Autumn SALE! Save %% on everthing

Exuviance

Exuviance er et mærke af avancerede, videnskabeligt bevist, mildt eksfolierende hudplejeprodukter fra neostrata. Det blev grundlagt af professorer, der holder det første patent på Glykolsyrans brug i hudpleje. Hvad er unikt for Exuviance er, at produkterne indeholder en stor mængde polyhydroxisyror, en videre udvikling af Alfahydroxisyrorna, der er mildere og egnet til alle hudtyper, selv følsom hud, uden irriterende eller mindre effektiv.

Læs mere om Exuviance

Produkterne fra Exuviance indeholder enten glykolsyre eller Pha (Gluconolactone og Laktobionsyra), og de er altid formuleret med en pH-værdi, der giver optimal effektivitet og sikkerhed. De indeholder ofte vitaminer, antioxidanter og solcreme, der beskytter huden mod skadelige miljøfaktorer, frie radikaler og for tidlig aldring. Takket være Exuviance kan nu alle, selv dem med følsomme hud typer, der oplever kløe, svie eller brændende, bruge aha syrer uden frygt for irritation eller ubehag.

Oplysninger til nye brugere

Fordi mange af de produkter fra Exuviance eksfoliere huden ved hjælp af syrer, kan du i første omgang opleve huden skaller, som efter en mild Tan. Det er helt normalt. Det sker normalt i løbet af de første to uger og varer omkring to uger. Hvis din hud bliver for irriteret af dette, bør du i første omgang bruge produkterne lidt mindre ofte, f. eks. Hver anden dag i stedet for hver dag. Brug derefter produkterne som sædvanligt efter anvisningerne, når huden har vænnet sig til dem.

Hvad er Pha (Polyhydroxisyror)?

Polyhydroxisyrorna (Pha) er nært beslægtet med Alfahydroxisyrorna (aha), men dens molekyler er større og har flere hydroxylgrupper. Fordi de er større, de trænger ind i huden langsommere og er mindre irriterende, som er perfekt til dem med sart hud. Den Pha syrer binde og tilføje masser af fugt til huden (mere end aha syrer) takket være de mange hydroxylgrupper, grundlaget for sund hud. De styrker hudens barriere, så huden bliver mindre følsom over for irritation og miljøpåvirkning. Desuden, de har antioxidant egenskaber, der kan hjælpe med at forhindre celleskader. Selv om Pha syrer kan ses som en yderligere udvikling, gluconolactone, for eksempel, faktisk forekommer naturligt i kroppen.

Ligesom Alfahydroxisyrorna, de også fremme hudens fornyelse (metabolisme og eksfoliering af celler), hvilket resulterer i mærkbart glattere hud og en klarere, mere jævn hudfarve. Eksempler på Pha er er Gluconolactone og Maltobionsyra. Disse syrer hæmmer naturligt forekommende enzymer, der nedbryder kollagen og elastin, samt bidrage til at bevare hudens struktur. I sidste ende, de Pha syrer giver dig en fyldigere og fastere hud med et ungdommeligt udseende og færre synlige linier og rynker.

Filters
 • Manufacturer
  • Exuviance
 • Categories
  • Skrubb & Exfoliering
  • Ansigtscreme
  • Dagcreme
  • Foundation
  • Natcreme
  • Serum
  • Ansiktsvatten
  • Solcreme
  • Ansigt
  • Ansigtsvask
  • Hals
  • Ansigtsmaske
  • Retinol
  • Bodylotion
  • Hyaluronsyre
  • Fugtighedscreme
  • Øjenserum
  • Øjne
  • Makeup
  • Øjencreme
  • Pigmentpletter
  • Acne
  • Rodnad och Rosacea
Produktsammenligning (0)
Exuviance Evening Restorative Complex 50ml

Exuviance Evening Restorative Complex 50ml

Evening Restorative Complex er en potent kompleks af anti-aging ingredienser og gavnlige planter. Denne kraftfulde formel vil tage sig af lysbeskadiget og aldrende hud, mens du sover. Denne terapeutis..

244,30 DKK 330,48 DKK
Exuviance Vespera Bionic Serum

Exuviance Vespera Bionic Serum

: Denne antioxidant og anti-Age serum giver reelle resultater. Brugere oplevede en 212% forbedring af hudens klarhed efter kun 6 uger af denne intensive behandling. Blødgør linjer og rynker på a..

343,89 DKK 496,08 DKK
Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 35

Exuviance Sheer Refining Fluid SPF 35

: Exuviance Sheer raffinering Fluid SPF 35 fugter fedtet hud og samtidig reducere områder af pigmentering pletter samt fine linjer af rynker. Denne letvægts fuktgivance dag creme er klinisk bevist ..

244,30 DKK 330,48 DKK
Exuviance Soothing Toning Lotion 200ml

Exuviance Soothing Toning Lotion 200ml

: Beroligende toning lotion er en alkohol-fri toner, der er formuleret til at genskabe hudens naturlige pH balance og øge hudens klarhed. Denne blide toner indeholder en botanisk blanding af rosmar..

187,29 DKK 215,28 DKK
Exuviance Age Reverse Day Repair SPF30 50ml

Exuviance Age Reverse Day Repair SPF30 50ml

Exuviance Age Reverse Day Repair SPF 30 er en effektiv creme som hjælper til med at modvirke de mange aldertegn i huden, om dagen. Den unikke alsidige formel i Day Repair indeholder alt, hvad der er b..

368,95 DKK 496,08 DKK
Exuviance Clarifying Facial Cleanser 212ml

Exuviance Clarifying Facial Cleanser 212ml

Denne sæbe er dybderensende for acne tilbøjelig og problematisk hud. Med sine antibakterielle egenskaber hjælper denne skummende formel til at fremme en ren, klar og problemfri teint. Det er specielt ..

218,61 DKK 251,28 DKK
Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 20 50ml

Exuviance Multi-Protective Day Creme SPF 20 50ml

: Bemærk! Denne creme har for nylig ændret SPF fra 15 til 20 og har også fået en tykkere tekstur. Multi-Protective Day creme indeholder en unik blanding af 4% polyhydroxidsyror (Pha), vitaminer,..

256,20 DKK 330,48 DKK
Exuviance Ultra Restorative Creme 50g

Exuviance Ultra Restorative Creme 50g

: Ultra genopbyggende creme er en Antiaging nat creme. Det er specielt formuleret til at forny, fugte og genoprette rynket og ødelagt hud. Ved hjælp af denne creme kan du re-erfaring forynget hud. ..

312,57 DKK 409,68 DKK
Exuviance Purifying Cleansing Gel 212ml

Exuviance Purifying Cleansing Gel 212ml

: Rensende udrensning gel er en Antiaging facial sæbe med Alpha og polyhydroxidsyror, der er formuleret til at lindre og forbedre hudens tekstur. Denne sæbe-fri, skummende renere forsigtigt skyl..

203,58 DKK 251,28 DKK
Exuviance Gentle Cleansing Creme 212ml

Exuviance Gentle Cleansing Creme 212ml

: Skånsom udrensning creme er en blid anti-agingprodukt, der renser og renser de dele af huden, der kræver særlig opmærksomhed. Denne blide udrensning fjerner makeup, olier fra hudoverfladen og ure..

206,09 DKK 251,28 DKK
Exuviance Hydrating Eye Complex 15g

Exuviance Hydrating Eye Complex 15g

Exuviance Hydrating Eye Complex er en intenst fugtgivende og beroligende creme designet til at bekæmpe tegn på ældning omkring det sarte øjenområde. Denne ultra-light væsentlige kompleks er specielt f..

268,73 DKK 330,48 DKK
Exuviance Age Reverse Eye Contour 15ml

Exuviance Age Reverse Eye Contour 15ml

Exuviance Age Reverse Eye Contour er en øjencreme som er suverent bedre end alle andre produkter. Man får et klarere og mere ungdommelig øjenområde med denne alsidige formel, der er klinisk dokumenter..

341,39 DKK 496,08 DKK
Exuviance Age Reverse Night Lift 50ml

Exuviance Age Reverse Night Lift 50ml

Intensiverer hudens naturlige reparationscyklus, som foregår om natten, ved hjælp af denne unikke og alsidige formel med ingredienser, som forbygger aldring. Hjælper til med at opbygge ny collagen, fo..

375,21 DKK 496,08 DKK
Exuviance Age Reverse HydraFirm

Exuviance Age Reverse HydraFirm

: Denne luksuriøse creme er rettet mod alle synlige tegn på aldring-dårlig tekstur, alder pletter, tab af fasthed og rynker-og fylder optimale væskeniveauer og giver en dejlig følelse. På hudens ov..

350,16 DKK 496,08 DKK
Exuviance Essential Daily Defense Creme SPF20 50g

Exuviance Essential Daily Defense Creme SPF20 50g

Essential Daily Defense Cream SPF 20 er en anti-aging dag creme med glykolsyre og gluconolactone. Denne creme giver en lysere hud tone, forbedrer hudens struktur og reducerer fine linjer og rynker. De..

266,22 DKK 330,48 DKK
Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish

Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish

: Triple microdermabrasion ansigt polsk er en af Exuviance seneste anti-Age gennembrud. Denne ansiktspolish giver tredobbelt eksfoliering gennem fysisk microdermabrasion, kemiske exfoiering og enzy..

350,16 DKK 395,28 DKK
Exuviance Moisture Balance Toner 200ml

Exuviance Moisture Balance Toner 200ml

: Exuviance Moisture balance toner toner din hud med en beroligende blanding af planter og en eksklusiv antiagingformula, der forbedrer hudens klarhed og blidt øger fukttillförseln til huden uden a..

184,79 DKK 251,28 DKK
Exuviance Collagen Triple Boost Serum

Exuviance Collagen Triple Boost Serum

Exuviance Collagen Triple Boost Serum giver en mere løftet udseende og forbedret kontur. Denne serum er formuleret til at øge kollagen niveauer og genoprette ungdommelige volumen til hud, der har mist..

350,16 DKK 496,08 DKK
Exuviance Super Retinol Concentrate

Exuviance Super Retinol Concentrate

: Denne unikke genombrottsantiaging formel går ud over at reducere rynker, specielt skabt til at trodse tyngdekraften for en overlegen synligt opløftende og opstrammende resultater. 1% indkap..

375,21 DKK 496,08 DKK
Exuviance DePuffing Eye Serum

Exuviance DePuffing Eye Serum

: Exuviance oppustning Eye serum er det bedste produkt for hævede øjne og virker for alle hudtyper. Dette produkt er en kraftfuld blanding af peptider, koffein og botaniske elementer, der er per..

278,75 DKK 452,88 DKK
Exuviance Rejuvenating Treatment Masque 74ml

Exuviance Rejuvenating Treatment Masque 74ml

: Foryngende behandling masque indeholder alpha og polyhydroxidsyror og giver Antiagingfördelar. Denne maske reducerer fine linier og rynker og fylder huden gennem en kraftig peeling. Genoplive ..

237,41 DKK 258,48 DKK
Exuviance Purifying Clay Masque 50ml

Exuviance Purifying Clay Masque 50ml

: Rensende ler masque er en afkøling kaolin maske, der renser og detoxifies fedtet og acnebenägen hud. Masken udvinder olie og urenheder fra huden og forædler porerne. Forkæl dig selv, rense og ..

183,54 DKK 258,48 DKK
Exuviance AntiRedness Calming Serum

Exuviance AntiRedness Calming Serum

: Denne mælkeagtige serum bruger en beroligende kombination af aktiv videnskab og gennemprøvede planter, der tager fat på de fire grundlæggende årsager til rødme. Serummet giver ro til sart hud. ..

266,22 DKK 496,08 DKK
Exuviance Skin Caring Foundation 30ml

Exuviance Skin Caring Foundation 30ml

: Dette produkt er blevet afbrudt i form af SPF 15. I fremtiden vil den kun være tilgængelig med SPF 20. Nogle farver, der var tilgængelige i SPF 15 er udløbet, mens nogle er tilbage i SPF 20. M..

218,61 DKK 287,28 DKK
Exuviance Age Reverse Bio Active Wash 125ml

Exuviance Age Reverse Bio Active Wash 125ml

?Giv din hudpleje rutine en flyvende start med denne cremede og skummende rengøringscreme, som indeholder en blanding af polyhydroxysyrer, bl.a. den patenterede maltobioniske syre. Virker blidt eksfol..

274,99 DKK 287,28 DKK
Exuviance Age Reverse Total Correct + Sculpt Serum 30ml

Exuviance Age Reverse Total Correct + Sculpt Serum 30ml

: Exuviance Age reverse total correct + Sculpt serum indeholder et tredobbelt virkende anti-aging kompleks, der indeholder Aminofil ®. Neoglykosamin og c-vitamin. Disse stærke ingredienser bekæmpe ..

381,48 DKK 568,08 DKK
Exuviance SkinRise Bionic Tonic

Exuviance SkinRise Bionic Tonic

: Det er perfekt til at starte dagen med Exuviance SkinRise Bionic tonic, der opfrisker huden ved fugtgivende, stramning, udglatning og rense huden. Fremstil en strålende teint med bedre klarh..

287,52 DKK 330,48 DKK
Exuviance Night Renewal Hydra Gel 50g

Exuviance Night Renewal Hydra Gel 50g

: Exuviance Night Renewal HydraGel reparationer og fugter fedtet hud natten. Formlen er en silkeagtig gel, der indeholder aha syre mandel syre (4%) og Pha syre gluconolactone (4%). Produktet er kli..

274,99 DKK 359,28 DKK
Exuviance Blemish Treatment Gel

Exuviance Blemish Treatment Gel

: Exuviance plet behandling gel er et fantastisk produkt til fedtet/acne-tilbøjelig hud. Produktet er en målrettet hudpleje behandling, der arbejder for at forebygge og korrigere pletter og urenhed..

162,24 DKK
Exuviance Clarifying Solution 100ml

Exuviance Clarifying Solution 100ml

Exuviance Clarifying Solution er en toner til brug efter rengøring din hud til at exfoliere og fjerne overskydende fedt. Dette produkt er en kraftfuld AHA sæbe, der er ideel til at kontrollere hude..

206,09 DKK 251,28 DKK
Exuviance Matte Perfection 30g

Exuviance Matte Perfection 30g

: 77% af produktets brugere har rapporteret om en nedsat fedtethed og glans af huden efter kun 4 ugers Exuviance mat perfektion. Dette er en Antiaging primer og porminskare med mandel syre og gluco..

143,45 DKK 337,68 DKK
Exuviance Age Reverse Toning Neck Cream 75g

Exuviance Age Reverse Toning Neck Cream 75g

: Toning hals creme er eksklusivt til den sarte hals og bryst område. Det er en opstrammende halskräm, der indeholder Pro-peptider og neoglukosaminer, der gør huden stærkere, glattere og mere smidi..

258,70 DKK 416,88 DKK
Exuviance Bionic Oxygen Facial 97ml

Exuviance Bionic Oxygen Facial 97ml

: En revitaliserende ansigtsmaske for både hjemme-og klinik brug. Med Pha og en blanding af oxygen bærende ingredienser får huden ny energi og glans. Formuleret til at passe alle hudtyper, men gør isæ..

375,21 DKK 431,28 DKK
Exuviance OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer SPF35 40g

Exuviance OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer SPF35 40g

: Exuviance OptiLight all-over Dark spot minimering SPF 25 er en omfattamde, all-over ansigtsbehandling, der er formuleret til synligt reducere mørke pletter og modvirke fremkomsten af nye mørke pl..

259,96 DKK 416,88 DKK
Exuviance Brightening Bionic Eye Creme Plus 15g

Exuviance Brightening Bionic Eye Creme Plus 15g

Exuviance Brightening Bionic Eye Cream Plus er en avanceret øjencreme der giver dig lysere, mere ungdommelige øjne. Denne kraftfulde, men blide formulering styrker den skrøbelige øjenområdet for at re..

286,89 DKK 395,28 DKK
Exuviance OptiLight Daily Prep

Exuviance OptiLight Daily Prep

: Exuviance OptiLight Daily prep er det perfekte produkt til at forberede din hud til brug for de andre Exuviance OptiLight Proukterna. Exuviance OptiLight Daily prep er specielt udviklet til fo..

181,03 DKK 251,28 DKK
Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50

Exuviance Sheer Daily Protector SPF 50

: Størrelse 50 ml/1,7 fl oz Ingredienser Aktiva: Titanium Dioxide 7.0% (nano), Zinc Oxide 6.0% (nano). Inaktiva: Aqua (Water), Dimethicone, Isododecane, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated..

262,46 DKK 301,68 DKK
Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repair 100g

Exuviance Heel & Elbow Dry Skin Repair 100g

: Exuviance Exuviance hæl & albue tør hud reparation er en meget effektiv creme specielt udviklet til tør, krakket og hård hud, især fødder. Med regelmæssig brug, bliver huden blødere, glattere..

224,88 DKK 258,48 DKK
Exuviance Detox Mud Treatment 100ml
244,30 DKK 359,28 DKK
Exuviance Line Smooth Antioxidant (Perfect 10) Serum

Exuviance Line Smooth Antioxidant (Perfect 10) Serum

: Exuviance Line Smooth antioxidant Perfect 10 serum er et super-ladet serum, der indeholder seks kraftfulde anti-aging ingredienser. Disse anti-aging ingredienser bekæmpe tegn på aldring samt..

272,48 DKK 388,08 DKK
Exuviance Body Tone Firming Concentrate 147ml

Exuviance Body Tone Firming Concentrate 147ml

: Gendan din huds fasthed, tone og få flere konturer med hjælp fra Exuviance Body tone opstrammende koncentrat. Dette produkt indeholder en unik kombination af anti-aging ingredienser specielt udvi..

310,07 DKK 395,28 DKK