Cosmetic Skin Solutions Supreme Serum CE 60ml

Vejl. udsalgspris: 937,50 DKK

Vores pris: 746,25 DKK

Antal:
Yderligere varianter
Video
Cosmetic Skin Solutions Supreme Serum CE 60ml

:

Vitamin c + E serum er en stærk kombination af antioxidanter, der kombinerer aktive ingredienser i mængder af 15% c-vitamin (stabiliseret L-ascorbinsyre), 1% vitamin e (alpha-tocopherol), og Asiatic Acid, at ikke kun beskytter huden mod frie radikaler, men Øger også kollagen syntese og cellevækst af proteinfibre, som forbedrer den strukturelle integritet af din hud. Synergistiske kombinationer af antioxidanter giver en hidtil uset mængde beskyttelse mod solens skadelige stråler (ultraviolette stråler), som forhindrer dig i at få solskader, solpletter og alder pletter.

Denne potente serum indeholder en stor mængde af antioxidanter for at beskytte hudens overflade, skabe en beskyttende defensiv barriere mod miljømæssige toksiner og urenheder, der kan føre til oxidative stress og for tidlig aldring af huden. Den serum reparationer og forbedrer udseendet af ødelagt hud, Flammiga hud typer, og ujævn hud. Godbidder ved lysere alder pletter og andre brune pletter, melasma, erythema (rødme) og hyperpigmentering, mens det også udjævner og blødgør fine linier og rynker.

Regelmæssig brug af dette serum vil forbedre resultaterne og effektiviteten af hvert produkt i den kosmetiske hud Solutons produktlinje. Serummet absorberes hurtigt for at lette antioxidanter og vitaminer til at arbejde i epidermis, som giver beskyttelse både over og under hudens overflade. Du kan forvente resultater som en væsentlig forbedring i hudens tilstand og en klarere, mere strålende, sundere og mere ungdommelig teint. Resultaterne vil blive bedre fortsat brug.

C-vitamin serum er populært at bruge sammen med en dermaroller for tilsat stimulation af kollagen syntese. Dette serum er fremragende til at bruge sammen med en dermaroller.

C-vitamin (L-ascorbinsyre): En aktiv form et vitamin, der findes nautligt i f. eks. Citrusfrugter. Denne vandopløselig antioxidant beskytter huden mod den oxidative stress forårsaget af solens stråler (UVA/UVB stråler). Det forbedrer hudens elasticitet ved at forbedre kollagen produktionen. Hjælper med at reducere pigmentering, erytem og rødme i huden. Bidrager til at øge effekten af e-vitamin.

Asiatic Acid

Vitamin E (alfa-tocopherol): Denne antioxidant beskytter mod de skadelige virkninger af solens stråler (UVA/UVB stråler) og reaktive radikaler. Vitaminer forhindrer oxidation ved at lette fjernelsen af frie radikaler mellemprodukter. Hjælper med at gøre c-vitamin mere kraftfuld samtigit, da det øger beskyttelsen fra din SPF. Fremmer epitelbildning og enzymaktivitet for hurtigere sårheling.

Hyaluronsyre: et naturligt forekommende polysaccharid, der er ansvarlig for at fremme fugt og smøring inden for det ekstracellulære område i dermis. Med umiddelbar vand-binding og vand-tiltrække egenskaber fylder det i hullerne mellem bindevæv kollagen og elastin fibre findes i dermal hud lag. Hyaluronsyre, der kan holde vand 500 gange sin egen vægt er en kraftfuld fugtighedscreme, der arbetarför at bevare vandet både over og under hudoverfladen for at holde huden buttet, godt hydreret, og smukke.

Hvordan antioxidanter vitamin c, e-vitamin og Asiatic Acid at give beskyttende fordele?
Dette serum absorberes hurtigt og arbejder gennem det synergistiske samarbejde mellem c-vitamin og e-vitamin, hvilket gør dem mere kraftfulde, når formuleret sammen. Kliniske undersøgelser viser, at tilføjelsen af Asiatic Acid giver hidtil uset forebyggende fordele mod solskader.

Hvilken hudtype passer bedst til dette produkt?
Vitamin c + E serum er ideel til aldring og ødelagt hud. Serummet fungerer perfekt for dem med normal til tør og også følsom hud samt dem tilbøjelige til at få erytem eller forskellige typer af pigmentering pletter. Hjælper til at behandle præ-og post-invasive eller non-invasiv hud behandlinger.

Hvad er fordelen ved en 15% koncentration af c-vitamin?
En 15% koncentration af c-vitamin er en betydelig mængde til at gælde for huden. Denne høje koncentration vil øge antioxidant fordelene ved e-vitamin og Asiatic Acid i højere grad, hvilket gør dem mere kraftfulde i præparatet sammenlignet med, om en mindre mængde var blevet brugt.

Indeholder dette produkt nogen parabener? Er der foretaget test på dyr?

Nej, der er ingen parabener i nogle af de kosmetiske Skin Solutions produkter. Ingen test har eller vil aldrig blive udført på dyr.

Instruktioner:

To gange dagligt, gælder 4 til 5 dråber på ansigt, hals, og bryst. Undgå øjenirritation.

For optimale resultater, samt at øge de forebyggende fordele og opnå ultimativ beskyttelse, brug i et program, der omfatter hele kosmetiske Skin Solutions serie, der indeholder blandt andet Fugtgivende gel, Eye gel, og brede spektrum solcreme. Hvis du vil have ekstra lysere hud, kan du vælge Phyto-Botanisk gel i stedet for Hydra B5 gel.

Størrelse

60 ml

Ingredienser

Deionized Water/Aqua/Eau, Vitamin C (L-Ascorbic Acid), Alcohol Denate., 1,3-Dihydroxybutane, 1,5-Pentanediol, Glycerin, Zinc Sulfate Heptahydrate, Vitamin E (d-tocopherols), L-Glutathione, Asiatic Acid, Polysorbatum 20, Polyoxyethylene 3 Lauryl Ether, Citric Acid, Alpha-Arbutin, Bioflavonoids, Phenoxyethanol, Hydroxyethyl-cellulose, Hyaluronic Acid.

Anmeldelser (4)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Andre kunder købte også