Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Pigmentpletter

Pigmentpletter eller hyperpigmentering er mørke pletter, der kan dannes på huden. Hyperpigmentering er ufarlig og er en almindelig hudlidelse, uanset hudtype. Pigmentpletter kan skyldes overeksponering for solen, hormonforandringer eller hudirritationer og kan få huden til at se ujævn ud. Her har vi samlet produkter, der både modvirker og behandler pigmentpletter!

Læs mere om hyperpigmentering

Hvad forårsager pigmentpletter?

Pigmentpletter eller pigmentforandringer opstår når de pigmentdannende cellerne (melanocytter) som er placeret mellem overhuden (dermis) og læderhuden (subcutis), begynder at producere for meget pigment. Dette kan bl.a. ske i følgende situationer:
  • Når huden gennem årene har været udsat for mere sol end den kan tåle, reagerer den for at beskytte sig ved at danne yderligere pigment. (leverpletter).
  • Hormonpåvirkning i forbindelse med graviditet eller brugen af p-piller kan få huden til at reagerer kraftigere end normalt på solpåvirkning, og derved øges dannelsen af pigment (melasma). Melasma viser sig som store plamager, oftest beliggende i ansigtet.
  • Irritation i huden efter betændelse, f.eks. efter acne, kan give pigmentdannelse og derved opstår mørke pletter.
  • Når en rød, irriteret hud udsættes for sollys, øges pigmentdannelsen mere end normalt, hvilket kan resultere i dannelsen af pigmentforandringer.

Hvilke pigmentpletter kan fjernes?

Pigment beliggende i overhuden er lettest at fjerne, hvorimod pigment beliggende i læderhuden er svært at fjerne. Leverpletter er normalt beliggende i overhuden, og pigment, som er forårsaget af hormonpåvirkning og irritation (melasma og post-inflammatorisk hyperpigmentering), er oftest beliggende i både overhuden og læderhuden.

Hvordan fjernes pigmentpletter?

Det vigtigste er at undgå sol fordi solen kan stimulere dannelse af nyt pigment. Hvis man er i solen skal man derfor flere gange dagligt anvende en høj solfaktor (helst 50+). Dernæst kan dannelse af nyt pigment reduceres ved at anvende en blegecreme som dæmper produktionen af nyt pigment i huden.

Hvordan anvendes blegecreme?

Cremen skal smøres i tyndt lag på de brune områder en til to gange dagligt, hvis huden kan klare det. Hvis huden bliver irriteret og rød eller kløende, skal huden hvile i 2 - 4 dage, og herefter i en periode smøres med større intervaller. Hvis huden reagerer med rødme og irritation, er der risiko for at der kan opstå mørkfarvning i huden pga. irritationen. Derfor er det vigtigt at undgå dette. Husk kun at bruge et meget tyndt lag, og kun på selve de brune pletter. Cremen må ikke komme ind i øjne eller på slimhinder i øvrigt. Der må ikke påføres anden creme ovenpå blegecremen om aftenen. Om dagen skal der påføres solcreme tidligst 10 minutter efter at blegecremen er påført.

Forventet resultat efter behandling med blegecreme

Behandlingseffekten er god, når pigmentpletterne er beliggende i overhuden. Der kan oftest ses et begyndende resultat efter et par uger - måneder. Hvis pigmentet ligger dybere, kræver det behandling over længere tid, og er ikke altid effektiv. Den vigtigste faktor i behandlingen af pigmentpletter er den enkeltes egen indsats ved konstant at anvende solfaktor 50+ flere gange dagligt samt at undgå sol i et par år.

Filters
Sammenlign produkt (0)
Dermaceutic Yellow Cream

Dermaceutic Yellow Cream

Dermaceutic Yellow Cream er en blegecreme der er velegnet til alle hudtyper. Yellow Cream behandler alle typer af hyperpigmentering (alderspletter, melasma / chloasma, leverpletter, post-inflammatoris..

332,67 DKK 432,67 DKK
NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser

NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser

NeoStrata Enlighten Ultra Brightening Cleanser er en cremet, skummende rens, der fjerner olie og make-up og gør huden sund og frisk. Med sine aktive ingredienser og unikke formel gør dette produkt hud..

199,33 DKK 259,33 DKK
Dermaceutic Light Ceutic

Dermaceutic Light Ceutic

Natcreme for uregelmæssig eller trist hud - Forhindrer forekomsten af ??pigmentpletter Glykolsyreer en mild eksfolierende agent, der udjævner teint og hjælper andre stoffer at trænge dyb..

339,33 DKK 350 DKK
Cosmetic Skin Solutions Supreme Phyto+ Gel 30ml

Cosmetic Skin Solutions Supreme Phyto+ Gel 30ml

Denne botaniske baseret blegning formel er en avanceret blegning gel til behandling af pigmentpletter ved selv ud hudfarve, reducere brune pletter, alder pletter og reducere misfarvning af huden. Dett..

363,33 DKK 430 DKK
Obagi Professional-C Serum 20%

Obagi Professional-C Serum 20%

Obagi Professional-C Serum 20% er en fantastisk serum, der giver din hud en sund og strålende glød. Denne serum indeholder en høj koncentration af C-vitamin, som beskytter mod frie radikal..

639,33 DKK 890 DKK
Obagi C Fx System C-Clarifying Serum

Obagi C Fx System C-Clarifying Serum

Det første og eneste serum med arbutin + c-vitamin (L-ascorbinsyre). Serummet penetrerer de Övetsta dermale lag for at reducere melanocytternes aktivitet for at fremme en mere jævn hudfarve og samtidi..

666 DKK 859,33 DKK
Obagi Exfoderm

Obagi Exfoderm

: Obagi nu-Derm Exfoderm er formuleret med 3% phytatsyre syre og eksfolierer døde overfladiske hudceller, udjævner ru hud og hjælper penetration af andre behandlende ing..

566 DKK 640 DKK
Cosmetic Skin Solutions Supreme Phyto + Crystal 30ml

Cosmetic Skin Solutions Supreme Phyto + Crystal 30ml

Cosmetic Skin Solutions Supreme Phyto + Crystal 30ml er en af de mest innovative og effektive kosmetiske produkter på markedet i dag. Denne fantastiske serum er fyldt med naturlige ingredienser, der..

290,67 DKK 430 DKK
SkinCeuticals Phloretin CF 30ml

SkinCeuticals Phloretin CF 30ml

Skønhed kommer indefra, men en sund og strålende hud kan hjælpe med at fremhæve din naturlige skønhed. SkinCeuticals Phloretin CF 30ml er en kraftfuld antioxidant serum, der hjælper med at beskytte ..

1.212,67 DKK 1.426 DKK
Filorga Pigment Perfect Dark Spot Corrector Serum 30ml

Filorga Pigment Perfect Dark Spot Corrector Serum 30ml

Virker på eksisterende mørke pletter og forhindrer fremkomsten af nye patches til en glat, smuk og forbedret hudfarve. Korrektion af mørke pletter: Humleekstrakter regulere melanin syntese at sy..

552,67 DKK
Jan Marini Luminate Face Lotion 30ml

Jan Marini Luminate Face Lotion 30ml

Luminate Face Lotion er en kraftfuld ansigtscreme, der reducerer forekomsten af ​​fine linjer og rynker og lysner hyperpigmentering. En let lotion, der bidrager til en klarere glød og en forbedret hud..

550 DKK 752,67 DKK
SkinCeuticals Phloretin CF Gel 30ml

SkinCeuticals Phloretin CF Gel 30ml

SkinCeuticals Phloretin CF Gel er en C-vitamin gel, der er optimal at bruge som dagcreme for at beskytte huden mod daglige påvirkninger fra omgivelserne. Gelen reducerer forekomsten af ​​misf..

1.003,33 DKK 1.219,33 DKK
Nimue Day Fader 50ml

Nimue Day Fader 50ml

Day Fader er en anti-inflammatorisk dagcreme med en let tekstur, der er specielt formuleret til at reducere hyperpigmentering og fremme en jævn hudtone. Indeholder en kraftfuld kombination af ingredie..

522 DKK 633,33 DKK
Jan Marini Luminate Face Mask 28g

Jan Marini Luminate Face Mask 28g

Jan Marini Luminate Face Mask er en eksfolierende maske, der forfiner hudens struktur, lysner, reducerer pigmentering og har en strålende effekt. En kraftfuld og effektiv maske, der giver resultater e..

599,33 DKK 679,33 DKK
SkinCeuticals Discoloration Defense serum 30ml

SkinCeuticals Discoloration Defense serum 30ml

Skønhed kommer indefra, men en jævn og fejlfri hud kan give dig den ekstra selvtillid, du har brug for. SkinCeuticals Discoloration Defense serum 30ml er det ultimative produkt til at tackle ujævn p..

729,33 DKK 819,33 DKK
Nimue Night Fader 50ml

Nimue Night Fader 50ml

Nimue Night Fader er en effektiv anti-inflammatorisk natcreme med en let tekstur designet til at reducere hyperpigmentering i huden. Indeholder en unik kombination af ingredienser, der gi..

546 DKK 633,33 DKK
Perfect Image Lactic 50% Gel Peel

Perfect Image Lactic 50% Gel Peel

: Professionelt formuleret kemiske peelinger til at jævn ud hudfarve og effektivt lysere pigmentpletter ved at hæmme det enzym, der er ansvarli..

330 DKK
Exuviance OptiLight Daily Prep

Exuviance OptiLight Daily Prep

: Exuviance OptiLight Daily prep er det perfekte produkt til at forberede din hud til brug for de andre Exuviance OptiLight Proukterna. Exuviance ..

266 DKK
Exuviance OptiLight Dark Spot Minimizer SPF35 40g

Exuviance OptiLight Dark Spot Minimizer SPF35 40g

: Exuviance OptiLight all-over Dark spot minimering SPF 25 er en omfattamde, all-over ansigtsbehandling, der er formuleret til synligt reducere mørke pletter og modvirke fre..

366 DKK 399,33 DKK
NeoStrata Enlighten Illuminating Serum

NeoStrata Enlighten Illuminating Serum

NeoStrata oplyse lysende serum er ren nemlig ujævn hud klang og mørk pletter. Produktet virker ved at bryde op ansiktspigmentering og hjælper med at forhindre yderligere misfarvning. ..

303,33 DKK 506 DKK
Exuviance Optilight Brightening Serum 30ml

Exuviance Optilight Brightening Serum 30ml

Hjælper med at udglatte og minimere hyperpigmenterede områder og pigmentpletter. Giver en lysere, mere ungdommelig og mere strålende hud. Påvirker flere forskellige processer, der styrer pigmenteringe..

399,33 DKK 466 DKK
NeoStrata Enlighten Pigment Controller

NeoStrata Enlighten Pigment Controller

NeoStrata oplyse pigment controller er det tredje trin i den nye hudplejeserie neostrata oplyse. NeoStrata oplyse pigment controller er et aktuelt blegning produkt, de..

263,33 DKK 466 DKK
NeoStrata Enlighten Skin Brightener SPF 35

NeoStrata Enlighten Skin Brightener SPF 35

NeoStrata oplyse hud lysere SPF 25 er en af NeoStratas nyeste hud lysere Dagkrämer. Den indeholder patenteret NeoGlucosamine ® til forsigtigt at eksfoliere huden og fremme celle regenerering at bryde ..

296,67 DKK 399,33 DKK
Exuviance Retinol Serum

Exuviance Retinol Serum

Exuviance Retinol Serum Et kraftfuldt serum, der hjælper huden med at restituere ved at stimulere cellefornyelsen. Produktet er bedst egnet til moden..

499,33 DKK 532,67 DKK
Perfect Image Hydro-Glo Peel Pads 40% (Level 2)

Perfect Image Hydro-Glo Peel Pads 40% (Level 2)

: En professionel kemisk peeling, der er let at bruge, pakket som 30 PCs peeling Pads dyppet i peelinglösningen. Specielt designet til synligt lysere hudens naturlige udseende, be..

263,33 DKK 330 DKK
Cosmetic Skin Solutions Supreme Phyto+ Gel 60ml

Cosmetic Skin Solutions Supreme Phyto+ Gel 60ml

: Denne botaniske baseret blegning formel er en avanceret blegning gel til behandling af pigmentpletter ved selv ud hudfarve, reducere brune pletter, alder pletter og reducere misfarvning af huden...

532,67 DKK 663,33 DKK
NeoStrata Enlighten Dark Spot Corrector

NeoStrata Enlighten Dark Spot Corrector

NeoStrata Enlighten Dark Spot Corrector (tidligere Neostrata Enlighten Pigment Lightening Gel) er en stærk lysnende gel, der reducerer mængden af ​​pigment og retter sig mod misfarvninger, mørke plett..

236,67 DKK 266 DKK
Obagi Clear FX

Obagi Clear FX

Solskader og hyperpigmentering aldre hud. Obagi nu-Derm Clear fx slører mørke pletter og skabe en mere jævn hudfarve. Dette hydroquinon-fri hud lettelse creme hjælper med at minimere hyperpigmentering..

599,33 DKK 686 DKK
Perfect Image Hydro-Glo Peel Pads 10%

Perfect Image Hydro-Glo Peel Pads 10%

: En professionel kemisk peeling, der er let at bruge, pakket som 30 PCs peeling Pads dyppet i peelinglösningen. Specielt designet til synligt lysere hudens naturlige udseende, be..

263,33 DKK
Perfect Image Lactic 30% Gel Peel

Perfect Image Lactic 30% Gel Peel

: Professionelt formuleret kemiske peelinger til at jævn ud hudfarve og effektivt lysere pigmentpletter ved at hæmme det enzym, der er ansvarlig for produktion af overskyden..

263,33 DKK
Eneomey Stim Renew 8

Eneomey Stim Renew 8

Eneomey STIM renew 8 er en cremet fugtgivende formulering, der anvendes til at stabilisere melanocytterne i uregelmæssigt pigmenteret hud, forfine hudens tekstur og for terapeutisk hud lettelse proced..

459,33 DKK
Medik8 White Balance Original Serum 2x10ml

Medik8 White Balance Original Serum 2x10ml

: 7 i 1 formel mod uønsket pigmentering Medik8 White Balance Original Serum er den nyeste formel fra Medik8′s's langsigtede anti-pigmenteringsforskning. Medik8′s's forskning har omfattet en genn..

346 DKK 463,33 DKK
Perfect Image Hydro-Glo Skin Brightening Cleanser

Perfect Image Hydro-Glo Skin Brightening Cleanser

Med Perfect Image Hydro-Glo Skin Brightening Cleanser får du en rensecreme, der giver din hud en strålende glød. Den unikke formel kombinerer hyaluronsyre og AHA-syrer for at fjerne døde hud..

263,33 DKK

NeoStrata Brightening Cream SPF15

NeoStrata Brightening Cream SPF15 er en hydroquinon-fri creme og er designet til at lysne, forynge og glatte misfarvet hud samtidig give bredspektret UVA / UVB solbeskyttelse. NeoStrata Brightening..

232,67 DKK
SkinCeuticals Brightening UV Defense SPF 30 High Protection

SkinCeuticals Brightening UV Defense SPF 30 High Protection

Få en strålende og ensartet hudtone med SkinCeuticals Brightening UV Defense SPF 30 High Protection. Denne solcreme beskytter ikke kun mod solens skadelige stråler, men hjælper også med at reducere ..

452,67 DKK
Medik8 White Balance Overnight Repair Cream 50ml

Medik8 White Balance Overnight Repair Cream 50ml

Medik8 White Balance Overnight Repair Cream 50ml er en luksuriøs og effektiv natcreme, der arbejder hårdt for at give dig en jævn og strålende hudtone. Denne unikke formel indeholder en blanding af ..

346 DKK 392,67 DKK
SkinCeuticals Advanced Pigment Corrector 30ml

SkinCeuticals Advanced Pigment Corrector 30ml

SkinCeuticals Advanced Pigment Corrector 30ml er den ultimative løsning til at bekæmpe pigmentforandringer og ujævn hudtone. Den unikke formel er udviklet med en kombination af ingredienser, der red..

1.072,67 DKK
Eneomey Light Renew Gel 30ml

Eneomey Light Renew Gel 30ml

Pigmentblegegel med 10% glykolsyre og 4% fytinsyre for at modvirke hyperpigmentering og ujævn pigmentering, aktiniske pletter og hormonal melasma. Light Renew Gel regulerer melaninsyntesen ved at stim..

432,67 DKK
NeoStrata Pigment Lightening Gel

NeoStrata Pigment Lightening Gel

: NeoStrata pigment lynnedslag gel er en hydroquinon-fri formulering og er designet til at lysne, eksfoliere og endda ud misfarvninger og afslører klarere hud med mere glans. Formuleringen indehold..

263,33 DKK 286 DKK
Perfect Image Skin Brightening Kit

Perfect Image Skin Brightening Kit

Er du træt af at have en kedelig og ujævn hudtone? Så er Perfect Image Skin Brightening Kit løsningen for dig! Dette unikke produkt er designet til at lysne din hud og give den en glødende effek..

726 DKK 856,67 DKK
Dermaceutic Mela Cream

Dermaceutic Mela Cream

Mela Cream er et kraftfuldt serum, der har en eksfolierende effekt på huden. Indeholder lysnende og antibakterielle ingredienser, der blandt andet reducerer pigmentering, reducerer forekomsten af ​​fo..

796,67 DKK
Cosmetic Skin Solutions Lightening Kit

Cosmetic Skin Solutions Lightening Kit

Cosmetic Skin Solutions Lightening Kit indeholder 3 kraftfulde anti-aging produkter, der virker effektivt til at behandle uønsket pigmentering. Sammen arbejder produkterne for at forebygge og reducere..

926 DKK 1.290 DKK