Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Exuviance Achieve Triple Microdermabrasion Face Polish

Vejl. udsalgspris: 419,33 DKK

Vores pris: 399,33 DKK

Antal:
Exuviance Achieve Triple Microdermabrasion Face Polish

Sådan virker Achieve Triple Microdermabrasion Face Polish

Triple Microdermabrasion Face Polish er et af Exuviances seneste anti-aging gennembrud. Denne ansigtslak giver tredobbelt eksfoliering gennem fysisk mikrodermabrasion, kemisk eksfoliering og enzympeeling. Lakken fjerner snavs og olie fra porerne og fjerner dem sammen med døde hudceller og andre urenheder. Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish reducerer mørke pletter og ældningstegn ved at tilskynde til hurtigere cellefornyelse. Indeholder rene professionelle mikrokrystaller, der bruges af hudlæger til at udjævne huden. Mærk denne kraftige peeling arbejde, mens papaya-enzym og glykolsyre hjælper med at opløse urenheder, der bidrager til tilstoppede porer og løsner døde hudceller og kedelige og tørre pletter. Produktet polerer huden til en smuk silkeblødhed og udstråling. Cellefornyelsen stimuleres og tilskynder huden til at forny sig. Med konsekvent peeling, en eller to gange om ugen, bliver huden klarere, lysere med reduceret synlighed af porer og mørke pletter. Regelmæssig brug hjælper med at øge resultaterne af dine hudplejeprodukter. For de bedste resultater skal du supplere din ansigtsbehandling med et koncentreret serum eller anti-aging fugtighedscreme fra Exuviance.

Fordele ved Achieve Triple Microdermabrasion Face Polish

  • Fine krystaller polerer huden til en smuk, silkeblødhed og giver huden en glød med reduceret synlighed af porer og mørke pletter.
  • Glykolsyre og papaya enzym hjælper med at opløse urenheder og løsne døde hudceller
  • Indeholder ikke plastikperler polyethylen, som kan være skadeligt for miljøet

Instruktioner

Brug en eller to gange om ugen. Påfør et tyndt lag på vådt ansigt. Massér blidt ind i huden med cirkulære bevægelser i 30 sekunder. Undgå øjenområdet. Skrub ikke hårdt. Lad på huden i op til 2 minutter (1 minut til følsom hud). Skyl grundigt med lunkent vand og tør forsigtigt af. Følg op med et serum eller fugtighedscreme fra Exuviance.

Kan jeg bruge dette produkt med Retinol?

Triple Microdermabrasion er en skånsom polering og ikke en stærk scrub. For slidstærk hud vil der formentlig ikke være nogen problemer. Men for dem, der er nye til anti-aging og retinol, eller dem med følsom hud, anbefales det, at du ikke bruger Triple Microdermabrasion og produkter med Retinol samme dag.

Størrelse

75 ml

Ingredienser

Aqua (vand), glycolsyre, aluminiumoxid, glycerin, hydrogeneret polydecen, isononylisononanoat, C12-15 alkylbenzoat, glycerylstearat, ammoniumhydroxid, arginin, butylenglycol, stearylalkohol kryds, polyacrylat-1 , PEG-100 stearat, laktobionsyre, papain, cetylalkohol, hydroxypropylstivelsesfosfat, PEG-75 stearat, dehydroxanthangummi, ceteth-20, steareth-20, carbomer, algin, phenoxyethanol, caprylylglycol, chlorphenesin, chlorphene, fra91gr, chlorphene (Gul 5), CI 14700 (Rød 4).

Anmeldelser (53)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Andre kunder købte også