Revlon

Revlon er en amerikansk virksomhed, der har eksisteret siden år 1932. Revlon leverer produkter som kosmetik, hudpleje, dufte, hårpleje og andre hygiejne produkter. Revlon blev grundlagt af Charles og Joseph REVSON og kemiker Charles Lund. På grund af Charles Lachmans dedikation, blev mærket "Revlon" givet en L. disse tre herrer ville sammen ændre skønhed industrien for evigt. Det første produkt Revlon fremstillet var et søm polish, der var i andre farver end rød. Brødrene REVSON og Charles Lynggaard har udviklet en unik fremstillingsproces, hvor de brugte pigment i stedet for farvestoffer til fremstilling af neglelak. Gennem denne fremstillingsproces Revlon var i stand til at producere en bred vifte af farver. Pretty snart var der farverige uigennemsigtige nuancer på kvinders fingerspidser på toppe og også på Vogue dækning.

Klik her for at læse mere

I 1937, begyndte Revlon at sælge neglelak i stormagasiner og apoteker. Revlons produkter var så populære, at i bare seks år var Revlon i stand til at udvikle sig til en multimillion dollar organisation. I år 1940 var Revlon i stand til at producere en hel produktserie med manicure produkter og en hel produktlinje med læbestift. Under anden verdenskrig, Revlon lavet makeup og kosmetik til den amerikanske hær og for dette, blev Revlon særligt hædret i 1944.

Efter anden verdenskrig blev Revlon anset for at være en af de fem bedste kosmetikfirmaer i USA. Revlon opkøbte Graef & Schmidt, en bestickstillverkade som var blevet beslaglagt af usa's regering i 1943, fordi de havde haft tyske forretningsforbindelser. Erhvervelsen af GRAEF & Schmidt aktiveret Revlon at fremstille sine egne manicure og pedicure værktøjer i stedet for at købe dem fra eksterne leverandører.

I 1950 århundrede, gjorde Revlon en af de mest talte om skønhed kampagner af Revlon, nemlig fire & Ice ™ læbestift og neglelak. Da det kom til skønheds kampagner, arbejdede Revlon meget for at vise den amerikanske kvinde og vise, at hun kunne være lige så smuk og glamourøs som de succesfulde skuespillerinder i tiden som Ingrid Bergman og Brigitte Bardot.

I 1955 blev Revlon opført. I den sidste del af 1950-tallet og i begyndelsen af 1960, fortsatte Revlon med at vokse gennem opkøbet af forskellige virksomheder, der leverer helt forskellige produkter, lige fra sko Shine-historien og sportstøj til vitaminer. Revlon udvidede sit salg til andre dele af verden og gik med stor succes i Japan, Frankrig, Italien, Argentina, Mexico og Asien. Revlons mål var at inspirere resten af verden med det "amerikanske look", og de brugte kun amerikanske modeller.

I 1963 introducerede Revlon Eterna27, en kosmetisk creme indeholdende en östrogenprekursor ved navn Progenitin. I samme år Revlon også indført sin første duft. Et par år senere, Revlon lancerede produkter til parykker til mænd kaldet "paryk Wonder".

I 1970-tallet begyndte en ny bølge af feminisme. Revlon var der og afspejlede kvindernes fremskridt i udviklingen af deres nye produkter. Revlon således lanceret makeup til ansigt og øjne for yderligere at udvide sin produktportefølje. I samme år Revlon blev erhvervet Mitch, en producent af deodoranter. I 1971 introducerede Revlon Flex shampoo og Flex Balm.

I 1973 lancerede Revlon parfumen Charlie ™, som ville være den mest populære duft i hele verden. Denne parfume ville symboliserer uafhængige kvinder og over 40 år senere, denne parfume ungdommelige og sofistikerede duft er stadig utrolig eftertragtede af kvinder i alle aldre.

Det 1980 århundrede var en overgangsperiode for Revlon, hvor Revlon ønskede at udvikle sit brand og producere produkter i meget store mængder for at komme væk fra salg i stormagasiner. Revlon begyndte også at samarbejde med kvindelige ikoner som Iman, Claudia Shiffer, Cindy Crawford og Christy Turlington.

I 1990 debuterede revlons colorstay ™ kollektion med en kollektion af makeup, der virkelig varer. Halle Berry var model og brand ambassadør for denne makeup linje, og denne makeup line blev hurtigt den mest populære "langtidsholdbare" makeup verden over.

I 2000, fik Revlon en ny, dristig indflydelse på markedet af den verdensberømte makeup artist Gucci Wester begyndte at engagere sig i Revlon. Revlon fik også nye brand ambassadører som Emma Stone og Olivia Wilde.

Produkter

Revlon tilbyder en bred vifte af produkter så som makeup, neglelak, hårpleje, skønheds-og makeup redskaber samt værktøj og redskaber til hår.

Revlon har flere forskellige makeup kollektioner, inklusiv PHOTOREADY ™ kollektion, som omfatter fundamenter og andre makeup til ansigt osv. Revlon har også en kollektion kaldet REVLON Youth fx ™, som er en anti-aging kollektion med makeup.

Ud over fundamentet etc. Revlon giver mascaraer, makeup til øjne, læbestift og neglelak. Revlon har også forskellige værktøjer såsom pincetter, øjenvipper curlere, makeup pensler osv.

Når det kommer til hårpleje Revlon har flere produkter til farvning af hår, men også hårplejeprodukter såsom shampoo og balsam. Revlon indeholder også værktøjer i form af pensler, Hårtørrer, curling tænger, glattejern osv.

Revlon tester ikke sine produkter på dyr og mener ikke, at dyreforsøg er nødvendige for at sikre, at deres produkter lever op til forskellige sikkerhedsregler i hele verden. I dag er der mange alternative videnskabelige testmetoder, der ikke involverer dyreforsøg og Revlon understøtter disse metoder.

Filters
Produktsammenligning (0)
Revlon Uniq One All In One Coconut Hair Treatment 150ml

Revlon Uniq One All In One Coconut Hair Treatment 150ml

Uniq One ​​All In One Hair Treatment fra Revlon er en alsidig hårkur, der reparerer, beskytter, plejer og giver volumen. Tilføjer også en fantastisk duft til håret! Uniq One ​​​​All In One Ha..

130 DKK 146 DKK
Revlon Uniq One All In One Lotus Flower Hair Treatment 150ml

Revlon Uniq One All In One Lotus Flower Hair Treatment 150ml

Uniq One ​​All In One Hair Treatment fra Revlon er en alsidig hårkur, der reparerer, beskytter, plejer og giver volumen. Tilføjer også en fantastisk duft til håret! Uniq One ​​​​All In ..

132,67 DKK
Revlon Charlie Red edt 100ml

Revlon Charlie Red edt 100ml

Revlon Charlie Red eau de toilette 100ml er en forførende og sensuel duft, der efterlader en varm og tiltalende aura. Denne parfume er unik med sin blanding af blomster- og frugtagtige noter, der sk..

92,67 DKK
Revlon Charlie White edt 100ml

Revlon Charlie White edt 100ml

Revlon Charlie White eau de toilette 100ml er en duft, der vil tage dine sanser på en forfriskende rejse. Denne skønne parfume er perfekt til kvinder, der ønsker at føle sig friske og feminine hele ..

92,67 DKK
Revlon Charlie Silver edt 100ml

Revlon Charlie Silver edt 100ml

Revlon Charlie Silver eau de toilette 100ml er den perfekte duft til enhver kvinde, der ønsker en frisk og livlig aroma. Med en unik kombination af noter, der inkluderer pære, mandarin og jasmin, vi..

74 DKK 86 DKK
Revlon Uniq One All In One Hair Treatment 150ml

Revlon Uniq One All In One Hair Treatment 150ml

Uniq One ​​All In One Hair Treatment fra Revlon er en alsidig hårkur, der reparerer, beskytter, plejer og giver volumen. Tilføjer også en fantastisk duft til håret! Uniq One ​​​​All In One Ha..

119,33 DKK 139,33 DKK
Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 270ml

Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 270ml

Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 270ml er det ultimative produkt til at opnå en fantastisk hvid platinblond farve. Denne farvecreme er beriget med nærende ingredienser, der ikke kun gi..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Charlie Gold edt 100ml

Revlon Charlie Gold edt 100ml

Revlon Charlie Gold eau de toilette 100ml er en uimodståelig duft, der vil tage dine sanser på en uforglemmelig rejse. Denne luksuriøse parfume er skabt til den moderne kvinde, der ønsker at udstrål..

79,33 DKK
Revlon Nutri Color Creme 411 Ash Brown 270ml

Revlon Nutri Color Creme 411 Ash Brown 270ml

Revlon Nutri Color Creme 411 Ash Brown 270ml er den ultimative hårfarve til dig, der ønsker en smuk og naturlig farve med en fantastisk glans. Den unikke formel indeholder nærende ingredienser, der ..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 100ml

Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 100ml

Revlon Nutri Color Creme 1002 White Platinum 100ml er den ultimative løsning til at opnå en smuk, hvid platinblond farve. Den unikke formel indeholder nærende ingredienser, der efterlader dit hår su..

92,67 DKK
Revlon Nutri Color Creme 005 Pink 100ml

Revlon Nutri Color Creme 005 Pink 100ml

Revlon Nutri Color Creme 005 Pink 100ml er den ultimative løsning til farvet hår, der trænger til en opfriskning. Dette fantastiske produkt indeholder en unik formel, der nærer og beskytter dit hår,..

92,67 DKK 94,67 DKK
Revlon Uniq One Superior Mask 300ml

Revlon Uniq One Superior Mask 300ml

Revlon Uniq One Superior Mask 300ml er en hårmaske, der vil revolutionere din hårpleje rutine. Den unikke formel indeholder ti fordele i én enkelt flaske, og giver dit hår den ultimative pleje og ..

132,67 DKK
Revlon Charlie Blue Eau Fraiche edt 100ml

Revlon Charlie Blue Eau Fraiche edt 100ml

Revlon Charlie Blue Eau Fraiche eau de toilette 100ml er en fantastisk duft, der vil efterlade dig med en følelse af friskhed og renhed hele dagen. Den unikke kombination af blomster, citrus og træa..

86 DKK
Revlon Nutri Color Creme 931 Light Beige 270ml

Revlon Nutri Color Creme 931 Light Beige 270ml

Revlon Nutri Color Creme 931 Light Beige 270ml er den ultimative hårfarve til at opfriske og forny din farve. Denne fantastiske creme er fyldt med næringsstoffer, der vil give dit hår en sund glød o..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Nutri Color Creme 500 Purple Red 270ml

Revlon Nutri Color Creme 500 Purple Red 270ml

Revlon Nutri Color Creme 500 Purple Red er en fantastisk farvebehandling, der vil give dit hår en dyb, intens og smuk lilla-rød farve. Denne creme er beriget med nærende ingredienser, der vil give d..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Nutri Color Creme 513 Frosty Brown 270ml

Revlon Nutri Color Creme 513 Frosty Brown 270ml

Revlon Nutri Color Creme 513 Frosty Brown 270ml er en fantastisk hårfarve, der giver dig en glansfuld og naturlig farve. Denne creme indeholder nærende ingredienser, som hjælper med at beskytte og g..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Nutri Color Creme 600 Fire Red 270ml

Revlon Nutri Color Creme 600 Fire Red 270ml

Revlon Nutri Color Creme 600 Fire Red 270ml er en fantastisk hårpleje, der vil give dig en intens og strålende rød farve. Den unikke formel er beriget med nærende ingredienser, der vil give dit hår ..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Nutri Color Creme 200 Violet 270ml

Revlon Nutri Color Creme 200 Violet 270ml

Revlon Nutri Color Creme 200 Violet 270ml er den ultimative løsning til farvebehandling af dit hår. Den unikke formel sikrer, at farven holder længere og giver en dyb og intens farve, der vil impone..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Nutri Color Creme 740 Light Copper 270ml

Revlon Nutri Color Creme 740 Light Copper 270ml

Revlon Nutri Color Creme 740 Light Copper 270ml er den ultimative løsning til at opfriske og forny dit hårfarve på en skånsom måde. Denne farvecreme indeholder en unik blanding af nærende ingrediens..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Nutri Color Creme 713 Frosty Beige 270ml

Revlon Nutri Color Creme 713 Frosty Beige 270ml

Revlon Nutri Color Creme 713 Frosty Beige 270ml er den ultimative løsning til farvebehandling af dit hår. Med dens unikke egenskaber og karakteristika, vil du opleve en fornyet glans og farveintensi..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Nutri Color Creme 1003 Golden Blonde 270ml

Revlon Nutri Color Creme 1003 Golden Blonde 270ml

Revlon Nutri Color Creme 1003 Golden Blonde 270ml er den ultimative løsning til at opnå en smuk, glansfuld og intens hårfarve. Med dens unikke farveformel, der indeholder plejende ingredienser som h..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Nutri Color Creme 641 Chestnut Blonde 270ml

Revlon Nutri Color Creme 641 Chestnut Blonde 270ml

Revlon Nutri Color Creme 641 Chestnut Blonde 270ml er en fantastisk hårfarve, der giver dig en smuk og intens farve med en langvarig glans. Den unikke formel indeholder nærende ingredienser, der bes..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Charlie Blue edt 100ml

Revlon Charlie Blue edt 100ml

Revlon Charlie Blue eau de toilette 100ml er en duft, der vil få dig til at føle dig som en stjerne. Denne forfriskende og blomsteragtige duft er perfekt til enhver lejlighed og vil efterlade et var..

72,67 DKK
Revlon Charlie Gold Eau Fraiche edt 100ml

Revlon Charlie Gold Eau Fraiche edt 100ml

Revlon Charlie Gold Eau Fraiche eau de toilette 100ml er en forfriskende og feminin duft, der vil efterlade dig følelsesladet og selvsikker. Denne duft er perfekt til enhver tid på dagen og vil give..

86 DKK
Revlon Nutri Color Creme 400 Mandarine 270ml

Revlon Nutri Color Creme 400 Mandarine 270ml

Revlon Nutri Color Creme 400 Mandarine 270ml er den perfekte løsning til at opfriske og forny din hårfarve. Med dens unikke formel, der indeholder plejende ingredienser, vil dit hår få en intens far..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Nutri Color Creme 812 Pearly Beige 270ml

Revlon Nutri Color Creme 812 Pearly Beige 270ml

Revlon Nutri Color Creme 812 Pearly Beige 270ml er en fantastisk hårfarve, der giver dig et blødt og glansfuldt look. Denne creme er beriget med næringsstoffer, der giver dit hår en intensiv pleje o..

132,67 DKK 152,67 DKK
Revlon Charlie Red Eau Fraiche edt 100ml

Revlon Charlie Red Eau Fraiche edt 100ml

Revlon Charlie Red Eau Fraiche eau de toilette 100ml er en forfriskende og blomstrende duft, der vil tage dig med på en rejse af sensualitet og femininitet. Denne unikke du..

99,33 DKK
Revlon Charlie Chic edt 30ml

Revlon Charlie Chic edt 30ml

Revlon Charlie Chic eau de toilette 30ml er en forfriskende og sofistikeret duft, der vil give dig en følelse af selvtillid og elegance. Denne unikke duft er perfekt til en..

79,33 DKK