🤍Opdag et stort udvalg af avancerede hudplejeprodukter!🤍

Elizabeth Arden PRO

Elizabeth Arden Pro er klinisk dokumenteret formuleringer, der sætter en ny standard for ydeevne, de produkter udnytte vores mest avancerede forståelse af hudens videnskab og Ingrediensinnovationer. Produkterne er designet til at hjælpe dig med at opnå endnu mere forynget hud og samtidig bekæmpe årsagen til hudens ældning. Forestil dig bemærkelsesværdig friskere, mere ungdommelig teint med et avanceret niveau af beskyttelse, der hjælper til at gøre huden ser glattere, glattere og smukkere i mange år fremover.

Elizabeth Arden Pro har en professionel standard med hensyn til klinisk effekt for at opnå så effektive resultater og tilfredse kunder som muligt, ved hjælp af banebrydende teknologi til at skabe en optimal trodser natten hudplejeprodukter. Forestil dig din hud i sin allerbedste måde; Elizabeth Arden Pro giver dig mulighed for at nå det i dag, holde det i morgen og i fremtiden.

Elizabeth Arden, et af de mest velrenommerede og prestigefyldte skønheds brands, samarbejdede med Joe Lewis om at skabe Elizabeth Arden Pro. Joe Lewis ' første samarbejde med Elizabeth Arden fandt sted 2005, da de lancerede preven ®, som har vundet mere end 160 priser globalt. Joe Lewis, en kemiker og hudpleje forsker, er bedst kendt for at indføre nogle af verdens mest innovative hudvårdsingredienser. Glykolsyre i 1983. Han er også stifter af priori ® Skincare og forskere bag mange succesfulde hudpleje mærker som MD formuleringer ®, MD Forte ®, vivie ®, Revaléskin ® og Preve MD ®.

Elizabeth Arden Pro er ikke baseret på en enkelt hovedingrediens eller primærprodukt, men mærket er snarere baseret på en klinisk dokumenteret hudpleje filosofi: huden sundhed & skønhed Pyramid ™
Det er en filosofi offentliggjort i 2014 i "Journal of Drugs i dermatologi", en filosofi, der sigter mod at vejlede læger, klinikere og forbrugere i retning af optimal brug af hudplejeprodukter for at opnå de bedst mulige resultater for hudens sundhed og skønhed.

Der er ingen producenter.