Due to the Corona virus Covid-19. Deliveries can take 1-2 weeks longer.

Cosmetic Skin Solutions Retinol 1.0 Crème

Antal:

Vejl. udsalgspris: 357 DKK

Vores pris: 289 DKK

Nu kun: 260,10 DKK

Køb nu og spar 96,90 DKK
Salget slutter om:

Cosmetic Skin Solutions Retinol 1.0 Crème

:

Optimalt formuleret crème med ren retinol. Retinol er en meget effektiv alternativ ingrediens til recept stærke retinoider. Denne kraftfulde retinolserum gør huden forny og får maksimal styrke gennem stabiliseret retinol (vitamin-A). Retinol er en kraftfuld Antiaging ingrediens, der regenererer celle omsætningen, reducerer skade, reducerer pletter og hyperpigmentering. Retinol hjælper også med at korrigere huden ved at reducere forekomsten af fine linier, rynker, reducere porer og solskader.

Botaniske ekstrakter af kamille og agurk forebygge irritation og ubehag ved beroligende huden. Disse ingredienser bruges ofte i professionelle retinolbehandlingar. Retinol 1,0 crème Advanced formel + reparerer huden intenst og forvandler ældningstegn for en fastere, klarere, smukt tonet og ungdommelig teint.

Denne kraftfulde og professionelle retinolserum giver dig mere strålende hud, mens det korrigerer huden og forbedrer fordelene ved vitamin A og E, når de blandes med botaniske ekstrakter.

Vitamin-a (retinol/retinyl paliperidonpalmitat)

Indeholder 1% vitamin-A i form af mikroindkapslet rebittesmål palmintat i naturlige sfæriske komplekse molekylære strukturer, der gør retinol stabil og effektiv. Denne kraftfulde antioxidant reducerer betydeligt forekomsten af fine linier og rynker samt andre synlige tegn på ældning. 1% retommelisel Palmintat er Transformations til omkring 0,5% retinol i huden.

Vitamin e (Tocopheryl acetat)

En naturligt forekommende ester af alpha-tocopherol, der indeholder en stor mængde antioxidant aktivitet, som gør det beskytte huden mod de skadelige virkninger af UVA-og UVB-stråler og reaktive radikaler. Vitamin E forhindrer oxidation ved at lette fjernelsen af frie radikaler. Det øger også effektiviteten af din solcreme og fremmer epitelisering og enzymaktivitet for hurtigere sårheling. Vitamin-E gør også vitamin-C mere kraftfuld.

Ceramider

Ceramider er særlige lipider (fedtstoffer), der danner vigtige byggesten i huden og hjælpe med at bevare hudens naturlige beskyttende barriere og bevare fugten i huden. De produceres naturligt af huden og fungerer som "mørtel" mellem cellerne i det yderste lag af huden. De hjælper med at reparere tør og følsom hud.

Cucumis sativus frugtekstrakt (agurk)

Indeholder et højt indhold af mineraler til at blødgøre og fugte huden. Denne naturlige ingrediens er anti-inflammatiorisk og giver huden køling samt gøre huden blive trukket sammen. Agurk er en ideel ingrediens til at helbrede huden i tilfælde af solskader.

Matricaria recutita blomst ekstrakt (kamille)

Kamille har anti-inflammatoriske og blødgørings egenskaber ved at hæmme frigivelsen af histamin. Dette ekstrakt er meget rig på flavonoider, såsom Apigenin, quercetin, patuletin og Luteoliin. Alle disse bidrager til antiinflammation og bruges ofte mod eksem, psoriasis og erythma.

Aloe bar Baden-SIS Juice (Aloe Vera Juice)

Meget koncentreret, ren og naturlig Aloe Vera stammer fra Aloe-plantens blade og har en umiddelbar beroligende, helende og anti-inflammatorisk virkning på huden.

Panthenol (vitamin-B5)

Panthenol er Alkoholanalogen af pantothensyre (vitamin-B5) og virker primært som et effektivt smøremiddel, blødgøring og fugtgivende stof. Panthenol har anti-inflammatoriske egenskaber og accelererer epidermal sårheling i epidermis.

Hvordan bruger jeg retinol 1,0 crème Advanced formel + som en del af min almindelige hudplejeprogram?

Optage retinol 1,0 crème Advanced formel + ind i din aften hudpleje. Påfør sparsomt om aftenen og følg med kosmetiske Skin Solutions fugtighedscreme.

Kosmetiske Skin Solutions C-Vitaminserum er designet til at blive brugt som et lag i en effektiv metode til at forbedre fordelene ved andre produkter og dermed opnå ultimativ beskyttelse mod solens skadelige virkninger.

For at opnå optimale resultater, og for at øge sine forebyggende virkninger, bruge retinol 1,0 crème Advanced formel + i en hudplejeprogram, der indeholder hele kosmetiske Skin Solutions-serien. Serien indeholder fugtgivende gel, Eye gel og en bred vifte af solcreme. Hvis der ønskes øget blegning effekt, kan Hydra B5 gel erstattes med Phyto-botaniske gel.

Kan du bruge retinol 1,0 crème Advanced Formula + i løbet af dagen?

På grund af den kraftfulde effekt af retinol anbefales det kun at bruge produktet om aftenen. På grund af sin regenerative og eksfolierende egenskaber, vil huden blive mere følsomme over for sollys og risikoen for solskoldning er således mere mærkbar.

Hvor effektiv er den aktive ingrediens retinyl paliperidonpalmitat når produktet indeholder 1%?

Retinol i form af retommelisel paliperidonpalmitat er en aktiv ingrediens, der har enorme positive virkninger på huden. Forskning viser, at retinol er særlig effektiv med hensyn til øjeblikkelig reduktion af fine linier, rynker, udjævning, mild peeling og stigende kollagen produktion. Vitamin-a er en potent antioxidant, der mærkbart reducerer udseendet af huden mangler og synlige tegn på ældning.

Hvilken hudtype er retinol 1,0 crème Advanced Formula + bedst egnet til?

Retinol 1,0 crème Advanced Formula + er et ideelt produkt til en lang række defekter, herunder fine linier, rynker, ældning af billeder eller solbrændt hud. Det virker fint for normal til tør eller endda følsom hud såsom problemer med hud rødme eller hyperpigmentering.

Hvad er fordelen ved at have 1% vitamin-A sammen med 1% vitamin E?

At have en kombineret 2% mængde af begge ingredienser er en betydelig mængde for sådanne stærke ingredienser. Denne høje koncentration vil øge antioxidant fordele i overflod, hvilket gør dem endnu mere kraftfuld i kombination, end hvis kun en af ingredienserne skulle medtages.

Hvordan til at integrere dette produkt i sin eksisterende HUDVÅRDSREGIM?

Det anbefales, at du bruger retinol 1,0 crème Advanced formel + sammen med de resterende kosmetiske Skin Solutions-serier. Dette vil øge de forebyggende fordele og maksimere resultaterne af hvert produkt. For de bedste resultater, rådføre sig med din hudlæge for at få personlig rådgivning.

Indeholder produktet nogen parabener? Er det blevet testet på dyr?

Nej der er ingen parabener i nogen af de kosmetiske Skin Solutions produkter. Dyreforsøg har aldrig, og vil aldrig forekomme.

Brugsanvisning

  • Påfør 4-5 dråber på ansigt, hals og bryst om aftenen. Undgå kontakt med øjnene. Monitoren nøje fremskridt på huden under brug.
  • Hvis irritation opstår, reducere brugen, indtil huden er bedre vant.
  • For de bedste resultater, skal du følge med en generøst fugtighedscreme.

Størrelse

30 ml

Ingredienser

Deionized Water/Aqua/Eau, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethicone Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone PEG-10/15 Dimethicone Crosspolymer, Glycerin, Matricaria Recuitita (Chamomile) Flower Extract, Cucumis Sativis Fruit (Cucumber) Extract, Aloe Barbadensis Juice (Aloe Vera Juice), Vitamin A (Retinol), Vitamin E (Tocopheryl Acetate), Ceramide 3, Ceramide 6, Ceramide I, Phytosphingosine, Cholesterol, Sodium Lauroyl Lactylate, Carbomer, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Panthenol, Citric Acid, Tetrasodium EDTA.

Anmeldelser (9)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: