Exuviance Clarifying Facial Cleanser 212ml

Vejl. udsalgspris: 258,30 DKK

Vores pris: 223,30 DKK

Nu kun: 200,97 DKK

Antal:

Køb nu og spar 57,33 DKK
Salget slutter om:

Exuviance Clarifying Facial Cleanser 212ml

Sådan virker Clarifying Facial Cleanser

Hvis du har fedtet eller akne-udsat hud, kan du drage fordel af alle fordelene ved Clarifying Facial Cleanser fra Exuviance. Den renser dybt og har også antibakterielle egenskaber, der får din hud til at føles klar, frisk og afbalanceret. Resultatet er en problemfri hud uden urenheder og acne, som også føles fugtet og beroliget. Ved at påføre den skummende rensemiddel, der indeholder 4% af PHA-syren gluconolacton, eksfolieres din hud også, hvilket giver en anti-aging effekt, der reducerer rynker og fine linjer.

Derudover indeholder Clarifying Facial Cleanser også BHA-syren salicylsyre, som både har anti-inflammatoriske og antibakterielle egenskaber, hvilket gør den ideel til fedtet hud med tilstoppede porer. Det betyder, at det opløser overskydende talg i porerne, hvilket mindsker risikoen for akne. AHA-syren mandelsyre bidrager også med antibakterielle egenskaber og renser huden i dybden. Exuviance har også tilføjet tea tree olie, som er naturligt antibakteriel og god til acne-udsat hud. Takket være de nøje udvalgte ingredienser kan Clarifying Facial Cleanser normalisere din hud, så du undgår akne og forbereder huden på resten af din hudplejerutine. Denne rens er desuden fuldstændig parfume- og parfumefri, hvilket betyder, at den også passer til dig med følsom hud.

Salicylsyre er en såkaldt BHA-syre, der er almindelig i hudpleje, der bekæmper akne og tilstoppede porer. Den har en antibakteriel og eksfolierende effekt, hvilket betyder, at døde hudceller fjernes og porerne renses grundigt. Mandelsyre er en AHA-syre, der også forekommer i hudpleje, der er rettet mod fedtet og akne-udsat hud. Det har også antibakterielle egenskaber, og kan også hjælpe med at fjerne pigmentpletter eller hyperpigmentering samt udglatte rynker og fine linjer. PHA-syren gluconolacton bidrager til gengæld med meget fugt, fungerer som en antioxidant og beskytter også huden mod skader. Clarifying Facial Cleanser indeholder også tea tree olie, som virker beroligende og forbedrer hudens struktur.

Fordele ved Clarifying Facial Cleanser

  • Skånsom rensning til fedtet og akneudsat hud
  • Indeholder mandelsyre, salicylsyre og gluconolacton
  • Eksfolierer og reducerer rynker og fine linjer
  • Har antibakterielle egenskaber
  • Reducerer forekomsten af ​​acne og tilstoppede porer
  • Forbedrer hudens struktur
  • Beroliger og afbalancerer huden
  • Fjerner talg, urenheder og makeup
  • Fri for duft og parfume

Instruktioner

Påfør rensemidlet på fugtig hud og massér det blidt ind, så det begynder at skumme. Skyl derefter dit ansigt med lunkent vand og tør med et håndklæde. Så kan du fortsætte din hudplejerutine med serum og fugtighedscreme fra Exuviance. Denne rensecreme kan bruges to gange dagligt, både morgen og aften.

Størrelse

212 ml

Indhold

Aqua (vand), PEG-80 Sorbitan Laurat, Glycerin, Gluconolacton (4%), Ammonium Laureth Sulfate, Triethanolamin, Dinatrium Cocoamphodiacetate, Mandelsyre, Salicylsyre, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Melaleuca Alternifolia (Tea O Tree) , Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-13 Carboxylate, PEG-150 Distearate, Cocamidopropyl Betain, Sodium Chloride, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamid, Polyquaternium-10, PEG-40 Hydrogenerated Castor, BHT Chlorid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Anmeldelser (32)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Andre kunder købte også