Antonio Banderas

Antonio Banderas er en spansk skuespiller, sanger og producer. Han blev født i 1960 med navnet José Antonio Domínguez Banderas. Hans karriere som skuespiller begyndte med en række mindre filmroller, som derefter førte til roller i meget berømte film i 90. Nogle eksempler er Evita, Desperados, masken af Zorro, og så videre. Han er også kendt i de seneste år som stemmen bag karakteren Cat i Mästerstövlar fra Shrek Films. Udover sit skuespil har han også opnået succes i musik. Hovedsageligt gennem hans deltagelse i en række musicals på Broadway. Til dette har han været nomineret til en Tony.

Banderas har lanceret en bred vifte af parfumer i samarbejde med Beauty Company Puig. Den første parfume blev lanceret i 1997 og blev opkaldt Diavolo, med et passende rødt element i flasken design. Diavolo lugter af læder, peber og Geranium og blev instrueret til mænd. Efter succesen, blev en anden version af Diavolo, rettet mod kvinder, lanceret, at lugter af jasmin, mandarin og grønne blade. Banderas har udgivet en række parfumer, der følger samme tema, forførelse. Et eksempel er samlingen Electric Seduction fra 2013, som indeholder tre forskellige parfumer. Electric Blue Seduction for mænd lugter af citrusfrugter, ferskvand og frugtagtig noter. En enkelt parfume er Mediterraneo fra 2001, der lugter af tørret græs, kalk og ingefær.

Filters
  • Manufacturer
    • Antonio Banderas
  • Categories
    • Duft
    • Herre
    • Dame
Produktsammenligning (0)
Antonio Banderas Seduction in Black edt 100ml

Antonio Banderas Seduction in Black edt 100ml

En forførende mand i et mørkt jakkesæt følger vovet efter blå forførelse, sidste års forfører, mens hæve styrken af sammensætning på et nyt niveau.Orientalske noter af rav er blandet med varm, træagti..

181,50 DKK 337,50 DKK
Antonio Banderas Blue Seduction for Women edt 100ml

Antonio Banderas Blue Seduction for Women edt 100ml

Efter udgave for mænd, blå forførelse, syntes versionen for kvinder i 2008 på markedet. Denne forførende parfume ankommer i en gennemsigtig, azurblå flaske, at have den samme form som udgaven for mænd..

194,25 DKK 318,75 DKK