Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger edc 50ml

Vores pris: 159,33 DKK

Antal:
  • Producent: 4711
  • På lager: 1
4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger edc 50ml

Er du på udkig efter en frisk og livlig duft, der vil give dig en følelse af velvære hele dagen? Så er 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne 50ml lige noget for dig! Denne unikke duft kombinerer saftige citroner med krydret ingefær for at skabe en forfriskende og opkvikkende aroma, der vil efterlade dig følelsen af renhed og vitalitet. Med dens langvarige holdbarhed og subtile elegance, er denne eau de cologne det perfekte valg til enhver lejlighed

Velkommen til 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne 50ml - en forfriskende og opkvikkende duft, der vil give dig et øjeblik af ren glæde. Denne eau de cologne er en af vores mest populære dufte i vores sortiment, og det er ikke svært at se hvorfor.

Hvad gør 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne 50ml så unik?

Denne eau de cologne har en unik kombination af citron og ingefær, som giver en frisk og let duft, der passer perfekt til enhver lejlighed. Citronen skaber en sprudlende fornemmelse, mens ingefæren giver varme og dybde. I modsætning til andre citrusdufte varer denne duft længere tid på huden takket være dens holdbare sammensætning.

Hvem passer denne duft til?

Denne duft er perfekt til enhver person, der ønsker at føle sig forfrisket og opkvikkede i løbet af dagen. Det er en alsidig duft, der kan bruges både om dagen på arbejdet eller om aftenen til festlige lejligheder.

Top 5 funktioner

  • Forfriskende og opkvikkende citrusduft
  • Unik kombination af citron og ingefær
  • Langvarig holdbarhed på huden
  • Kan bruges både om dagen og om aftenen
  • Elegant flaske med praktisk sprayfunktion

Hvordan bruger man 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne 50ml?

Anvendes på tør hud efter badet eller når som helst i løbet af dagen for at genoplive din energi. Spray direkte på pulspunkter som håndled eller nakke for den bedste effekt.

Tips:

  • Spray lidt i dit hår for at nyde duften hele dagen lang
  • Giv dit sengetøj et lille spray hver aften for at skabe en rolig atmosfære før sengetid
  • Mix med andre dufte fra samme serie for at skabe din helt egen signaturduft

Awards og certificeringer:

Vinderen af Flacon Design Award i 2010. Derudover har den modtaget flere internationale designpriser takket være sin elegante flaskeform.

Kort sagt, hvis du vil have en frisk, livlig duft med langvarig holdbarhed så er 4711 Acqua Colonia Lemon & Ginger eau de cologne 50ml lige noget for dig!

Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Lignende produkter
Andre kunder købte også