antioxidantvirkning.

Fælles for alle AHA-syrer er, at de alle stimulerer cellefornyelsen, virker eksfolierende, modvirker pigmentering, fremmer kollagenproduktionen og minimerer uønsket hudstruktur (rynker, bumser, akne). Resultatet af AHA-syrer skal være en glattere og glattere hud med en vidunderlig glød.

Hvad er PHA (Polyhydroxysyre)?

Polyhydroxysyrerne (PHA) er tæt beslægtede med alfa-hydroxysyrerne (AHA), men deres molekyler er større og har flere hydroxygrupper. Fordi de er større, trænger de langsommere ind i huden og er mindre irriterende, hvilket er perfekt til dem med følsom hud. PHA-syrerne binder og tilfører masser af fugt til huden (mere end AHA-syrerne) takket være de mange hydroxylgrupper, grundlaget for sund hud. De styrker hudbarrieren, så huden bliver mindre følsom over for irritation og miljøpåvirkning. Derudover besidder de antioxidantegenskaber, der kan hjælpe med at forhindre celleskader. Selvom PHA-syrerne kan ses som en videreudvikling, forekommer fx gluconolacton faktisk naturligt i kroppen.

Ligesom alfa-hydroxysyrer fremmer de også hudfornyelse (omsætning og eksfoliering af celler), hvilket resulterer i en mærkbart glattere hud og en klarere, glattere hudtone. Eksempler på PHA'er er gluconolacton og maltobionsyre. Disse syrer hæmmer naturligt forekommende enzymer, der nedbryder kollagen og elastin, og hjælper med at bevare hudens struktur. I sidste ende giver PHA-syrerne dig en fyldigere og fastere hud med et ungdommeligt udseende og færre synlige linjer og rynker.

Hvad er Bionic PHA?

Bionic PHA har de samme gode egenskaber som AHA og PHA. Det, der kendetegner Bionic PHA, er, at denne syre har endnu stærkere fugtgivende, styrkende og beskyttende egenskaber. Produkter med Bionic PHA er velegnede til alle hudtyper, men anbefales især til personer med følsom hud.

Hvad er BHA (salicylsyre)?

BHA omtales almindeligvis som og er bedre kendt som salicylsyre. Dette er en eksfolierende syre, der er fedtopløselig, samtidig med at den har en vis anti-inflammatorisk effekt. Det betyder, at produkter med salicylsyre fungerer godt for folk med fedtet og akneudsat hud. Disse produkter anbefales oftest som et kompliment til anden hudpleje, da salicylsyre hverken binder fugt eller plejer huden og dermed kan være meget udtørrende og trættende.

Hvad er hyaluronsyre?

I modsætning til hvad navnet antyder, er hyaluronsyre ikke en syre. Faktisk er det en naturlig ingrediens i dermis (mellemlag af huden), og mangel på hyaluronsyre kan forårsage hud man bliver slap. Dette sker naturligt med alderen, og hudpleje med hyaluronsyre kan faktisk ikke trænge ind i hudens mellemlag for at modvirke dette. Dog kan hudpleje med hyaluronsyre fugte den øverste del af huden og stadig give en værdsat effekt af forbedret hudstruktur.

Filters
Produktsammenligning (0)
Exuviance Vespera Bionic Serum 30ml

Exuviance Vespera Bionic Serum 30ml

Denne antioxidant og anti-Age serum giver reelle resultater. Brugere oplevede en 212% forbedring af hudens klarhed efter kun 6 uger af denne intensive behandling. Blødgør linjer og rynker på aldren..

404,25 DKK 516,75 DKK
Exuviance Total Correct Eye 15ml

Exuviance Total Correct Eye 15ml

Exuviance Total Correct Eye er en øjencreme som er suverent bedre end alle andre produkter. Man får et klarere og mere ungdommelig øjenområde med denne alsidige formel, der er klinisk dokumenteret og ..

404,25 DKK 516,75 DKK
Exuviance Clarifying Facial Cleanser 212ml

Exuviance Clarifying Facial Cleanser 212ml

Sådan virker Clarifying Facial Cleanser Hvis du har fedtet eller akne-udsat hud, kan du drage fordel af alle fordelene ved Clarifying Facial Cleanser fra Exuviance. Den renser dybt og har også anti..

224,25 DKK 261,75 DKK
Exuviance Purifying Cleansing Gel 212ml

Exuviance Purifying Cleansing Gel 212ml

Exuviance Purifying Cleansing Gel 212ml Purifying Cleansing Gel er en anti-aging-rens, der indeholder både AHA- og PHA-syrer, der skånsomt eksfolierer din hud og fjerner døde hudceller og forbedrer..

261,75 DKK
Exuviance Gentle Cleansing Creme 212ml

Exuviance Gentle Cleansing Creme 212ml

Exuviance Gentle Cleansing Creme 212 ml Leder du efter en mild rensecreme med anti-aging funktion, vil du med garanti blive tilfreds med Gentle Cleansing Creme fra Exuviance. Den renser dit ansigt ..

246,75 DKK 261,75 DKK
Exuviance Total Correct Hydrate 50ml

Exuviance Total Correct Hydrate 50ml

Denne luksuriøse creme er rettet mod alle synlige tegn på aldring-dårlig tekstur, alder pletter, tab af fasthed og rynker-og fylder optimale væskeniveauer og giver en dejlig følelse. På hudens overfla..

426,75 DKK 516,75 DKK
Exuviance Hydrating Eye Complex 15g

Exuviance Hydrating Eye Complex 15g

Exuviance Hydrating Eye Complex 15g Hydrating Eye Complex er en beroligende øjencreme, der har en intenst fugtgivende effekt, samtidig med at den hjælper med at modvirke rynker og fine linjer omkri..

269,25 DKK 344,25 DKK
Exuviance Essential Daily Defense Creme SPF20 50g

Exuviance Essential Daily Defense Creme SPF20 50g

Exuviance Essential Daily Defence Creme SPF 20 50 g Denne dagcreme med anti-aging effekt forbedrer strukturen af ​​din hud, lysner hudtonen og reducerer rynker og fine linjer. Den indeholder en sær..

269,25 DKK 344,25 DKK
Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 20 50ml

Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 20 50ml

Exuviance Multi-Protective Day Cream SPF 20 50ml Multi-Protective Day Creme SPF 20 er en dagcreme med anti-aging effekt, der reducerer rynker og fine linjer, fugter huden og forbedrer dens struktur..

299,25 DKK 344,25 DKK
Exuviance Total Correct Serum 30ml

Exuviance Total Correct Serum 30ml

Total Correct Serum indeholder et tredobbelt virkende anti-aging kompleks, der indeholder Aminofil ®. Neoglykosamin og c-vitamin. Disse stærke ingredienser bekæmpe tegn på aldring såsom mørke pletter ..

441,75 DKK 591,75 DKK
Exuviance Moisture Balance Toner 200ml

Exuviance Moisture Balance Toner 200ml

Exuviance Moisture Balance Toner 200ml Moisture Balance Toner fra Exuviance er en vidunderlig forfriskende og beroligende tone, der gør huden klarere og mere fugtet. Den indeholder både AHA-syrer o..

239,25 DKK 261,75 DKK
Exuviance Achieve Triple Microdermabrasion Face Polish

Exuviance Achieve Triple Microdermabrasion Face Polish

Sådan virker Achieve Triple Microdermabrasion Face Polish Triple Microdermabrasion Face Polish er et af Exuviances seneste anti-aging gennembrud. Denne ansigtslak giver tredobbelt eksfoliering genn..

411,75 DKK 449,25 DKK
Exuviance Soothing Recovery Serum 30ml

Exuviance Soothing Recovery Serum 30ml

Denne mælkeagtige serum bruger en beroligende kombination af aktiv videnskab og gennemprøvede planter, der tager fat på de fire grundlæggende årsager til rødme. Serummet giver ro til sart hud. P..

396,75 DKK 516,75 DKK
Exuviance Total Correct Wash 125ml

Exuviance Total Correct Wash 125ml

Giv din hudpleje rutine en flyvende start med denne cremede og skummende rengøringscreme, som indeholder en blanding af polyhydroxysyrer, bl.a. den patenterede maltobioniske syre. Virker blidt eksfoli..

276,75 DKK 299,25 DKK
Exuviance Skin Caring Foundation 30ml

Exuviance Skin Caring Foundation 30ml

  Let til medium dækkende foundation Unik kombination af hudpleje og makeup Indeholder gluconolacton og antioxidanter Reducerer alderstegn Fugter og beskytter huden mod skader Vel..

269,25 DKK 299,25 DKK
Exuviance Clarifying Solution 100ml

Exuviance Clarifying Solution 100ml

Sådan fungerer Clarifying Solution Exuviance Clarifying Solution er en toner til at bruge efter rensning af din hud, til at eksfoliere og fjerne overskydende fedt. Dette produkt er en kraftfuld AHA..

224,25 DKK 261,75 DKK
Exuviance Clarifying Spot Gel 15g

Exuviance Clarifying Spot Gel 15g

Sådan virker Exuviance Clarifying Spot Gel Exuviance Clarifying Spot Gel (tidligere kendt som Exuviance Blemish Treatment Gel) er et fantastisk produkt til fedtet/akneudsat hud. Produktet er en mål..

216,75 DKK
Exuviance OptiLight Daily Prep

Exuviance OptiLight Daily Prep

: Exuviance OptiLight Daily prep er det perfekte produkt til at forberede din hud til brug for de andre Exuviance OptiLight Proukterna. Exuviance OptiLight Daily prep er specielt udviklet til fo..

254,25 DKK 261,75 DKK
Exuviance OptiLight Dark Spot Minimizer SPF35 40g

Exuviance OptiLight Dark Spot Minimizer SPF35 40g

: Exuviance OptiLight all-over Dark spot minimering SPF 25 er en omfattamde, all-over ansigtsbehandling, der er formuleret til synligt reducere mørke pletter og modvirke fremkomsten af nye mørke pl..

404,25 DKK 434,25 DKK
Exuviance Optilight Brightening Serum 30ml

Exuviance Optilight Brightening Serum 30ml

Hjælper med at udglatte og minimere hyperpigmenterede områder og pigmentpletter. Giver en lysere, mere ungdommelig og mere strålende hud. Påvirker flere forskellige processer, der styrer pigmenteringe..

471,75 DKK 516,75 DKK
Exuviance Vitamin C Serum Capsules

Exuviance Vitamin C Serum Capsules

Sådan virker AF Vitamin C20-serumkapsler Effektive engangskapsler med et højt indhold af C-vitamin, der genopretter hudens elasticitet og giver udstråling. Fordele ved AF Vitamin C20 serumkapsle..

486,75 DKK 516,75 DKK
Exuviance Brightening Bionic Eye Creme Plus 15g

Exuviance Brightening Bionic Eye Creme Plus 15g

Sådan virker Brightening Bionic Eye Creme Plus Øjencremen Brightening Bionic Eye Cream Plus virker effektivt på mørke rande, poser, fine linjer og rynker omkring øjnene. Exuviance Brightening Bioni..

321,75 DKK 411,75 DKK
Exuviance Pedi-Peel Dry Skin Repair 100g

Exuviance Pedi-Peel Dry Skin Repair 100g

Exuviance Exuviance hæl & albue tør hud reparation er en meget effektiv creme specielt udviklet til tør, krakket og hård hud, især fødder. Med regelmæssig brug, bliver huden blødere, glattere og g..

261,75 DKK 269,25 DKK
Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50

Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50

Sådan virker Sheer Daily Protector SPF 50 En letfarvet hudcreme, der fugter og beskytter huden. Cremen er mineralbaseret med UVA/UVB beskyttelse. Med denne creme kan du beskytte dig selv med SPF50 ..

321,75 DKK 344,25 DKK
Exuviance Empower Radiance Serum 30ml

Exuviance Empower Radiance Serum 30ml

Sådan virker Radiance Serum Dette antialdringsserum giver nyt liv og glød til mat og stresset hud. Forbedrer tegn på aldring, tab af fasthed, rynker, synlige porer og ujævn hudtone.   Fo..

404,25 DKK 516,75 DKK
Exuviance SuperCharge AOX Serum 30ml

Exuviance SuperCharge AOX Serum 30ml

Exuviance SuperCharge AOX Serum er en koncentreret vitaminbombe, spækket med antioxidanter, der styrker og beskytter huden. Serummet virker fugtgivende, modvirker ældningstegn og beskytter huden mo..

449,25 DKK 471,75 DKK
Exuviance Retinol Serum

Exuviance Retinol Serum

Exuviance Retinol Serum Et kraftfuldt serum, der hjælper huden med at restituere ved at stimulere cellefornyelsen. Produktet er bedst egnet til moden hud, da retinol hjælper med at fjerne ældningst..

411,75 DKK 591,75 DKK
Exuviance Retinol Eye Cream 15ml

Exuviance Retinol Eye Cream 15ml

Exuviance Retinol øjencreme 15ml En super let øjencreme med retinol, der efterlader huden blød og fugtet af den følsomme hud omkring øjnene, samtidig med at den har en oplysende effekt. Kombination..

434,25 DKK 516,75 DKK
Exuviance Glycolic Polish 75g

Exuviance Glycolic Polish 75g

Exuviance Glycolic Polish 75g En eksfolierende creme, der kombinerer kemisk og mekanisk eksfoliering for effektivt at fjerne døde hudceller og give huden en ny glød. Mikrokrystallerne giver huden e..

374,25 DKK 471,75 DKK
Exuviance Believe Age Reverse Day Repair SPF30 50g

Exuviance Believe Age Reverse Day Repair SPF30 50g

Sådan virker Age Reverse Day Repair SPF 30 En opstrammende ansigtscreme med retinol, der visuelt forfiner hudstrukturen og hjælper med at skabe en glattere, lysere og mere ungdommelig hud. UV-filte..

366,75 DKK
Exuviance Empower SkinRise Morning Glow 36 pads

Exuviance Empower SkinRise Morning Glow 36 pads

Sådan virker SkinRise Morning Glow Gentle Exfoliator Pads 36 puder, der er designet til at give glans og glød!   Fordele ved SkinRise Morning Glow Gentle Exfoliator Pads Giv nyt liv t..

321,75 DKK 336,75 DKK
Exuviance Empower Super Retinol Concentrate 30ml

Exuviance Empower Super Retinol Concentrate 30ml

Sådan virker Super Retinol Concentrate Retinols dokumenterede egenskaber er med til at give et fastere resultat og samtidig mindske irriteret hud. Produktet fokuserer på hudens naturlige kollagen, ..

411,75 DKK 516,75 DKK
Exuviance Believe Age Reverse Eye Contour 15g

Exuviance Believe Age Reverse Eye Contour 15g

Sådan virker Age Reverse Eye Contour En testet anti-aging øjencreme, der har vist sig at give resultater på kun 4 uger! Formlen med koffein og optiske diffusere lysner straks huden under øjnene. Mu..

396,75 DKK
Exuviance Empower AntiRedness Calming Serum 29g

Exuviance Empower AntiRedness Calming Serum 29g

Sådan virker AntiRedness Calming Serum Ansigtsserum, der reducerer pletter og fokuserer på følsom hud med rødme.   Fordele ved AntiRedness Calming Serum Denne let kølende formel har f..

441,75 DKK 516,75 DKK
Exuviance Believe Age Reverse Hydrafirm 50g

Exuviance Believe Age Reverse Hydrafirm 50g

Sådan virker Age Reverse Hydrafirm Giver din hud den fugt, den har brug for! Denne luksuriøse og intenst fugtgivende creme, der indeholder hyaluronsyre, er specielt formuleret til at give en mærkba..

411,75 DKK
Exuviance Relax Gentle Cream Cleanser 212ml

Exuviance Relax Gentle Cream Cleanser 212ml

Exuviance Relax Gentle Cream Cleanser er en sæbefri ansigtsrens, der effektivt fjerner snavs, overfladeolie og makeup samtidig med, at den har en blødgørende og fugtgivende effekt. Indeholder PHA-syre..

224,25 DKK 261,75 DKK
Exuviance Empower CitraFirm Face Oil 27ml

Exuviance Empower CitraFirm Face Oil 27ml

Sådan virker CitraFirm Face Oil En ansigtsolie med fokus på hudens naturlige kollagen. Indeholder vitaminerne F, A, C og E, der beskytter huden mod miljøbelastning. De botaniske olier inklusive hyb..

419,25 DKK 524,25 DKK
Exuviance Believe Age Reverse Bioactiv Wash 125ml

Exuviance Believe Age Reverse Bioactiv Wash 125ml

Sådan virker Age Reverse BioActiv Wash Foaming PHA Facial Cleanser En skummende og skånsom eksfolierende ansigtsvask rig på planter og polyhydroxysyrer til aldrende hud. Fjerner makeup, renser og e..

291,75 DKK
Exuviance Relax HydraSoothe Refresh Toner 200ml

Exuviance Relax HydraSoothe Refresh Toner 200ml

Exuviance Relax HydraSoothe Refresh Toner er en mild toner tilpasset tør og følsom hud. Denne ikke-alkoholiske tone fugter og får huden til at føles mere levende og sundere. Indeholder PHA-syre som..

224,25 DKK 261,75 DKK
Exuviance Shine DePuffing Eye Serum 6ml

Exuviance Shine DePuffing Eye Serum 6ml

Sådan virker DePuffing Eye Serum Et opløftende og udglattende øjenserum, der forbedrer cirkulationen og reducerer hævelser. Giver et udhvilet og yngre udseende. Fordele ved DePuffing Eye Serum ..

374,25 DKK 471,75 DKK
Exuviance Skin Caring BB Fluid SPF 50, 50ml

Exuviance Skin Caring BB Fluid SPF 50, 50ml

Sådan virker Skin Caring BB Fluid SPF 50 Solbeskyttelsesfaktor med SPF 50, der udjævner hudtonen. Fordele ved Skin Caring BB Fluid SPF 50 En let og fugtgivende solbeskyttelsesfaktor med en un..

284,25 DKK 344,25 DKK
Exuviance Believe Age Reverse Total Correct & Sculpt Serum 30ml

Exuviance Believe Age Reverse Total Correct & Sculpt Serum 30ml

Sådan virker Age Reverse Total Correct & Sculpt Serum Et alt-i-én anti-aging ansigtsserum med C-vitamin til at modvirke 10 synlige ældningstegn. Denne multi-tasking serum reducerer synligt fine..

441,75 DKK
Exuviance Embrace Deep Clean AHA Cleanser 212ml

Exuviance Embrace Deep Clean AHA Cleanser 212ml

Sådan virker Exuviance Embrace Deep Clean AHA Cleanser Exuviance Embrace Deep Clean AHA Cleanser er en dybderensende sæbefri ansigtsrens med glykolsyre, der effektivt fjerner snavs og makeup. Deep ..

224,25 DKK 261,75 DKK
Exuviance Rise Anti-Pollution Renewal Mask 50g

Exuviance Rise Anti-Pollution Renewal Mask 50g

Sådan fungerer Anti-Pollution Renewal Mask En detox-maske med en gelformel, der hjælper med at reducere de synlige effekter af daglig eksponering for miljøet. Fugter dybt natten over og genopretter..

359,25 DKK 449,25 DKK
Exuviance Focus Daily Corrector SPF 35

Exuviance Focus Daily Corrector SPF 35

Sådan fungerer Daily Corrector Sunscreen Broad Spectrum SPF 35 Solbeskyttelsesfaktor med SPF 35 til ansigtet, som hjælper med at reducere forekomsten af ​​misfarvninger. Eksfolierer, udjævner huden..

344,25 DKK 434,25 DKK
Exuviance Rise Detox Mud Mask 100ml

Exuviance Rise Detox Mud Mask 100ml

Sådan virker Detox Mud Mask En afgiftende lermaske, der absorberer overskydende olie og hjælper med at fjerne urenheder og toksiner fra fedtet eller uren hud. Reducerer synlige porer og giver en ty..

321,75 DKK 374,25 DKK
Exuviance Achieve Lift Volumizing Concentrate 50g

Exuviance Achieve Lift Volumizing Concentrate 50g

Sådan virker Lift Volumizing Concentrate En anti-aging og volumengivende fugtighedscreme til linjer og latterrynker. Fordele ved Lift Volumizing Concentrate Giv din hud volumen og fugt med Li..

486,75 DKK 637,50 DKK
Exuviance Retexturing Treatment 177ml

Exuviance Retexturing Treatment 177ml

Exuviance Retexturing Treatment 177ml En bodylotion med AHA, PHA, Vitamin E og sheasmør, der tilsammen eksfolierer, blødgør og fugter kroppen på en effektiv måde. Perfekt creme til at forhindre ind..

269,25 DKK
Exuviance Pore Clarifying Cleanser 212ml

Exuviance Pore Clarifying Cleanser 212ml

Sådan virker Pore Clarifying Cleanser Sæbefri og dybderensende ansigtsvask til fedtet, akneudsat og problematisk hud. Den skummende formel opløser forurenende stoffer som makeup, snavs og overskyde..

261,75 DKK
Exuviance Mattifying Fluid 30g

Exuviance Mattifying Fluid 30g

Mattifying Fluid (tidligere kaldet Matte Perfection) er en let, oliefri gel, der kontrollerer skinnende og fedtet hud. Gelen indeholder mandelsyre og gluconolacton som er med til at minimere porer, ab..

276,75 DKK 351,75 DKK
Exuviance Focus Daily Oil Control Primer & Finish 30g

Exuviance Focus Daily Oil Control Primer & Finish 30g

Sådan fungerer Daily Oil Control Primer & Finish Denne lette oliefri gel er formuleret til at absorbere overskydende olie og giver et mat look. Indeholder mandelsyre, en AHA, der findes naturli..

299,25 DKK 344,25 DKK
Exuviance Body Tone Firming Concentrate 147ml

Exuviance Body Tone Firming Concentrate 147ml

Sådan virker Exuviance Body Tone Firming Concentrate Gendan din huds fasthed, tone og få flere konturer ved hjælp af Exuviance Body Tone Firming Concentrate. Dette produkt indeholder en unik kombin..

404,25 DKK 411,75 DKK
Exuviance Embrace HydraPrep pH Balance Toner 200ml

Exuviance Embrace HydraPrep pH Balance Toner 200ml

Exuviance Embrace HydraPrep pH Balance Toner er en hudbalancerende toner, formuleret til at fugte og genoprette hudens naturlige pH-balance. Ingredienser som kamille og agurk virker kølende og berolig..

224,25 DKK 261,75 DKK
Exuviance Achieve Daily Resurfacing Peel 36 pads

Exuviance Achieve Daily Resurfacing Peel 36 pads

Sådan fungerer Daily Resurfacing Peel Daglig ansigtspeeling indeholdende 36 pads. Eksfolierer og udjævner pigmentering for en klarere hudtone.   Fordele ved Daily Resurfacing Peel ..

449,25 DKK 561,75 DKK
Exuviance Rise Illuminating Oxygen Facial 97ml

Exuviance Rise Illuminating Oxygen Facial 97ml

Sådan fungerer Illuminating Oxygen Facial En unik ansigtsmaske, der er energigivende og iltgivende. Hjælper med at afgifte og revitalisere huden, giver en frisk hud med en udstråling, der ser yngre..

389,25 DKK 449,25 DKK
Exuviance Shine All-Out Revitalizing Eye Mask

Exuviance Shine All-Out Revitalizing Eye Mask

Sådan virker Shine All-Out Revitalizing Eye Mask Exuviance Shine All-Out Revitalizing Eye Mask er en beroligende øjenmaske, der intenst fugter og behandler følsom hud omkring øjnene. Opstrammer hud..

374,25 DKK
Exuviance Rise Daily Firming Mask 50ml

Exuviance Rise Daily Firming Mask 50ml

Sådan virker den daglige opstrammende maske En daglig leave-on ansigtsmaske til alle hudtyper, der forynger, udglatter og opstrammer huden. Eksfolierer let for at lysne ujævn hudtone og reducerer f..

359,25 DKK 449,25 DKK
Exuviance Relax AGE Less Everyday 50ml

Exuviance Relax AGE Less Everyday 50ml

Exuviance Relax AGE Less Everyday er en ansigtscreme specielt tilpasset følsom og tør hud med ældningstegn. Formlen understøtter hudens naturlige kollagen, forbedrer hudens struktur og virker opstr..

299,25 DKK 359,25 DKK
Exuviance Believe Age Reverse Toning Neck Cream 125g

Exuviance Believe Age Reverse Toning Neck Cream 125g

Sådan virker Believe Age Reverse Toning Neck Cream Exuviance Believe Age Reverse Toning Neck Cream er en kraftfuld opstrammende og eksfolierende anti-aging nakkecreme, der genopretter en glat, tone..

471,75 DKK 599,25 DKK
Exuviance Embrace Glycolic Expert Moisturizer 50ml

Exuviance Embrace Glycolic Expert Moisturizer 50ml

Sådan virker Exuviance Embrace Glycolic Expert Moisturizer Exuviance Embrace Glycolic Expert Moisturizer er en let fugtgivende ansigtscreme, indeholdende 10% glykolsyre, som modvirker ældet hud. Gl..

299,25 DKK 359,25 DKK