Fri Fragt med Budbee

 

2-3 hverdags levering

 

Ægte varer & Tilfreds kundegaranti

Exuviance Moisture Balance Toner 200ml

Vores pris: 246 DKK

Antal:
Exuviance Moisture Balance Toner 200ml

Exuviance Moisture Balance Toner 200ml

Moisture Balance Toner fra Exuviance er en vidunderlig forfriskende og beroligende tone, der gør huden klarere og mere fugtet. Den indeholder både AHA-syrer og PHA-syrer, som bidrager til en effektiv forberedelse til din øvrige hudplejerutine.

Glykolsyre eksfolierer huden og fjerner urenheder og døde hudceller, hvilket øger hudens cellefornyelse. Gluconolacton styrker hudbarrieren og gør huden mindre følsom og virker antioxidant og øger hudens elasticitet. Derudover indeholder Moisture Balance Toner en blanding af forskellige planteekstrakter, der beroliger huden og lindrer eventuelle irritationer og bidrager med ekstra fugt. Det betyder, at toneren genopretter din huds naturlige pH-balance, øger hudens klarhed og øger hudens fugttilførsel. Bruger du den i længere tid, kan du også se tydelige forbedringer i hudens struktur og elasticitet. Derudover er dette produkt allergitestet og testet af hudlæger.

 

Sådan virker Moisture Balance Toner

Glykolsyre er en af de mest effektive AHA-syrer, der eksfolierer huden og øger cellefornyelsen, så din nye og sunde hud kan vise sig fra sin bedste side. Derudover øger det hudens produktion af elastin og kollagen, som gør huden mere elastisk og smidig. Glykolsyre kan også reducere pigmentforandringer og reducere fine linjer og rynker. AHA-syrerne er kendt for at kunne irritere følsomme og over-huden, men glykolsyren, der indgår i produkterne fra Exuviance, er specielt udviklet til at være mindre irriterende og derfor velegnet til de fleste brugere.

Gluconolacton er en PHA-syre, der er mere skånsomt eksfolierende på grund af det faktum, at dens molekyler er større end AHA-syrernes. Det bevarer hudens elasticitet og styrker hudbarrieren, hvilket resulterer i en mere ungdommelig og holdbar hud.

Moisture Balance Toner indeholder desuden flere planteekstrakter fra aloe vera, kamille, agurk og rosmarin, der beroliger og fugter, samt et naturligt ekstrakt af forskellige havplanter. De hjælper huden til at føles glattere og blødere og opretholder den naturlige pH-balance.

Fordele ved Moisture Balance Toner

  • Fugtgivende og beroligende toner
  • Indeholder glykolsyre og gluconolacton
  • Forbedrer hudens struktur og elasticitet
  • Genopretter hudens pH-balance
  • Allergitestet og testet af en hudlæge
  • Anbefales ikke til følsom hud

Instruktioner

Fugt en vatrondel med toneren og påfør den over renset ansigt hver morgen og aften, inden du påfører et serum eller fugtighedscreme fra Exuviance. Da serummet indeholder en AHA-syre, kan hudens følsomhed over for solen øges, og derfor anbefaler vi, at du altid bruger solcreme, når du opholder dig udendørs i solen, mens du bruger dette produkt og en uge derefter. Oplever du, at huden føles irriteret, kan det skyldes den effektive formel, og så anbefaler vi, at du reducerer brugen til én gang dagligt eller hver anden dag, indtil din hud har vænnet sig til det.

Størrelse:

200 ml

Indholdsfortegnelse

Aqua (vand), alkoholdenat., butylenglycol, glycerin, polysorbat 20, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, dimethicon copolyol, gluconolacton, glycolsyre, algeekstrakt, Cucumis Sativus (agurk) ) Frugtekstrakt, Natriumhyaluronat, Anthemis Nobilis (Kamille) Blomsterekstrakt, Rosmarinus Officinalis (Rosmarin) Bladekstrakt, Althaea Officinalis rodekstrakt, Aloe Barbadensis bladekstrakt, Propylenglycol, Octoxynol-11, AmmoniumFragrance, (Chloroxaphenyl) , CI 17200 (Rød 33), CI 19140 (Gul 5).

Anmeldelser (14)
Skriv en anmeldelse

Dit navn:

Kuponkode for at aktivere:

Din anmeldelse:Note: HTML er ikke oversat!

Bedømmelse:

Star icon. For ratings.
Liknande produkter
Andre kunder købte også