AnteAGE

"Flood din hud med de samme stamceller signaler, der restaureret din hud som et barn"

Anten blev grundlagt af John Sanderson, MD og George E. Taylor, MD, baseret på deres verdens førende stamcelleforskning. produkterne er baseret på cytokiner fra stamceller. Cytokiner er proteiner, der fungerer som signalmolekyler mellem cellerne. Blandt andet kan de regulere inflammation og påvirke vævs heling, fornyelse og struktur. Anter-produkter modvirker såkaldte "inflammaging", en usynlig kronisk inflammation, der giver anledning til vores aldring. De er formuleret med den rette sammensætning af cytokiner til at lindre inflammation og hjælpe hudens fornyelse, for huden til at fremstå som nye og unge igen. Udover Stamcellscytokiner, indeholder ante-produkter også en stor mængde hudpleje mest effektive ingredienser og kun en meget lille mængde "unødvendige tilsætningsstoffer".

Filters
Produktsammenligning (0)
AnteAGE Accelerator + Serum

AnteAGE Accelerator + Serum

: Dette er en pakke med anter ® Accelerator & serum -< Klik for at få mere at vide om hvert produkt. Du sparer på at købe begge sammen. Hvad er anten? Anten ® fra cellese regenerative terapeutis..

552,67 DKK 1.666 DKK
AnteAGE Serum

AnteAGE Serum

: Genoprette hudens evne til at helbrede sig selv med dette regenererende serum fra anter ®. Dette elegante serum absorberes hurtigt ind i huden og bruger nano-teknologi til at levere et kraftcenter a..

552,67 DKK
AnteAGE Accelerator

AnteAGE Accelerator

: Anten ® Accelerator er rig på kraftig blødgøring og foryngende aktive ingredienser. Det skaber også en barriere for at holde Serumets ingredienser låst op og effektive. Din hud vil drikke det. ..

552,67 DKK