Sarah Jessica Parker Lovely edp 100ml

Antal:

Vejl. udsalgspris: 495 DKK

Vores pris: 224,25 DKK

Sarah Jessica Parker Lovely edp 100ml

Dejlig er den første duft af Sarah Jessica Parker (i partnerskab med Coty Inc.). Besat med stil og mode, Sarah altid ønsket at skabe en signatur duft, der ville være meget sexet og endnu unægtelig classy. Hun ønskede ikke hendes duft til at være overvældende, men øjeblikkeligt genkendelig, som berygtede aromatiske løgnehistorie hun fremstillet for sig selv 3 separate dufte før hun medskaber dejlige.

Dejlige er en blød, partikelholdigt, diskret og meget intime duft, annonceret som 'silkeagtig hvid amber'. Det besidder en elegance kendetegner klassiske dufte. Og endnu duften er helt moderne og meget charmerende.

Det åbner med bløde citroner (nektarin og bergamot) og woody (palisander) noter, med et strejf af lavendel, som er meget diskrete og slet ikke skarp. Duften udvikler sig yderligere med noter af apple martini, hvid påskelilje og orkideer. Basen forener hvid rav, cedar, woody noter og hvid moskus.

 

Ifølge Sarahs ord, parfume er passende for alle generationer: 'fra 17 til 107'. Duften blev skabt af Laurent Le Guernec og Clement Gavarry i 2005 med Sarah, selv at være kreativ direktør, deltager aktivt i processen fra start til slut.

 

Anmeldelser (0)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

entry_coupon

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse: