Roberto Cavalli

Roberto Cavalli er en italiensk modedesigner, der blev født i 1940 i Firenze. Allerede som 30-årig grundlagde han modehuset Roberto Cavalli og blev hurtigt populær. Han fik snart en plads i verden af mode ved at gøre andre badges og profiler være opmærksom på hans arbejde, herunder Hermés. Mærket er sjovt, farverigt og spændende. Den bryder hele tiden reglerne-eller skaber simpelthen sine egne regler. Roberto Cavalli lancerede i 2007 en kollektion i samarbejde med H & M.

Den første parfume blev lanceret i 2002 ved navn Roberto Cavalli. Parfumen duftende rav, sandeltræ og Magnolia og flasken lignede et glas skulptur i form af en kolonne med en lusket slange på toppen. Slangen er også symbolet på Mark Roberto Cavalli. Cavalli har siden udgivet en række parfumer i forskellige kollektioner. Han konstant trækker inspiration fra den italienske kultur, som det ses for eksempel i uni-Six parfume barok moskus fra 2016, som lugter moskus, pomeransblomma og Yiang-Yiang, men også i parfume Firenze fra 2017, som lugter af patchouli, Solbær og appelsinblomster. En samling rettet mod kvinder er Paradiso, hvor de vigtigste parfume Paradiso blev udgivet i 2015. Parfumen har en jordnær og dejligt krydret duft med noter af Jasmine, cypresser og fyrretræer. Flasken er i en form, der minder om en diamant.

Filters
  • Manufacturer
    • Roberto Cavalli
  • Categories
    • Duft
    • Herre
    • Dame
Produktsammenligning (0)
Roberto Cavalli edp 30ml

Roberto Cavalli edp 30ml

Dette er den første duft fra designer Robero Cavalli-en sand afspejling af hans provokerende stil. For hans tøjkollektioner, Roberto Cavalli bruger animalic materialer, som er meget sexet og sensuel..

216,75 DKK 337,50 DKK
Roberto Cavalli Paradiso edp 30ml

Roberto Cavalli Paradiso edp 30ml

Den nye søjle duft fra Roberto Cavalli og Coty er Paradiso, ud på markedet i februar 2015. Den nye duft er en raffineret, kødelige, sensuel og meget feminint, men også afslappet og ubekymret ferie d..

261,75 DKK 333,75 DKK
Roberto Cavalli edp 50ml
299,25 DKK 495 DKK